Rejsemål i USA

Rejsemål i USA

Vi har udvalgt de mest besøgte byer og nationalparker i USA, som man som rejsende med fordel kan besøge, og vi giver dig inspiration til oplevelser på din USA-rejse. Under de enkelte byer kan du se et udvalg af hoteller, udflugter og rejsetilbud. Desuden har vi sammensat nogle rejseforslag, som naturligvis kan tilpasses dine individuelle ønsker.

Hvad du ikke finder her, sammensætter vi præcis efter dine ønsker! Lad os hjælpe dig med at sammensætte den perfekte rejse i det store USA lige efter dine drømme. 

Se listen over vores udvalgte stater herunder, hvor du også finder beskrivelser af og links til stater, storbyer, nationalparker og seværdigheder i de forskellige stater. 

Unikke New York

Rejser du til det østlige USA, er det oplagt, at du rejser til New York og udforsker storbyen. Der er mange berømte seværdigheder i ”The Big Apple” – fra Frihedsgudinden og Ground Zero til Chinatown, fremragende kunst og Manhattans berømte Fifth Avenue og Empire State Building. 

Drømmenes stat - Californien

Solrige Californien og det vestlige USA har alt det, du drømmer om - gigantiske storbyer, flotte naturoplevelser og farverig underholdning. Her finder du afslappede San Francisco, glamourøse Hollywood i Los Angeles, mexicanerstemning i San Diego, kvalitetsvine i Napa Valley, verdens smukkeste landevej, Highway 1, og den danske udvandrerby Solvang. 

Hovedstaden Washington

En af de store oplevelser på en ferie i USA er Washington DC. Det Hvide Hus, Capitol og parkområdet The Mall hører til nogle af de vigtigste seværdigheder. Byen har ingen højhuse, til gengæld er den spækket med flotte monumenter for USA’s præsidenter og museer. Siden 1800 har Det Hvide Hus på landets mest berømte adresse været hjemsted for samtlige amerikanske præsidenter. 

Swingende New Orleans i Louisiana

Rejser du til sydstaterne kan du opleve en slags ”Borte med Blæsten” stemning i New Orleans i staten Louisiana og byen er en oplagt krydstogt destination på grund af sin beliggenhed. Du kan sejle på Mississippi floden ombord på en hjuldamper og lytte til swingende jazzmusik i New Orleans. Her er historiske plantager, charmerende gæstfrihed og elegance.

Oplev selv Las Vegas i Nevada

Ørkenbyen Las Vegas er fascinerende og forførende og er verdens største underholdnings- og spillemekka i staten Nevada, som blandt andet kan opleves på en kør-selv ferie fra Californien. Her er kasinoer, underholdning i topklasse og gigantiske spillehaller døgnet rundt, og om aftenen er hovedgaden The Strip badet i neonlysets skær. 

Washington State - "The Evergreen State"

Washington State er den nordvestligste af de 48 sammenhængende stater i USA. På sin nordlige side grænser den op til Canadas provins Britisk Columbia og ellers til staterne Idaho og Oregon. Staten har ca. 6,4 millioner indbyggere, hvor Olympia er hovedstaden og Seattle den største by. Staten har kælenavnet The Evergreen State.

Kreative Portland

Rejser du til Portland i Oregon State, vil du opleve en by, der lægger vægt på kreativitet, sundhed og trivsel og ligger lige på grænsen mellem Oregon og Washington State. Byen ligger tæt på Stillehavet og er en meget ”europæisk” by i USA med cykelstier, offentlig transport og masser af parker og grønne områder. De forskellige bryg fra byens mange mikrobryggerier kan du smage i downtown, en af de populære er West Coast Ale. Intel og Nike har deres hovedkvarter i Portland og for turister er byen et shoppingparadis, fordi staten er fritaget for salgsafgifter og moms.

Klik på kortet herunder, eller brug knapperne længere nede for at læse mere om de mange rejsemål i USA

Læs mere
Vælg område
Vil du til USA?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi har rejseeksperter med speciale i hvert deres område

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.