Ø-hop på Hawaii

Hawaii - Maui, Kauai, Big Island, Oahu

 • Strandliv på den verdensberømte Waikiki Beach på Oahu
 • Frodigt landskab på Kauai, hvor Jurassic Park blev indspillet
 • Vulkaner og golde lavalandskaber på Big Island
 • Vandfald og røde og sorte strande på smukke Maui

Hele fire frodige Hawaii-øer på 17 dage. Nyd strandlivet på den verdensberømte Waikiki Beach på Oahu, oplev det umådelige frodige landskab på Kauai, hvor filmen Jurassic Park blev indspillet, se vulkaner og golde lavalandskaber på Big Island og rund ferien af med vandfald og røde og sorte strande på smukke Maui.

Besøg de 4 største øer på Hawaii og oplev alt fra frodige regnskove, øde strande, lava- landskaber, smukke canyons, farvestrålende fisk og pukkelhvaler i vinterhalvåret samt den ægte Aloha stemning med hawaii kranse og Mai Tai drinks. Flyv ud til Oahu og hjem fra Maui på denne fantastiske rundrejse, hvor sanserne bliver bombarderet med indtryk. 

Start på Oahu, hvis varemærke er den kendte Waikiki Beach, hvor Obama har trådt sine barnesko. Kom tæt på en af verdenshistoriens skelsættende begivenheder, "Slaget ved Pearl Harbour" og besøg The USS Arizona Memorial hvorfra du kan se skibet, der sank under angrebet. Tag en tur ud til Sunset Beach og oplev bølgernes kraft og surfernes udholdenhed. En snorkeltur ved Hanauma Bay er absolut et must, hvis du vil opleve farvestrålende fisk. Bestig Diamond Head og nyd solnedgangen over Honolulu. 

Kauai er meget mere enkel og knap så besøgt, og det er netop det, der gør rejsen ud til det tidligere polynesiske kongerige det hele værd. Oplev et mini Grand Caynon midt på øen ved Waimea og lad stilheden langsomt trænge ind i både krop og sjæl. Tag på en vandretur ad den smukke 17 km vandresti ved Na Pali Coast eller tag på sejltur og se delfiner og i vintersæsonen hvaler. Det er bl.a her, at Jurassic Park er filmet. Den storslåede natur med bjerge, der rejser sig fra havet og frodige grønne vækster i flere lag, har været "location" for mange andre filmoptagelser. En anden fantastisk naturoplevelse er en kajaktur ad Waimea River, som snoer sig gennem det flotte landskab. 

Flyv videre til Big Island - den største af Hawaii øerne. Du kan opleve golde lavalandskaber, hvide sandstrande, grønne marker med ranches og masser kvæg, ufremkommelige klippeformationer og aktive vulkaner. Se også stjerner fra observatoriet ved Mauna Kea. 

Maui byder på et smukt landskab, som prydes af røde og sorte sandstrande, smukke vandfald og en frodig vegetation med farverige blomster. Besøg den gamle hvalfangerby Lahania med de mange hyggelige restauranter, flotte gallerier og sjove butikker. Det er også her, du kan opleve den bedste Luau, hvor man spiser helstegt gris, eksoiske frugt og ser hawaii dans. Øen byder også på vinmarker, lavendelmarker og den absolut smukkeste køretur langs kysten på "Road to Hana". En imponerende vej med masser af hårnålesving langs forrevne klipper og gennem frodig regnskov.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL

Hawaii

Maui, Kauai, Big Island, Oahu

16 nætter / 18 dage

fra kr. 26.660

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Maui Kauai

Rejser til Maui

Der er utallige grunde til, at Maui gang på gang bliver kåret som 'Den Bedste Ø'.
Læs mere
Maui Kauai Hawaii Big Island

Rejser til Kauai

Årtusinders vækst har dannet tropiske regnskove, forgrening af floder og brusende vandfald. Nogle dele af Kauai er kun tilgængelige via havet eller med helikopter, og ture som disse vil afsløre en udsigt, der overgår de vildeste fantasier. 
Læs mere
Kauai Hawaii Big Island Oahu

Rejser til Hawaii Big Island

Big Island er ikke bare stor, det er en ø som stadig vokser. Øen er den yngste i Hawaii kæden og også langt den største, hvilket betyder, at der er ekstra mange muligheder for at gå på opdagelse i de enestående vidundere naturen her har skabt.

