Rejser til Sequia og Kings Canyon

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    9

Er du på en rejse i USA, ligger de to nationalparker Sequoia og Kings Canyon midt i Sierra Nevada bjergene syd for Yosemite. De er ikke så kendte som de andre store nationalparker, men absolut et besøg værd.

Sequia National Park ligger ca. 300 kilometer nord for Los Angeles. Nationalparken er mest kendt for sine gigantiske redwood træer med trækroner, der nærmest fylder himlen. Især det store ”General Sherman Tree”, der er 35 meter i omkreds, 84 meter højt og 2100 år gammel. Langs en sti kan du gå en tur rundt om det mægtige træ. Trækker du i vandrestøvlerne, har du mulighed for at gå både korte og lange ture. I parken er der storslåede bjerglandskaber, fossende floder og et rigt fugle- og dyreliv. I skovene kan du se bjørne og indimellem ulve og pumaer.

Kings Canyon ligger i forlængelse af Sequoia National Park. Der er kun en vej ind i Kings Canyon, så du skal samme vej tilbage igen. Turen ind i kløften er lang, og du skal sætte en hel dag af til den eller finde overnatningsmuligheder. I bunden af Canyonen løber Kings River, der er omgivet af stejle klippesider iklædt et fascinerende farvespil.

Læs mere
Vil du til Kings Canyon?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.