Rejser til Great Smoky Mountains

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    maj - september

  • Tidsforskel

    4 - 5

I jagten på oplevelser i USA er Great Smoky Mountains National Park den mest besøgte nationalpark i USA. Skyerne ligger ofte lavt hen over bjergene, og det har lagt navn til nationalparken. Her finder du et sjældent miks af skøn natur, et rigt dyreliv og kulturhistorie. Parken ligger halvvejs i North Carolina og halvvejs i Tennessee.

Den østlige del af nationalparken er meget bjergrig og har mange gode udsigtspunkter. I den vestlige del ligger Cades Cove, et gammelt landbrugsområde og et skovområde du kan gå ture i og opleve dyrelivet. Her er råvildt og ræve, og hvis du er heldig, kan du også se vildsvin og bjørne.

Tennessee - countrymusikkens hjemland

I Tennessee finder du også Nashville, der er kendt for countrymusikken, og Memphis som er den største by, er kendt for Elvis´ Graceland og blues-musik. Elvis Presley ligger begravet i parken ved sit hus, Graceland, på adressen Elvis Presley Boulevard No. 3764.

Læs mere

Vil du til Great Smoky Mountains?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kasper, Kim, Marianne

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.