Læs mere
Hawaii Big Island Oahu

Rejser til Oahu

Oahu, som undertiden også kaldes "Samlingsstedet", lever helt sikkert op til sit navn. Den tredje største af Hawaii-øerne er hjemsted for størstedelen af Hawaiis mangfoldige befolkning. Her er en sammensmeltning af østlige og vestlige kulturer med dybe rødder til værdier og traditioner fra den indfødte hawaiianske befolkning.

Læs mere

Overnatningsmuligheder

Oahu - 3 nætter

Courtyard by Marriott Waikiki Beach
Se kort

Courtyard by Marriott Waikiki Beach

Beliggenhed: Hawaii, Oahu

Dette hotel ligger 5 minutter fra Waikiki strand og Waikiki Shopping Plaza. Hotellets gode beliggenhed giver gæsterne mulighed for at besøge turistattraktioner så som Old Stadium Park, Honolulu Zoo og Ala Wai Golf Course. Fra centrum af Honolulu er der kun 10 minutters kørsel til hotellet.

Der er 404 velindrettede store familievenlige værelser udstyret med alt tænkeligt for at gøre dit ophold komfortabelt og lækkert. Værelserne tilbyder aircondition, kabel/satellit-tv, the-køkken med køleskab, mikroovn og kaffemaskine, pengeskab og fladskærmstv. Hvis man ønsker det vil der være mulighed for gratis high speed internetopkobling.

Hotellet tilbyder desuden 24-timers reception, italiensk restaurant, roomservice på værelset, spa- og fitnesscenter, udendørs swimmingpool, renseri samt hæveautomat.
Læs mere her

Kauai - 4 nætter

Kauai Beach Resort
Se kort

Kauai Beach Resort

Beliggenhed: Hawaii, Kauai

Dette hotel ligger romantisk og smukt ned til stranden omgivet af tropiske laguner. I nærheden af hotellet finder du en golfbane, Lydgate Beach Park, Kealia Beach og Opaekaa Falls Overlook og Wailua Falls. Der er gode muligheder for at handle i forretningerne i Anchor Cove og Hilo Hattie's. Hotellet har 350 flotte og bekvemmelige værelser og luksus suiter udstyret med køleskab, kaffemaskine, kabel-tv, spillekonsoller mod gebyr, internet opkobling mod gebyr, pengeskab, aircondition og strygefaciliteter.

På hotellet finder du desuden lækre fitness- og spabade med sauna, 2 lounge restauranter, 3 swimmingpools samt pool bar og roomservice. Bemærk røgfrit hotel.

Læs mere her

Big Island - 4 nætter

Royal Kona Resort
Se kort

Royal Kona Resort

Beliggenhed: Hawaii, Big Island

Hotellet ligger i det historiske kvarter i Kailua-Kona ud mod Stillehavet ved Kailua Bugten. Tæt på hotellet finder man mange spændende områder herunder Hulihee Palace, Kailua-Kona Wharf, Sadie Seymour Botanical Garden, Keauhou Shopping center og Honokoshau Marina.

Der er 436 værelser alle indrettet stilfuldt i bløde farver og flotte trædetaljer. Alle værelser er udstyret med komfortabel balkon med enten bjerg- eller havudsigt. Værelserne er desuden med aircondition, køleskab med kaffe- og the faciliteter, pengeskab, kabel-tv og badeværelser med kombineret bruse-karbad. 

Hotellet tilbyder desuden, udendørs swimmingpool med børnepool, 24-timers reception, internetadgang mod gebyr, bar, restaurant med asiatisk fusionskøkken og udsigt over vandet, spa- og wellness-center med massage samt fitnesscenter.

Læs mere her

Maui - 5 nætter

The Royal Lahaina Resort
Se kort

The Royal Lahaina Resort

Beliggenhed: Hawaii, Maui

Rigtigt dejligt turistklasse hotel, som ligger på den nordlige del af Kaanapali Beach, et område der ofte kåres som en af øgruppens absolut bedste strande. Receptionen er i hawaiiansk stil, og ud mod vandet ligger hotellets restaurant og åbne bar med udsigt til en af hotellets tre små pools. 

Hotellet er delt op i en hovedbygning og huse i haven.  Værelserne er af ældre stil, men hyggelige og holdt i lys hawaiiansk stil med balkon, TV, telefon, WiFi, air condition, mini køleskab, kaffemaskine, værdiboks og hårtørrer.

Der tilbydes room service, hot tubs, cabanas, Kaanapali Golf, 11 tennisbaner, vaskeri, spa, mulighed for snorkling, dykning og andre vandsports aktiviteter, fitness, parkering og minibus service til Lahaina mod betaling.

Interesseret i golf - kontakt Profil Rejser Golf, her får du den bedste vejledning.

Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kasper, Karina, Marianne

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.