Udflugter i Miami

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i Miami

Nedenfor kan du se et udvalg af vores udflugter i Miami. Kontakt os for yderligere information om priser, så skræddersyr vi en rejse, som matcher dit budget og dine ønsker!
Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Med luftbåd gennem sumpen i Everglades Safaripark | Miami

På denne udflugt får du mulighed for at opleve Floridas største sumpområde ombord på en propeldreven luftbåd.
Du kommer helt tæt på den usædvanlige natur og det rige dyreliv, når båden flyder gennem de mystiske sumpe. Husk at holde udkig efter alligatorer, skildpadder, bævere, eksotiske fugle - og alle de andre spændende dyrearter, der lever i området. Reservation skal bekræftes 24 timer før afgang.

Varighed: En halv dag
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Oplev Miami i en Go Car | Miami

Har du lyst til at opleve Miami på egen hånd, uden at skulle bekymre dig om at finde vej? Så lej en Go Car og lade GPS'en guide dig gennem byen, i dit helt eget tempo!

På denne rute kører du blandt andet igennem celebrity kvarterer, imens GPS´en fortæller spændende anekdoter, og får mulighed for at besøge seværdigheder og muséer.

Varighed: Hele dagen
Afgang: Dagligt kl. 9.00-20.00

Sightseeing med Go Car | Miami

Lej en Go Car, begiv dig ud i Miami på egen hånd og lad GPS’en guide dig! Du behøver ikke at bekymre dig om at finde vej og kan bare nyde turen i dit helt eget tempo!
På denne sightseeing tur kører du ned langs South Beach imens GPS´en fodrer dig med spændende informationer om Ocean Drive, The Lincoln Road Mall og mange af områdets berømte Art Deco hoteller.

Varighed: 1 time
Afgang: Dagligt kl. 9.00-20.00

Sumpsafari og byrundtur | Miami

Udflugten begynder med en tur ind i Floridas største sumpområde i en propeldreven luftbåd!
Du kommer helt tæt på den usædvanlige natur og det rige dyreliv, når båden flyder igennem de mystiske sumpe. Husk at holde udkig efter alligatorer, skildpadder, bævere, eksotiske fugle og alle de andre spændende dyrearter, der holder til her. Efterfølgende flyttes fokus fra natur til kultur. Udflugten afsluttes med en rundtur i Miami - forbi Miami Beach, Coconut Grove, Little Havana, South Beach og meget mere.

Varighed: 3,5 time
Afgang: Dagligt kl 8.00