Rejsemål på Hawaii

Rejsemål på Hawaii

De fire største øer i Hawaii ø-gruppen er Hawaii Big Island, Kauai, Maui og Oahu.

Hawaii Big Island 

Hawaii Big Island er ikke bare stor, det er en ø som stadig vokser. Øen er den yngste i Hawaii kæden og også langt den største, hvilket betyder, at der er ekstra mange muligheder for at gå på opdagelse i de enestående vidundere naturen her har skabt. For at undgå forveksling med navnet på hele staten, bliver Island of Hawaii ofte kaldt "The Big Island", og hvilket passende navn det er. Øen er næsten dobbelt så stor som alle de andre hawaiianske øer tilsammen, og det alene synes inspirerende. Den dramatiske størrelse har skabt et mikrokosmos af miljøer og aktiviteter som både vil fascinere og begejstre dig. 

Kauai 

Kauai er Hawaiis fjerde største ø og kaldes også "Have Øen", som faktisk er en meget præcis beskrivelse. Den ældste og nordligste ø i Hawaii kæden er draperet i smukke dale, forrevne klipper og gabende slugter, formet gennem tiden af vind og vejr. Den frugtbare overfladejord på "Have Øen" er iklædt en betagende kappe af smaragdgrøn vegetation. 

Hawaiis måske bedste ø, Maui 

Der er utallige grunde til, at Maui gang på gang bliver kåret som 'Den Bedste Ø'. 
Maui har alt. Byd solen velkommen, mens du står over et hav af skyer på toppen af Haleakala. Se pukkelhvalerne bryde havoverfladen ud for kysten ved Lahaina. Mærk 'The Mana' (kraften) fra Haleakala National Park og nyd den naturskønne 'Road to Hana'. Mens du slentrer gennem gaderne i kystbyen Lahaina og langs Kaanapalis dejlige strande, vil du hurtigt finde dine helt egne grunde til at holde af Maui. 

Øen Oahu 

Oahu, som undertiden også kaldes "Samlingsstedet", lever helt sikkert op til sit navn. Den tredje største af Hawaii-øerne er hjemsted for størstedelen af Hawaiis mangfoldige befolkning. Her er en sammensmeltning af østlige og vestlige kulturer med dybe rødder til værdier og traditioner fra den indfødte Hawaiianske befolkning. 

Klik på kortet herunder, eller brug knapperne længere nede, for at læse mere om hvert rejsemål

Læs mere
Vælg område
Vil du til Hawaii?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi har rejseeksperter med speciale i hvert deres område

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.