Kombiner Hawaiiøen Maui med storbyen San Francisco

Hawaii - Maui, San Francisco
 • San Francisco og vartegnet Golden Gate 
 • Storbyliv og shopping 
 • Sol, sand og Hawaiistemning på naturskønne Maui 
 • Hvalsafari i Auaukanalen mellem Maui, Lanai og Molokai

Rejsens første dage er et ophold i charmerende San Francisco på USA’s vestkyst med Golden Gate som byens vartegn. Dernæst en uges badeferie på enestående Maui på Hawaii, hvor solen står højt, og bølgerne er blå. 

Turen starter med nogle dage i charmerende San Francisco. Her skal du køre med sporvogn op og ned af de stejle gader, mens shoppingposerne langsomt bliver flere og flere. Lej en Go Car med plads til to personer og kør af sted på opdagelse med GPS'en som din guide. Du kan bruge hele dagen på at udforske San Franciscos smukke kvarterer og berømte seværdigheder og samtidigt nyde den frihed, det giver kun at skulle følge sit eget tempo. 

Maui - Hawaiiøen med vulkanen Hana

Efter nogle herlige dage i San Francisco venter enestående Maui og forkælelse for alle sanser, solen står højt, og bølgerne er blå. Nyd en gåtur gennem hyggelige Lahaina, mærk The Mana (kraften) fra Haleakala National Park og das ved Kaanapalis skønne strande.

Maui - røde og sorte strande og smukke vandfald

Maui kan tage pusten fra enhver. Landskabet prydes af røde- og sorte sandstrande, smukke vandfald og en frodig vegetation med farverige blomster. Hvad enten du ønsker en aktiv ferie eller ren afslapning, er Maui det rette sted. For eksempel finder du flere gode golfbaner på øen, og omgivelserne indbyder til afslapning ved stranden samt aktive udfoldelser i naturen. En køretur langs den berømte "Road to Hana" præsenterer naturens pragt, og du vil blive betaget af udsigten langs de kurvede kyster.

Læs mere

Rejseoverblik

 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP

Hawaii

Maui, San Francisco

11 dage

fra kr. 18.890

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Maui San Francisco, CA

Rejser til Maui

Der er utallige grunde til, at Maui gang på gang bliver kåret som 'Den Bedste Ø'.
Læs mere
Maui San Francisco, CA

Rejser til San Francisco

Charmerende San Francisco oplever du bedst til fods eller fra de berømte "cable cars", der hvinende kæmper sig op og ned ad de berømte stejle gader.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

San Francisco - 3 nætter

Handlery Union Square
Se kort

Handlery Union Square

Beliggenhed: Californien, San Francisco

Det familieejede Handlery Union Square er et af San Franciscos ældste hoteller og det har bevaret sin oprindelige stil. Hotellet har 377 moderne indrettede værelse, hvoraf nogle har balkon. Hotellet har restaurant, mindre swimmingpool i gårdhaven, sauna, gratis fitnesscenter, gratis trådløs internetadgang og parkeringsmuligheder. Hotellet ligger midt i Union Square-området og kun 1 blok fra Powell St. BART-stationen. Hopper du på en af San Franciscos berømte sporvogne, kommer du nemt til Fisherman's Wharf, Pier 39 og Ghirardelli Square.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her

Maui - 6 nætter

The Royal Lahaina Resort Hale Pau Hana Beach Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

The Royal Lahaina Resort

Beliggenhed: Hawaii, Maui

Rigtigt dejligt turistklasse hotel, som ligger på den nordlige del af Kaanapali Beach, et område der ofte kåres som en af øgruppens absolut bedste strande. Receptionen er i hawaiiansk stil, og ud mod vandet ligger hotellets restaurant og åbne bar med udsigt til en af hotellets tre små pools. 

Hotellet er delt op i en hovedbygning og huse i haven.  Værelserne er af ældre stil, men hyggelige og holdt i lys hawaiiansk stil med balkon, TV, telefon, WiFi, air condition, mini køleskab, kaffemaskine, værdiboks og hårtørrer.

Der tilbydes room service, hot tubs, cabanas, Kaanapali Golf, 11 tennisbaner, vaskeri, spa, mulighed for snorkling, dykning og andre vandsports aktiviteter, fitness, parkering og minibus service til Lahaina mod betaling.

Interesseret i golf - kontakt Profil Rejser Golf, her får du den bedste vejledning.

Læs mere her
The Royal Lahaina Resort Hale Pau Hana Beach Resort
Se kort

Hale Pau Hana Beach Resort

Beliggenhed: Hawaii, Maui

Hale Pau Hana Beach Resort ligger på sydkysten af Maui, direkte ud til den dejlig sandstrand Kamaole Beach II og er et favorit hotel blandt vores mange gæster.

Resortet tilbyder 2- og 3-værelses lejligheder, der alle har udsigt over Stillehavet enten fra privat terrasse eller balkon. Lejlighederne er privatejet og er derfor indrettet i hver sin stil. Alle lejligheder har køkkener, air condition, strandhåndklæder, WiFi, telefon, tv, værdiboks, hårtørrer samt strygejern.

Desuden er der opvarmet swimmingpool, vaskeri, gratis parkering og restauranter, barer og butikker i gåafstand fra hotellet.

Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser