Hilton Waikoloa Village

Hawaii - Big Island

  • Udsigt over havet
  • Store og lækre værelser
  • Gratis internet 
  • 3 swimmingpools 

På dette hotel er der aktiviteter for enhver smag - selv den kræsne !

Oplev et Big Island hotel som ingen andre. Dette hotel er en imponerende bygning omgivet af 62 hektar tropisk plante- og dyreliv kombineret med en lækker og fantastisk udsigt over havet. Hotellet ligger nær ved Hapuna Beach State Park og Hamakua Macadamia Nut Company Besøgscenter. Hotellet tilbyder 1.240 værelser og suiter som er store og lækkert indrettet til at dække enhver smag selv for den kræsne besøgende. Værelserne er udstyret med aircondition, køleskab, pengeskab, strygefaciliteter, kabel-tv, gratis internet, badeværelser med kombineret badekar/bruseniche og hawaiiansk terrasse/balkon. 

Hotellet tilbyder desuden 13 restauranter med forskellige karakteristiske køkkener til en hver smag, tennisbaner, 2 golfbaner, 3 swimmingpools hvoraf en kun er for voksne, pool bar, fitness- og spafaciliteter, roomservice og underholdning til børnene (Club Keiki).
Læs mere

Hoteloverblik

Få sammensat et rejsetilbud med dette hotel

Bemærk: hotel sælges kun som en del af en samlet rejse inklusiv flybillet
Ønsket afrejsedato
Eventuelle kommentarer til rejsen
Kontaktperson
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kasper, Kim, Marianne, Inger

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.