Rejsemål i USA

Rejsemål i USA

Her finder du en oversigt over vores yndlingsbyer og nationalparker i USA, der vil give dig store oplevelser med hjem i kufferten. Her kan du også se et udvalg af hoteller og udflugter. Vi kan naturligvis altid hjælpe dig med at sammensætte præcis din drømmetur til USA. Tag bare fat i os!

Rejser til New York og New York City – en unik storby

En rejse til New York City er en drøm for mange. Og det er oplagt at tage på storbyferie i New York eller bruge byen som udgangspunkt for en rundrejse på østkysten af USA. USA’s største by New York City byder på alt hvad du kan ønske dig af en storby fra uovertruffen shopping og restauranter til kultur i både gadeplan og på byens utallige museer. Her er virkelig noget for enhver smag! 

Rejser til Californien, Los Angeles og San Fransisco 

Californien er drømmenes stat. Den solrige stat på vestkysten har alt, hvad du drømmer om – glitrende storbyer, storslået natur og farverig underholdning.

Her finder du afslappede San Francisco, glamourøse Hollywood i Los Angeles, surferstemning i San Diego, kvalitetsvine i Napa Valley, verdens smukkeste landevej, Highway 1, og den danske udvandrerby Solvang. 

Californien er en oplagt destination til en rundrejse eller road trip, for selvom staten er stor, kan du nå mange forskellige landskaber og oplevelser på én tur, og hvi du fx kører fra nord til syd, oplever du skift i både klima, kultur og natur.  

Rejser til Miami og Florida – the sunshine state

Miamis farverige byliv, smukke, pastelfarvede arkitektur og ikke mindst de mange årlige soltimer gør storbyen til et eftertragtet rejsemål for mange. Men resten af Florida byder også på store oplevelser fra forlystelsesparker til nationalparker med dyr, der lever i vand, på land og i luften. 

Rejser til Washington DC – hovedstaden i USA

USA’s hovedstad er naturligvis en vigtig by både historisk, politisk og kulturelt. Byen har ingen højhuse, men er til gengæld pakket med flotte monumenter for USA’s præsidenter, museer og historiske landemærker. Siden 1800 har Det Hvide Hus på 1600 Pennsylvania Avenue, måske landets mest berømte adresse, været hjem for de amerikanske præsidenter. 

Rejser til Louisiana og New Orleans 

Sydstaterne lokker med en slags ”Borte med Blæsten”-stemning med både livsnyderi og en barsk men spændende historie. New Orleans er en oplagt krydstogt-destination på grund af sin beliggenhed ud til Den Mexicanske Golf. I byen hersker løssluppen og livlig stemning blandet med historisk elegance og den berømte sydstats-charme.  

Rejser til Las Vegas i Nevada

Ørkenbyen Las Vegas er både fascinerende og forførende. Byen er verdens største underholdnings- og spillemekka og er oplagt at besøge på road trip fra fx Californien. Her er kasinoer, neonlys og festlig stemning døgnet rundt, og især hovedgaden The Strip er en overvældende og spændende oplevelse. 

Rejser til Washington State - "The Evergreen State"

Washington State er den nordvestligste af de 48 sammenhængende stater (”The Lower 48”) i USA. Statens største by,Seattle, er kendt som et centrum for indie- og modkultur, men også som ophavsby for den allestedsnærværende kaffekæde Starbucks. 

De store nåleskove og det milde, fugtige klima gør staten eviggrøn – deraf dens kælenavn The Evergreen State. Og der venter da også store naturoplevelser netop i skovene, men også i bjergene og til søs på det mægtige Stillehav, som udgør statens vestlige grænse. 

Rejser til Portland og Oregon – kreativitet og hipsterkultur

Rejser du til Portland i Oregon, vil du opleve en by, der lægger vægt på kreativitet, sundhed og trivsel. Byen fremstår meget ”europæisk” i forhold til mange andre storbyer i USA, fordi der er lagt vægt på gode forhold for cyklister, velfungerende offentlig transport og masser af grønne områder. For turister er byen desuden et sandt shoppingparadis, fordi staten er fritaget for moms og salgsafgifter. 

Rejser til Texas – The Lone Star State

Texas er den største af de 48 sammenhængende stater (The Lower 48”) – større end Frankrig! Og i Texas er alting stort: Bilerne er store, byerne er store, afstandene er store, men det er oplevelserne heldigvis også. Cowboykultur og en stolt barbeque-tradition er blandt de mest mindeværdige, men også hovedstaden Austins tilbagelænene, quirky stemning er et besøg værd. 

Rejser til Chicago og Illinois – Midvestens perle

Chicago står måske nogle gange i skyggen af USA’s storbyer på øst- og vestkysten, men man skal ikke undervurdere ”The Windy City”, der byder på både store gastronomiske oplevelser og kultur. 
Her kan du gå på opdagelse i den by, som Præsident Obama voksede op i, og se hans barndomskvarter, universitet, yndlingsrestaurant og meget mere. 

Rejser til Boston og Massachusetts – historisk charme og natur

Boston emmer af USA’s historie, og det er her, at mange af de store begivenheder, som har formet nationen til hvad den er i dag, fandt sted i byen. 

”The Freedom Trail”, der er indlagt som en rød tråd i byens fortov, leder dig igennem flere vigtige bydele og forbi en stribe monumenter og landemærker. I Massachusetts finder du smuk natur og kystkultur med fyrtårne, fiskerbyer og masser af hummer. 

Klik på kortet herunder, eller brug knapperne længere nede for at læse mere om de mange rejsemål i USA. 

Læs mere
Vælg område
Vil du til USA?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi har rejseeksperter med speciale i hvert deres område

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.