Hilton Waikoloa Village

Hawaii - Big Island
  • Udsigt over havet
  • Store og lækre værelser
  • Gratis internet 
  • 3 swimmingpools 

På dette hotel er der aktiviteter for enhver smag - selv den kræsne !

Oplev et Big Island hotel som ingen andre. Dette hotel er en imponerende bygning omgivet af 62 hektar tropisk plante- og dyreliv kombineret med en lækker og fantastisk udsigt over havet. Hotellet ligger nær ved Hapuna Beach State Park og Hamakua Macadamia Nut Company Besøgscenter. Hotellet tilbyder 1.240 værelser og suiter som er store og lækkert indrettet til at dække enhver smag selv for den kræsne besøgende. Værelserne er udstyret med aircondition, køleskab, pengeskab, strygefaciliteter, kabel-tv, gratis internet, badeværelser med kombineret badekar/bruseniche og hawaiiansk terrasse/balkon. 

Hotellet tilbyder desuden 13 restauranter med forskellige karakteristiske køkkener til en hver smag, tennisbaner, 2 golfbaner, 3 swimmingpools hvoraf en kun er for voksne, pool bar, fitness- og spafaciliteter, roomservice og underholdning til børnene (Club Keiki).
Læs mere

Hoteloverblik

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.
Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.