Hawaii

 • Rejsetid

  19-23 timer

 • Bedste årstid

  Hele året

 • Tidsforskel

  -10/-11 timer

Rejser til Hawaii

En rejse til Hawaii byder på mindeværdige oplevelser for livet. Rejser du til Hawaii, vil du møde en helt særlig og fantastisk natur, som næppe findes magen til andre steder i verden. Lad dine feriedrømme blive til virkelighed! Vi hjælper gerne med at sammensætte den perfekte rejse til Hawaii - lige efter dine ønsker.

Modtag et tilbud til Hawaii Se alle rejser til Hawaii

Hawaii var indtil for 300 år siden uberørt af vestlig civilisation, men er i dag et sandt ferieparadis, hvor du bliver budt velkommen med blomsterkranse. Når du rejser til Hawaii, vil du møde en spændende polynesisk kultur og store bølger, der slår ind mod kysten og gør Hawaii til et af verdens bedste surfersteder. En rejse til Hawaii byder også på frodige regnskovsområder, afslappende kridhvide strande og ægte "Aloha Spirit". En perle uden lige, som skal opleves med egne øjne. Oplev et vulkaneventyr på Hawaii Big Island, en snorkel ekspedition på Kauai, eller måske Haleakala vulkanens smukke blomsterhaver på Maui. Du kan også vælge en Grand Circle Island Tour på Oahu, så du kan forevige udsigten til Oahus mest fantastiske sceneri over Windward Oahu ved Nu’uanu Pali Lookout med dit kamera. Der er utallige grunde til, at Hawaii er blandt danskernes favoritdestinationer. Øerne har alt, fra naturskønne og frodige landskaber til nogle af verdens bedste strande.

Aloha Hawaii 

Oplev hyggen og kulturen i Lahaina og byd solen velkommen, mens du står over et hav af skyer på toppen af Haleakala. Se pukkelhvalerne bryde havoverfladen ud for kysten ved Kaanapali. Lad den smeltede magma, der strømmer fra Hawaii Volcanoes National Park betage, og nyd synet af Maunakeas snedækkede højder. Her er alt fra grønne regnskove ved Hamakua kysten til kulsort sand ved Punaluu Beach. 

Århundreders vækst har dannet tropiske regnskove, forgreninger af floder og brusende vandfald. Nogle dele af øerne er kun tilgængelige via havet eller med helikopter, og ture som disse vil afsløre en udsigt, der overgår de vildeste fantasier. 

Udover det dramatiske natursceneri, byder øerne på en række herlige udendørs aktiviteter. Kajak på Wailua floden, snorkel ved Poipu Beach og vandreture på stierne i Kokee State Park. Du kan tilmed tage en zipline over Kauais frodige dale. Men det er når du oplever øernes afslappede stemning og rige kultur, at det bliver klart - din første tur til Hawaii bliver ikke din sidste.
Læs mere

Top oplevelser

Hawaii

 1. 1

  Hawaiiansk vulkaneventyr

  De nylige udbrud fra Hawaiis Kilauea Vulkan i Vulkanernes National Park har fanget verdens opmærksomhed og fantasi.
 2. 2

  Helikoptertur over vulkanen Kilauea

  Oplev en tur som tager dig fra bjergene ud til havet for at se det mest geografiske aktive miljø på jorden.
 3. 3

  Kaptajn Zodiacs bådekspedition

  Svæv over bølgerne på denne hyggelige tur til Kealakekua bugten, stedet for Kaptajn Cooks monument samt Hawaiis fineste maritime fristed.
 4. 4

  Ø-rundtur fra Kailua-Kona og Keauho

  På denne tur vil du opleve vidunderne og spændingen ved Hawaiis ”Big Island”. Du vil nyde denne guidede tur på samlet 260 mil rundt om øen.

 5. 5

  Stjerneoplevelse på toppen af Mauna Kea

  Mauna Keas top er berømt som verdens største astronomiske observations destination. Den er desuden en af Hawaiis mest hellige kulturelle seværdigheder.
;

Anbefalet til dig

Vil du til Hawaii?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kim, Marianne, Kasper, Inger

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.