Udflugter på Maui

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter på Maui

Nedenfor kan du se vores foretrukne udflugter på Maui.

Kontakt os for yderligere information om udflugterne og lad os hjælpe dig med at skræddersy din drømmerejse til Hawaii.
Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Den skjulte side af Maui | Maui

Udforsk Mauis skjulte skatte i den verdensberømte natur på Hana-kysten, der på en gang er frodig foruden at være konstant skiftende. Du vil opleve brusende vandfald, frodige regnskove og fantastiske udsigter.

Start din rejse gennem byen Paia, der gemmer på en gammel sukkerfabrik, og tag dernæst langs kysten forbi flere kendte windsurfing strande. Du får mulighed for at se bølgerne skvulpe ved Keanae Valley Lookout og vandet bruse ved Wailua Falls. Gå også på opdagelse i parkerne Pua'a Ka'a, Kaumahina og Waianapanapa. Herefter fortsætter din rejse over broer med kun en kørebane og gennem hårnålesving til den naturskønne by Hana samt den populære Hasegawa General Store. Din professionelle guide eskorterer dig til det unikke landbrugssamfund Kipahulu, hvor du undervejs stopper ved Ohe'o Stream & Pools for en forfriskende svømmetur, hvis ellers vejret tillader det.

Medbring gerne eget håndklæde samt kamera, så du kan forevige dine minder.

Varighed: ca. 10,5 time
Afgang: Dagligt mellem kl. 7.00-18.30

Voksen fra kr. 1.235
Barn fra kr. 813

Pukkelhval-safari | Maui

Hvert år kommer de storslåede pukkelhvaler fra Alaska til Hawaii, hvilket betyder, at du kan møde et af havets store vidundere lige ud for Mauis kyst.

Ombord på en katamaran får du mulighed for at opleve dette rolige men samtidig enorme dyr på tæt hånd. Pukkelhvalen, der tilhører bardehvalerne, kan blive omkring 15 meter lang og veje op til 30-35 tons. Så forbered dig på et sjældent og forunderligt syn.

Derudover tilbyder denne sejltur også et unikt indblik i den smukke natur omkring øen. Du får således set Maui ikke blot på land men også fra havet.

Varighed: 2 timer
Afgang: Daglige afgange fra december til februar – vælg mellem kl. 7.30-9.30 eller 12.30-14.30

Voksen fra kr. 453
Barn fra kr. 289

Solopgang fra toppen af Haleakala | Maui

Sæt alarmen, tag det varme tøj på og gør dig klar til en rejse på over 60 kilometer for at nå toppen af den sovende skjoldvulkan Haleakala, der ligger på øen Maui. Her er temperaturen på omkring -6 grader, men synet af solopgangen fra toppen, der ligger godt tre kilometer over havets overflade, vil varme dig.
Nyd også udsigten fra de store vista-vinduer, mens du igen langsomt bevæger dig de 60 kilometer ned til bunden af den sovende vulkan. Her bliver du tilbudt gratis transport tilbage til dit hotel.

Varighed:
Afgang:

Voksen fra kr. 979
Barn fra kr. 642

Mauis seværdigheder set fra luften | Maui

Udforsk den tropiske regnskov med pulserende grønne dale, glid over tårnhøje klipper langs kysten og iagttag de brusende vandfald – denne gang fra oven.
På denne helikopterudflugt oplever du den over to millioner år gamle ø fra en helt ny vinkel. Maui, der er den næststørste af Hawaii-øerne, er dannet af West Maui bjergene og den sovende vulkan Haleakala, der hæver sig hele tre kilometer over havets overflade. På turen svæver du over marker fyldt med sukker og ananas. Du flyver forbi byerne Kapalua, Kaanpali, Old Lahania og Hana foruden en mulighed for at kaste et blik på søen kaldt Seven Pools, oplever naturområdet Upcountry samt spotter de mange windsufere på stranden Ho’okipa. Oplevelserne er således mange, hvis du vælger at tage denne udflugt i helikopter.

Varighed: ca. 40-50 minutter
Afgang: Dagligt mellem kl. 7.30-16.00

Voksen fra kr. 1.798
Barn fra kr. 1.798

Solnedgang og middag ombord | Maui

Kombiner det bedste af to verdener – en eksklusiv middag og Mauis betagende solnedgang.
Tag med ombord på denne luksuriøse katamaran og oplev en unik sejltur mellem øerne Maui, Molokai og Lanai. Fra det øjeblik du sejler ud fra øen Maui, vil du kunne nyde synet af de tilbageliggende Kahalawai bjerge – et imponerende syn der ikke er muligt at få på land. Når tiden er inde, får du serveret en eksklusiv middag kreeret af den prisvindende kok Paria Nabavi, hvorefter du slutter af med en delikat drink til Mauis betagende solnedgang over havet.

Varighed:
Afgang:

Voksen fra kr. 680
Barn fra kr. 524