USA
  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    6 - 11 timer

Rejser til USA

Rejs til USA og få dit livs drømmeferie. Hvad end du er til afslappende badeferie med børnene, romantisk storbyferie for to, skønne naturoplevelser i nationalparker eller ultimativ frihed på en kør selv-ferie gennem USA, så har vi rejsen til dig. Finder du ikke den perfekte pakkerejse under aktuelle rejsetilbud, kan vi skræddersy USA rejser efter netop dine drømme og ønsker.
Se alle rejser til USA

På dine USA rejser kan du opleve alt fra New Yorks imponerende skyline, trendy butikker og hyggelige loppemarkeder til San Franciscos stejle gader og bohemiske 'feeling'. Oplev de mørklagte barer i jazzens fødeby, New Orleans, de lange bountystrande i Florida, Las Vegas’ neonoplyste casinoer eller tag på en road trip til det vilde vesten, hvor du kan udleve drengedrømmen og få naturoplevelser af de helt store. Hvad end du tager til den amerikanske West Coast eller East Coast, er der masser af seværdigheder i USA og har du først tabt dit hjerte til landet, er det altid muligt at komme tilbage efter nye eventyr. Som turist i USA, eller "Guds eget land", som de lokale kalder det, oplever man virkelig et land hvor alt er muligt, og mangfoldigheden hyldes. 

Lader du os hjælpe dig med at planlægge din USA rejse, er alle muligheder åbne. Vi hjælper både med flybilletten og hotel; om du drømmer om motel, luksushytte, femstjernet hotel eller vil du kombinere flere slags, så ved vores eksperter, hvor de bedste er og kan skaffe dig et værelse til en god pris. Vi har ligeledes masser af forslag til rundrejser og udflugter i USA, så det eneste du skal tænke på er derfor, om du har fået pakket kufferten.

Læs mere
Anbefalet til dig

Top oplevelser

USA

Vil du til USA?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.