USA

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    6 - 11 timer

Hoteller, lodges og glamping i USA

Hos Profil Rejser har vi i mange år sendt glade rejsende til USA, og derfor har vi fået opbygget en stor viden og et godt netværk ved vores destinationer. Vi kan derfor sørge for, at I får lige den form for overnatning, I ønsker jer. Om det er luksushotellet i Las Vegas, motellet ved Route 66 eller bjerghytten i Colorado, der er drømmen, så kan vi sørge for, at den går i opfyldelse. Vores eksperter har ikke bare lavet grundig research, de har ofte selv besøgt destinationen og undersøgt hotel forholdene. Derfor er du sikker på, at det kun er de bedste hoteller i hver kategori og prisklasse, vi finder til din drømmerejse.

Bestem selv dit hotel
Når du får lavet en skræddersyet rejse hos Profil Rejser, kan du selv være inde over processen med at finde hotel, hvis du har lyst. Vi kan stort set altid finde lige den type hotel, du har drømt om at bo på, når du er afsted på din drømmerejse.

Her ser du nogle eksempler på vores hoteller i USA i forskellige byer.
Kontakt os for yderligere information, såfremt du har andre ønsker, og lad vores USA-specialister hjælpe dig med at skræddersy drømmerejsen!
Læs mere
Vil du til USA?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina, Rikke, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.