Rejser til Grand Canyon

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    september - maj

  • Tidsforskel

    8

Til de store seværdigheder i USA hører Grand Canyon National Park i Arizona. Det er et must at se solopgangen eller solnedgangen over Grand Canyons kløfter, der er skabt af Colorado-floden. Parken er en af de ældste i USA og er et af verdens store naturvidundere.

Parkens størrelse er på hele 4900 km2, hvilket er over 1,5 gang større end Fyn. Denne storslåede kløft er perfekt til vandreture og en attraktion af de helt store. En helikoptertur over Grand Canyon er en stor naturoplevelse, hvor du flyver over den dybeste del af Canyon'en gennem Dragon Corridor og til North Rim.

Kommer du fra Scottsdale, kan du køre op ad højsletten langs Black Canyon Highway og se Montezuma's Castle, som er en forhistorisk indiansk klippebolig. Vejen fører dig videre gennem den røde klippeby, Sedona, og den smukke Oak Creek Canyon til Grand Canyon National Park.

Arizona ”The Grand Canyon State”

I Arizona kan du også besøge Phoenix, flotte landskaber langs Route 66 og det eksklusive Scottsdale. Du kan udforske ”Wild West”-byer som Tucson, se Tribal parken og opleve Monument Valley.

Læs mere