Hawaii
  • Rejsetid

    19-23 timer

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    -10/-11 timer

Hawaii – blomsterkranse og ukulelemusik på stranden

Du hopper i vandet med dykkermaske og snorkel ud for Big Island. De grønne palmer inde ved kysten står i stærk kontrast til den sorte vulkanstrand. Under overfladen går der ikke længe, før du spotter den første djævlerokke. Med et vingefang på over fem meter passerer denne fascinerende skabning lige under dig.

Rejser til Hawaii

De store bølger gør Hawaii til et af verdens bedste surfersteder. Surfbrætter står side om side med farverige food trucks. Her er en tilbagelænet stemning, og den rå natur har ageret kulisse for storfilm som Jurassic Park. Tag blomsterkransen på og lyt til ukulelens toner i solnedgangen. 

En eksotisk øgruppe i Stillehavet

Det er ikke mere end 300 år siden, at Hawaii stadig var uberørt af den vestlige civilisation, men i dag er Hawaii et sandt ferieparadis for turister, der bliver budt velkommen med blomsterkranse og glade ansigter. Her hersker stadig en spændende polynesisk kultur og uendelige, enorme bølger, der gør øerne til et af verdens bedste surfersteder. Hvis du gør Hawaii til dit næste rejsemål, vil du opleve frodige regnskove og enestående strande. Maui er en af de smukkeste øer. Gå en tur langs de røde og sorte sandstrande og nyd de farverige blomster, og tag en ’slapper’ ved Kaanapalis strande og eller i den hyggelige by Lahaina. På ruten langs "Road to Hana" vil du blive betaget af udsigten langs de kurvede, grønne kyster. Øen Kauai er også en sand perle, og her kan du udforske Nã Palis dramatiske natur på vandreture, sejle kajak og tage på snorkeltur blandt alle de farvestrålende fisk. 

Hvad kan jeg opleve på Hawaii?  

Det er oplagt at bestille en rundrejse, hvor du som minimum besøger tre eller fire øer for at få alt det bedste med. Her vil du få den fulde oplevelse af ’Aloha-stemning’ med hawaiikranse, festlige drinks og eksotiske rytmer. På øen Oahu kommer du tæt på Pearl Harbor og skibet, der sank under angrebet, og det er her du finder den populære Waikiki-strand. Tag på en sejltur og se delfiner springe op af vandet. På Big Island kan du opleve djævlerokker på snorkeltur og vandre ved aktive vulkaner. Oplev Waimea Canyon, der er kendt som Stillehavets Grand Canyon. Du kan runde af på øen Maui med hiking i Haleakala Nationalpark. Se vores udvalgte udflugter på Hawaii-øerne her

Vejret på Hawaii

Hvornår er det bedst at rejse til Hawaii? Er der regntid? Er der forskel på vejret på de forskellige øer? Hvor finder man de mest solrige områder? Det er rart at vide noget om vejrforholdene, inden du bestiller din rejse. Find alle svarene på vores side om vejret på Hawaii.

Skal du til Hawaii i 2020?

Har du været på Hawaii før, eller er det første gang, du besøger øerne? Det gør ingen forskel, om det er et nyt rejsemål eller et glædeligt gensyn, for hos Profil Rejser finder du masser af inspiration. Hawaii har meget at byde på for både par, børnefamilier og solorejsende. Der venter spændende oplevelser for alle, og vi holder dig opdateret på de nyeste tendenser og udflugter på de smukke øer. Tag et kig på vores store udvalg af rejseforslag og tilbud med gode priser. 

Vores løfte til dig

Hos Profil Rejser kan vi langt mere end at ekspedere dig. Vi kan inspirere dig. Vi vil skræddersy dine oplevelser på Hawaii, så du får lige præcis den ferie, du har drømt om. Vi guider dig med omhu gennem tilvalg og fravalg. Som en skrædder tager vi mål og syr ruten med hoteller, fly og priser efter dine ønsker. 

Send en rejseforespørgsel

Din rejse - vores ansvar

Læs mere
Anbefalet til dig

Top oplevelser

Hawaii

Vil du til Hawaii?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.