Udflugter på Big Island

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter på Big Island

Nedenfor kan du se vores foretrukne udflugter på Big Island.

Kontakt os for yderligere information om udflugterne og lad os hjælpe dig med at skræddersy din drømmerejse til Hawaii.
Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Vulkaneventyr på ’The Big Island’ | Big Island

Tag med på en af de mest populære udflugter på Hawaii Big Island – nemlig udflugten til Volcanoes Nationalpark, der er den største i staten.

Som navnet afslører, står denne dag i vulkanernes tegn med de to vulkaner Kilauea og Mauna Loa som hovedattraktioner. Mens Kilauea på godt en kilometers højde er en af de mest aktive vulkaner i verden, så er Mauna Loa, der er over fire kilometer høj, den mest massive vulkan i verden. Inde i parken kan du besøge Jaggar-museet, der rummer geologiske og kulturelle udstillinger samt en forunderlig udsigt til Kilauea. Derudover kan du gå på opdagelse i Thurston Lava Tube, der er en 500 år gammel lavagrotte.

Foruden et besøg i den vulkanske nationalpark er der også tid til at udforske resten af øens østlige side, hvor du blandt andet kører gennem den største by Hilo og ser det smukke vandfald Rainbow Falls.

Husk at tage gode, lukkede sko på.

Varighed:
Afgang:

Voksen fra kr. 806
Barn fra kr. 485

Svøm med de store djævlerokker | Big Island

Kom tæt på de store djævlerokker på en aftentur i det varme hav og få en oplevelse for livet! 

Tag med på en aftentur i det klare, varme vand, og oplev de store og graciøse djævlerokker, når de yndefuldt og majestætisk kommer op fra dybet. Djævlerokken, som på engelsk kaldes Manta Ray, har et vingefang på op til 7 meter og kan veje op 1.400 kg - og er den største af alle rokker.
Djævlerokken er ikke farlig for mennesker - den lever hovedsageligt af plankton og smådyr.

Turen er ikke mulig for børn under 7 år

Varighed: ca 1,5 time
Afgang: 18:30 og 20:00

Voksen fra kr. 875
Barn fra kr. 875

Svæv over ’The Big Island’ | Big Island

Vær vidne til Kohala-bjergenes fortryllende skønhed på en tur i helikopter, hvor du lader dig glide forbi stejle klipper, svæve over dybe, grønne dale og flyve langs den nordøstlige kyst med udsigt til de tre store dale Waimanu Valley, Pololu Valley og Waipio Valley, der alle åbner op ud mod Stillehavet.
Kohala-bjergene er en række vulkaner beliggende på ’The Big Island’s nordlige del. Disse bjerge breder sig over en strækning på mere end 34 kilometer – fra Waimea til Upolu Point. Gennem bjergene skærer en dyb dal, der er 35 kilometer lang og 24 kilometer bred. Her bliver landskabet mere frodigt, jo længere du kommer mod øst. Den sydligste del er dækket af størknet lava, mens der mod nord driver vande langs bjergtoppene. En helikoptertur over Kohala-bjergene er således en fryd for øjet.

Varighed: ca. 30-40 minutter
Afgang: Dagligt mellem kl. 7.30-16.00

Voksen fra kr. 1.701
Barn fra kr. 1.701

Delfiner og snorkling | Big Island

Hop med på båden og gør dig klar til at svømme med disse fritlevende delfiner, hvor du oplever deres energi og nysgerrighed i mødet med mennesker. Efter en svømmetur med delfinerne bliver du sejlet mod syd, hvor du får mulighed for at udforske undervandsgrotter langs Kona-kysten. Her snorkler du i det rolige vand ud fra Kealakekua-bugten, som også kaldes det bedste snorklingssted i Hawaii. Stedet gemmer på farverige koraller og er kun tilgængeligt med båd eller en lang vandretur.
Der vil være tid til at slappe af ombord og nyde lidt snacks samt drikke, mens du lærer om den historiske og kulturelle baggrund for netop dette område. På vejen tilbage til Keauhou-bugten kan du være heldig at se både hvaler, djævlerokker og/eller havskildpadder.

Varighed: ca. 4 timer
Afgang: Dagligt mellem kl. 8.00-12.00

Voksen fra kr. 1.315
Barn fra kr. 1.118

Kom tættere på stjernerne | Big Island

Tag med på en rejse, der tager dig fra havets overflade til toppen af Mauna Kea, der er det højeste bjerg i staten Hawaii. Du vil opleve, hvordan højderne afslører naturens vidundere og giver dig et nyt og mere klart syn af hawaiis stjernehimmel. Bjerget udgør også med de 4207 meter det andethøjeste punkt over havoverfladen blandt hele klodens øer. 

Turen går op ad den inaktive vulkan Mauna Kea, der altså er blot 36 meter højere end sin nabo Mauna Loa. Undervejs på rejsen kan du nyde en kop varm kakao samt en picnic på Historic Humuula Station foruden guidens historiske fortællinger. På toppen af Mauna Kea, ved verdens største samling af forskningsteleskoper, venter turens højdepunkt – nemlig en spektakulær solnedgang efterfulgt af en klar, smuk stjernehimmel.

Du skal være i stand til at vandre på ujævnt terræn og huske lukkede sko, lange bukser og en trøje.

Varighed: ca. 8 timer
Afgang: Dagligt om eftermiddagen

Voksen fra kr. 1.891
Barn fra kr. 1.891