Rejser til Hawaii Big Island

 • Rejsetid

 • Bedste årstid

  Hele året

 • Tidsforskel

  10 - 11

Big Island er ikke bare stor, det er en ø som stadig vokser. Øen er den yngste i Hawaii kæden og også langt den største, hvilket betyder, at der er ekstra mange muligheder for at gå på opdagelse i de enestående vidundere naturen her har skabt.

Masser af oplevelser på Hawaiis største ø, Big Island 

For at undgå forveksling med navnet på hele staten, bliver Island of Hawaii ofte kaldt "The Big Island", og hvilket passende navn det er. Øen er næsten dobbelt så stor som alle de andre hawaiianske øer tilsammen, og det alene synes inspirerende. Den dramatiske størrelse har skabt et mikrokosmos af miljøer og aktiviteter som både vil fascinere og begejstre dig. 

Aktive vulkaner på Hawaii 

Øen er hjemsted for en af verdens mest aktive vulkaner (Kilauea), det højeste bjerg i verden, når man måler fra base til top (Mauna Kea), det mest massive bjerg i verden (Mauna Loa) og den største National Park i staten (Hawaii Volcanoes National Park). 

Klimaet her genererer alt fra frodige regnskove til vulkanske ørkener, fra snedækkede bjergtoppe til smukke sorte sandstrande. Uanset om du er på udkig efter et par romantiske dage eller et længere ophold med masser af aktiviteter, vil du opdage, at "The Big Island" byder på det hele. Udover den imponerende natur venter her alt fra luksuriøse feriesteder og utrolige golfbaner til beskedne lokale byer og hellige hawaiianske kulturhistoriske steder, fødestedet for King Kamehameha I og Hawaiis første missionær kirke i Historic Kailua Village (Kailua-Kona). 

Det er nemt at blive betaget af Hawaii Island. Fra den smeltede magma, der strømmer fra Hawaii Volcanoes National Park til Mauna Keas snedækkede højder, fra de grønne regnskove ved Hamakua kysten til det kulsorte sand ved Punaluu Beach, Hawaii Island er et imponerende udtryk for naturens enorme kræfter. 

Hawaii Island højdepunkter - det bør man opleve: 

Hawaii Volcanoes National Park: Kilauea Volcano en af verdens mest aktive vulkaner. 
Historisk Kailua Village (Kailua-Kona): Livlig, historisk mødested i hjertet af Kona. 
Hilo: Her er botaniske haver, vandfald og lokale butikker og restauranter. 
Waimea: Oplev det kølige højland, hjemsted for Paniolo (Hawaiis cowboys). 
Holualoa: Besøg kaffelandet og smag hvorfor 100% Kona Kaffe er så berømt.

Læs mere

Top oplevelser

Hawaii Big Island

 1. 1

  Vulkaneventyr på ’The Big Island’

  Tag med på en af de mest populære udflugter på Hawaii Big Island – nemlig udflugten til Volcanoes Nationalpark, der er den største i staten.
 2. 2

  Svøm med de store djævlerokker

  Kom tæt på de store djævlerokker på en aftentur i det varme hav og få en oplevelse for livet! 

 3. 3

  Svæv over ’The Big Island’

  Vær vidne til Kohala-bjergenes fortryllende skønhed på en tur i helikopter, hvor du lader dig glide forbi stejle klipper, svæve over dybe, grønne dale og flyve langs den nordøstlige kyst med udsigt til de tre store dale Waimanu Valley, Pololu Valley og Waipio Valley, der alle åbner op ud mod Stillehavet.
 4. 4

  Delfiner og snorkling

  Hop med på båden og gør dig klar til at svømme med disse fritlevende delfiner, hvor du oplever deres energi og nysgerrighed i mødet med mennesker. Efter en svømmetur med delfinerne bliver du sejlet mod syd, hvor du får mulighed for at udforske undervandsgrotter langs Kona-kysten. Her snorkler du i det rolige vand ud fra Kealakekua-bugten, som også kaldes det bedste snorklingssted i Hawaii. Stedet gemmer på farverige koraller og er kun tilgængeligt med båd eller en lang vandretur.
 5. 5

  Kom tættere på stjernerne

  Tag med på en rejse, der tager dig fra havets overflade til toppen af Mauna Kea, der er det højeste bjerg i staten Hawaii. Du vil opleve, hvordan højderne afslører naturens vidundere og giver dig et nyt og mere klart syn af hawaiis stjernehimmel. Bjerget udgør også med de 4207 meter det andethøjeste punkt over havoverfladen blandt hele klodens øer. 
Rejseforslag til Big Island

Oplev Hawaiis vulkaner, vandfald og eksotiske strandliv

Hawaii - Maui, Kauai, Big Island, Oahu

  • Strandliv på den verdensberømte Waikiki Beach på Oahu
  • Frodigt landskab på Kauai, vandfald,røde og sorte strande på Maui
  • Vulkaner og golde lavalandskaber på Big Island
  • Inkl. 16 overnatninger på de fire øer
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL

20 dage fra kr. 26.850

Vil du til Big Island?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.