Udflugter i Boston

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i Boston

Her kan du se et udvalg af de udflugter, som Profil Rejser tilbyder, når turen går til Boston. Kontakt os for yderligere information om priser og lad os skræddersy en rejse, som matcher dit budget og dine ønsker!
Læs mere

Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Boston rundt med The Duck | Boston

Denne udflugt giver dig den ultimative oplevelse af Bostons mange attributter!
Turen starter når du går om bord i "The Duck" - et imponerende amfibium-køretøj - og begiver dig af sted til alle de vigtigste seværdigheder. Du besøger blandt andet The State House, Bunker Hill, Boston Common, Copley Square, the Big Dig, Newbury Street og Quincy Market. Under hele turen vil den erfarne guide fodre dig med informationer og anekdoter om den smukke, historiske by. Netop som du troede, at du havde set det hele, kører chaufføren med et plask direkte ned i Charles River! Her kan du nyde en behagelig sejltur og ikke mindst udsigten til Boston og Cambridge skylines.

Varighed: 1,5 time
Afgang: Dagligt kl. 9.00-17.00

Hvalsafari | Boston

Oplev havets store pattedyr i deres naturlige element! Denne udflugt tager dig med på en 3 timers sejltur om bord på en topmoderne katamaran.
Undervejs får du mulighed for at opleve pukkelhvaler, finhvaler, marsvin, hvid-sidede delfiner og mange andre spændende havdyr. Om bord på skibet er også professionelle forskere fra New Englands hval-center som gerne deler ud af deres brede viden om hvalerne og deres levevilkår.

Varighed: 3 timer
Afgang: Dagligt

Sejltur i Boston Havn | Boston

På denne sejltur kan du suge den unikke stemning til dig, som præger Bostons havn.
Havneområdet er fuld af historie, liv og smukke seværdigheder og ved solnedgang, kan du overvære det antikke krigsskib, USS Constitution, markere dagens afslutning med en serenade af kanonskud.

Varighed: 3 timer
Afgang: Dagligt