Nationalparker

Smukke nationalparker i USA

Oplev natur i verdensklasse når du besøger de fantastiske nationalparker som USA har at byde på.
Nationalparker må siges at være en amerikansk opfindelse, og i den grad en af deres bedste. I USA's mange nationalparker forstår man virkelig hvordan naturen er en del af os og omvendt. De amerikanske nationalparker er kæmpe store og indeholder utrolig velbevaret natur. Forskelligheden blandt de amerikanske nationalparker er også fantastisk. Du kan opleve næsten alle former for natur. Du kan sejle i sumpede områder i Floridas Everglades, du kan ride som en ægte cowboy igennem Monument Valley, eller du kan vandre igennem skove og sne i Yellowstone. Der er simpelthen natur for enhver smag.  

Nationalparker i det vestlige USA

De fleste og mest kendte nationalparker findes i den vestlige del af landet. Her kan man opleve storslåede ørkenlandskaber ved Joshua Tree eller Monument Valley. Længere nordpå i Yellowstone National Park kan man opleve de store skove, høje bjerge med sneklædte tinder og et rigt dyreliv. De fleste mennesker har set et naturprogram, der er optaget i en af USA's vestlige nationalparker. Der findes ikke mange andre steder i verden, hvor man har så store områder med uberørt natur tilbage. Der findes også mere finurlige oplevelser i de amerikanske nationalparker end bare flot natur. F.eks. kan man se verdens højeste træer i Sequia National Park, eller man kan stå på det sted i Death Valley, hvor den højeste temperatur nogensinde er blevet målt. Kort sagt er de vest-amerikanske nationalparker en verden fyldt med ubegribelig smuk natur og store oplevelser.

Brug knapperne herunder for at læse mere om de forskellige nationalparker i USA

Mød vores rejseeksperter

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kim, Marianne, Kasper

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi har rejseeksperter med speciale i hvert deres område

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.