Sheraton Kauai

Hawaii - Kauai
  • Lige ved Poipu Strand
  • Udsigt til stillehavet eller den smukke have
  • Gratis trådløst internet
  • 2 udendørs swimmingpools

Tæt på både dejlig strand og golfbane

Sheraton Kauai er smukt placeret på Poipu Strand, kun få minutters gang fra Kiahuna Golf Course og med gode shopping muligheder i nærheden. De 394 værelser og suiter har enten udsigt til Stillehavet eller den smukke have med tropiske blomster og vandfald. Værelserne har gratis trådløst internet, tv, playstation, køleskab og aircondition.

Hotellet tilbyder desuden 2 restauranter med et bredt udvalg af amerikanske, internationale og hawaiianske retter og en smuk udsigt over havet. Derudover har hotellet 2 udendørs swimmingpools, aktivitetscenter på stranden, fitnesscenter, tennisbaner, massage og skønhedsbehandlinger samt yogatimer om morgenen ved havet.

Læs mere

Hoteloverblik

Rejseforslag med hotellet

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.
Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.