USA

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    6 - 11 timer

Hoteller, lodges og glamping i USA

Profil Rejser har et indgående kenskab til USA og et godt kendskab til og netværk i landets mange rejsemål. Derfor kan vi sørge for, at du booker lige det hotel, motel eller hytte, du ønsker dig.
Om det er luksushotellet i Las Vegas, motellet ved Route 66 eller bjerghytten i Colorado, der er drømmen, så kan vi sørge for, at den går i opfyldelse. 

Vores eksperter har ikke bare lavet grundig research, de har ofte selv besøgt destinationen og undersøgt hotelforholdene. Derfor er du sikker på, at det kun er de bedste hoteller i hver kategori og prisklasse, vi finder til dig.

Hoteller og moteller

I de store byer i USA er det vigtigt, at beliggenheden af dit hotel er rigtig. I byer som Los Angeles og San Diego i Californien er afstandene mellem de enkelte bydele svimlende, og får du booket et hotel i den forkerte del af byen i forhold til, hvad du gerne vil bruge din tid på, kan du ende med at spilde mange timer om dagen på transport. 

Vi ved, hvor de enkelte hoteller ligger, og kan vejlede dig til at vælge det rigtige baseret på hvad du gerne vil opleve i byen. 

På road trip i USA er det også vigtigt, at du har et ordentligt sted at hvile ud efter en lang dag på landevejen. 

Vi kender afstandene på tværs af USA og ved hvor det giver mening at lægge sine overnatninger, både i forhold til afstande og oplevelser de enkelte steder, så dit stop for natten også bliver en oplevelse og ikke bare en tvungen pause. 

Skriv eller ring til os, hvis du har planer om at tage til USA – så finder vi det rigtige hotel eller motel til dig. 

Lodges, glamping og hytter

Hvis du vil tættere på naturen i USA, vil en overnatning i en hytte i bjergene eller et telt i ørkenen være en stor oplevelse. 

Lodges, som de enklere hytter ofte bliver kaldt i USA, kan ligge helt uvirkeligt smukt tæt på eller i de store nationalparker. Her vågner du op med naturen lige uden for din dør, og du behøver dermed ikke bruge tid på transport, før du kan kaste dig ud i dagens naturoplevelser. 

Luksuriøse telte, også kaldet glamping, er blevet meget populært de senere år. Det er en særlig måde at bo på, hvor du kommer tæt på naturen uden samtidig at gå på kompromis med luksus og komfort. Teltene har nemlig ofte både vand og elektricitet. 

Vi kender de bedste lodges og de bedste steder til glamping i USA – skriv til os, så finder vi sammen det sted, der passer til dine drømme. 

Resorts

Vil du have fuld afslapning og luksuriøse omgivelser, skal du tage på et resort. De findes over hele landet og byder på store poolområder, udendørs afslapning og ofte også en spa eller lignende, så du kan komme helt ned i gear. Særligt i Florida ligger mange gode resorts, det gode vejr gør, at du virkelig kan udnytte de udendørs områder. 

Vil du bo på resort i USA, så tag fat i os og fortæl mere om, hvad du ønsker dig – så finder vi det rigtige resort til dig. 

Skriv til os

Bestem selv dit hotel

Når Profil Rejser sammensætter en rejse til dig, kan du lade os vælge hotellerne, du bor på, eller selv være med til at bestemme, hvis du har lyst.  Vi kan finde lige den type hotel, du drømmer om. Herunder ser du et udvalg af de hoteller i USA, som vi anbefaler. 

Kontakt os gerne og hør mere, hvis du har andre ønsker – så finder vi dit drømmehotel sammen! 

Læs mere
Vil du til USA?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina, Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.