Hawaii
 • Rejsetid

  19-23 timer

 • Bedste årstid

  Hele året

 • Tidsforskel

  -10/-11 timer

Rejser til Hawaii

De fleste drømmer om en eksotisk og romantisk tur til Hawaii, og det kan vi godt forstå. Udover smukke omgivelser byder en rejse til Hawaii nemlig også på mindeværdige oplevelser for livet. 

Se alle rejser til Hawaii

Rejser du til Hawaii, vil du blandt andet møde en helt særlig og fantastisk natur og et rigt dyreliv, som næppe findes magen til andre steder i verden. Lad dine feriedrømme om en rejse til Hawaii blive til virkelighed! Vi hjælper gerne med at sammensætte den perfekte Hawaii-rejse til dig - lige efter dine ønsker og drømme.

Oplev den ægte "Aloha Spirit"

Det er ikke mere end 300 år siden, at Hawaii stadig var uberørt af vestlig civilisation, men i dag er Hawaii et sandt ferieparadis for turister, der bliver budt velkommen med blomsterkranse og masser af smil. Når du rejser til Hawaii, vil du møde en spændende polynesisk kultur og store bølger, der slår ind mod kysten og gør Hawaii til et af verdens bedste surfersteder. En rejse til Hawaii byder også på frodige regnskovsområder, afslappende kridhvide strande og ægte "Aloha Spirit". 

4 helt forskellige Hawaii-øer 

Hawaii er en øgruppe uden lige med vulkaner, naturfænomener under jordoverfladen og frodige regnskove, som skal ses med egne øjne. Oplev et vulkaneventyr på Hawaii Big Island, en snorkelekspedition på øen Kauai, eller måske Haleakala-vulkanens smukke blomsterhaver på øen Maui. Du kan også vælge en Grand Circle Island Tour på øen Oahu, så du kan forevige udsigten til Oahus mest fantastiske sceneri over Windward Oahu ved Nu’uanu Pali Lookout med dit kamera. Der er utallige grunde til, at Hawaii er blandt danskernes favoritdestinationer, når de rejser til fjerne og eksotiske egne. Øerne på Hawaii har alt, hvad du overhovedet kan drømme om at opleve; fra naturskønne og frodige landskaber til nogle af verdens bedste strande, hvor både børn og voksne vil nyde at hygge sig i bølgerne. 

Tag på rejse til Hawaii

Oplev hyggen og kulturen i Lahaina og byd solen velkommen, mens du står over et hav af skyer på toppen af vulkanen Haleakala i Haleakala National Park på øen Maui. Se pukkelhvalerne bryde havoverfladen ud for kysten ved Kaanapali. Lad den smeltede magma, der strømmer fra Hawaii Volcanoes National Park, betage og nyd synet af Maunakeas snedækkede højder. Her er alt fra grønne regnskove ved Hamakua-kysten til kulsort sand ved Punaluu Beach. Det kan ikke undgås, at du lader dig fascinere af Hawaiis mange fantastiske naturfænomener, og som du er så heldig at komme til at nyde på din rejse til Hawaii med Profil Rejser.

Regnskove, floder og brusende vandfald

Århundreders vækst har dannet tropiske regnskove, forgreninger af floder og brusende vandfald. Nogle dele af øerne på Hawaii er kun tilgængelige via havet eller med helikopter, og ture som disse vil afsløre en udsigt, der overgår dine vildeste fantasier og drømme. Hawaii er et paradis på jord, og du er inviteret til at nyde det på din rejse med Profil Rejser. Kontakt vores rejsekonsulenter i dag, og få hjælp til at planlægge din rejse til Hawaii med både transport, overnatning og diverse oplevelser, der tiltaler dig og din familie.

Aktiviteter og oplevelser på Hawaii

Udover det dramatiske natursceneri byder øerne på Hawaii på en række herlige udendørs aktiviteter, som du bør benytte chancen for at prøve af på din rejse til Hawaii. Blandt aktiviteterne kan blandt andet nævnes kajak på Wailua-floden, snorkel ved Poipu Beach og vandreture på stierne i Kokee State Park. Du kan tilmed tage en zipline over Kauais frodige dale, hvis du tør. 
Det er dog Hawaiis afslappede stemning og rige kultur, der får dig til at forstå, at din første tur til Hawaii ikke vil være din sidste.

Har du lyst til at høre mere om dine rejsemuligheder til Hawaii, kan du kontakte os per telefon eller via kontaktformen herunder. Vi sidder parate til at hjælpe dig med at sammensætte din drømmerejse til Hawaii-øerne.

Modtag et tilbud til Hawaii Se alle rejser til Hawaii

Læs mere
Anbefalet til dig

Top oplevelser

Hawaii

 1. 1

  Vulkaneventyr på ’The Big Island’

  Tag med på en af de mest populære udflugter på Hawaii Big Island – nemlig udflugten til Volcanoes Nationalpark, der er den største i staten.
 2. 2

  Svøm med de store djævlerokker

  Kom tæt på de store djævlerokker på en aftentur i det varme hav og få en oplevelse for livet! 

 3. 3

  Svæv over ’The Big Island’

  Vær vidne til Kohala-bjergenes fortryllende skønhed på en tur i helikopter, hvor du lader dig glide forbi stejle klipper, svæve over dybe, grønne dale og flyve langs den nordøstlige kyst med udsigt til de tre store dale Waimanu Valley, Pololu Valley og Waipio Valley, der alle åbner op ud mod Stillehavet.
 4. 4

  Delfiner og snorkling

  Hop med på båden og gør dig klar til at svømme med disse fritlevende delfiner, hvor du oplever deres energi og nysgerrighed i mødet med mennesker. Efter en svømmetur med delfinerne bliver du sejlet mod syd, hvor du får mulighed for at udforske undervandsgrotter langs Kona-kysten. Her snorkler du i det rolige vand ud fra Kealakekua-bugten, som også kaldes det bedste snorklingssted i Hawaii. Stedet gemmer på farverige koraller og er kun tilgængeligt med båd eller en lang vandretur.
 5. 5

  Kom tættere på stjernerne

  Tag med på en rejse, der tager dig fra havets overflade til toppen af Mauna Kea, der er det højeste bjerg i staten Hawaii. Du vil opleve, hvordan højderne afslører naturens vidundere og giver dig et nyt og mere klart syn af hawaiis stjernehimmel. Bjerget udgør også med de 4207 meter det andethøjeste punkt over havoverfladen blandt hele klodens øer. 
Vil du til Hawaii?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.