Rejser til Joshua Tree

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    9

I det vestlige USA finder du Joshua Tree National Park, et barsk ørkenlandskab, som har taget navn efter et lille palmetræ, der har tilpasset sig leveforholdene i Mojave-ørkenens golde, forblæste stenørkener i det sydlige Californien.

Joshua ”træerne” ligner en mellemting af et fyrretræ og en kaktus. Foruden disse kan du se klippeblokke og kaktusser i det barske ørkenlandskab. Her er smukke vandreture og en lille oase med californiske palmer. Nationalparken er også hjemsted for klapperslanger og ufarlige øgler af forskellige arter, så du bør have gode vandrestøvler på.

Læs mere
Vil du til Joshua Tree?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.