Rejser til Daytona Beach

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    7

Denne strandby, udødeliggjort af talløse film-indspilninger, har den eneste strand i Florida, hvor det er tilladt for biler at køre. Byen er dog mest kendt for sin motorsport. Her blev der kørt motorløb direkte på den hårde, kompakte sandstrand indtil åbningen af Daytona International Speedway i 1959. Gør et stop og se hvad der gør dette sted så specielt!

Det bør man se i Daytona Beach 

Daytona International Speedway: Dette mekka for motorsportsinteresserede tiltrækker tusinder af fans og turister fra hele verdenen. I Visitor Center er der mulighed for at se, hvad der sker bag kulisserne. Åbent dagligt undtagen den 25. december på adressen: 1801 W International Speedway Boulevard. 

Andre oplevelser i solskinsstaten Florida

På din rejse til Florida kan du også opleve Fort Lauderdale, Palm Beach, Key West, Miami, Everglades National Park, Orlando og Tampa. Du kan f.eks.i Key West besøge den villa, hvor Ernest Hemingway skrev sine store værker. I nationalparken Everglades kan du opleve et rigt dyre- og fugleliv og en storslået natur. På de flotte kyststrækninger mod Atlanterhavet og Den Mexicanske Golf kan du trække i badetøjet og nyde kilometer af badestrande, svømme med delfiner og spille på naturskønne golfbaner. Tager du forbi Orlando, kan du besøge nogle af byens mange temaparker så som Disneyland, Harry Potter og Universal Studios og få lidt stjernestøv med hjem.

Vi kan hjælpe dig med at få skræddersyet en rejser, der passer til dit tempo og dine ønsker. Ring til os og få et uforpligtende tilbud.

Læs mere
Vil du til Daytona Beach?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.