Udflugter

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i Costa Rica

Nedenfor kan du se nogen ideer til udflugter i Costa Rica.


Kontakt os for yderligere information om udflugterne og lad os hjælpe dig med at skræddersy din drømmerejse til Costa Rica.

Læs mere
Udflugter

Arenal Volcano

Arenal’s hængende broer | Arenal Volcano

Oplev skoven fra de hængende broer

Broerne er en af de mest besøgte seværdigheder i Arenal. Med sine 15 broer, på mellem 5 og 100 meter lange, langs 3 km regnskov. Guiden vil berette om områdets historie, og den helt fascinerende regnskov. På de klare dage er det muligt at få et kig gennem trætoppene til den ikoniske vulkan Arenal.

Husk at medbringe vandresko/tennissko (det er ikke tilladt at vandre i åbne sko), solcreme, inspektspray, kamera, kikkert, regnslag.

 

Varighed: ca. 4 timer
Afgang: Dagligt kl 08:00 og kl. 14:00

Voksen fra kr. 595
Barn fra kr. 298

Arenal Volcano & Tabacon Resort Hot Spring | Arenal Volcano

Denne tur er et absolut must når du besøger Arenal. 

Den guidede tur går med bus til vulkanen fod, hvorfra der vandres. På den 2½ times vandretur kan du både nyde og høre om områdets flora og fauna, og se hvordan lavaen har sat sine spor i landskabet. 

Herfra går turen til Tabacon Hot Spring, hvor den varm flod løber, og danner varme kilder og naturlige pools, hvor du kan slappe af og nyde den frodige regnskov, som omkranser dette facinerende sted. Turen slutter med middag på det 5-stjernede Tabacon Grand Spa Thermal Resort. En skøn afslutning på en oplevelsesrig tur.

Husk at medbringe vandresko/tennissko (det er ikke tilladt at vandre i åbne sko), solcreme, inspektspray, kamera, kikkert, regnslag og evt. skiftetøj til aftensmåltidet. Der er ikke inkluderet drikkevarer til middagen.
 

Varighed: ca. 6 timer
Afgang: ca. kl. 14:00

Voksen fra kr. 816
Barn fra kr. 534

Halvdags ridetur til La Fortuna vandfaldet | Arenal Volcano

Kombiner ridning og en svømmetur ved vandfald

Fra La Fortuna rides 5,5 km mod sydøst langs marker og gårde, og med mulighed for at se tukaner, aber og næsebjørne. Her får hestene lov at hvile, og der vandres de sidste 500 meter genne skoven til det 70 meter høje vandfald. For foden af vandfaldet er en naturlig pool, hvor det er muligt at svømme i det kolde, klare og friske vand fra La Fortuna River, og slappe af i de smukke omgivelser. Der vandres retur til hestene, og rides tilbage til stalden.

Husk at medbringe lange bukser, vandresko/tennissko, badetøj, håndklæde, solcreme, inspektspray, kamera og kikkert. Ikke muligt for børn under 6 år.

Varighed: ca. 4 timer
Afgang: Dagligt kl 08:00 og 14:00

Voksen fra kr. 511
Barn fra kr. 412

Guanacaste

En hel dag fyldt med spænding og adventure | Guanacaste

Denne tur er for dig som elsker at udfordre dig selv i spændende natur. 

Turen begynder med en kort ridetur gennem skoven til Rio Negro. Herfra er det whitewater tubing (store baderinge) klasse I og II i det klare vand. Flyv gennem skoven på zip-lines, og prøv kræfter med rapelling. Og nyd en herlig frokostbuffet. Der skal være minimum to deltagere for at turen gennemføres, og børn under 12 år kan ikke deltage. Husk at medbringe badetøj og sko, der tåler vand (ikke sandaler).

Varighed:
Afgang: Onsdag og fredag

Voksen fra kr. 907

Manuel Antonio National Park

Se Manuel Antonio fra havet | Manuel Antonio National Park

Nyd en dejlig tur på havet 

Turen afgår fra Marina Pez Vela i Quepos, hvor du bliver budt velkommen med en tropisk drink og sodavand. Der sejles mod syd, og undervejs kan den fortryllende kyst og nationalparken beundres. Der gøres et 45 minutters stop ved den smukke Biezans strand, med mulighed for en snorkletur i det krystalklare vand. Her spises der frokost eller aftensmad, afhængigt af afgangstidspunktet. Vælg mellem en morgen- eller solnedgangstur ombord på den store katamaran. Båden er 30 meter lang og stor nok til 150 passagerer. 

Udflugten inkluderer engelsktalende guide, snorkleudstyr, frokost eller aftensmåltid, frugt, sodavand og 4 lokale øl per person. Husk at medbringe badetøj og håndklæde, sandaler, solcreme, solbriller, hat, kamera samt en kopi af dit pas.

Varighed: ca. 4 timer
Afgang: Hverdag kl. 09:00 eller 14:00

Voksen fra kr. 602
Barn fra kr. 419

Halvdagsudflugt i Manuel Antonio National Park | Manuel Antonio National Park

Kom med på en guidet vandretur

Sammen med en guide går vandreturen gennem den smukke nationalpark, en af de mest besøgte i Costa Rica. Undervejs kan det være muligt at spotte tre af de fire primater, som lever i Costa Rica, samt nogle af de 200 fuglearter, dovendyr og reptiler. Floraen er også rigt repræsenteret i regnskoven med tropiske blomster og orkideer. Halvvejs gøres en halv times stop ved en smuk strand, og der vil være mulighed for en dukkert. Vær opmærksom på, at parken er lukket om mandagen.

Medbring solcreme, badetøj og håndklæde, vandresandaler eller –sko, insektspray, kamera og hat.

Varighed: ca. 3½ time
Afgang: tirsdag-søndag kl 7 og 12:30

Voksen fra kr. 412
Barn fra kr. 305

Monteverde Cloud Forest Reserve

Sky Tram & Sky Trek – halvdagsudflugt | Monteverde Cloud Forest Reserve

Oplev naturen fra luften

Denne udflugt starter med en gondoltur op gennem tågerne, til et af de højeste bjerge i Monteverde. Herfra går det ned med zip-lines fra bjerg til bjerg, i alt en distance på ca 4,5 km. Turen får adrenalinen op, når der suses i fuld fart med en hastighed på op til 60 km/timen og med et spænd mellem 150 og 750 meter. Undervejs gøres korte stop på de 5 observationsdæk, hvorfra det også er muligt at nyde den fantastiske udsigt.

Minimumsalder for børn er 8 år.

Varighed:
Afgang:

Voksen fra kr. 618
Barn fra kr. 457

Halvdagstur i Monteverde | Monteverde Cloud Forest Reserve

Oplev tågeregnskoven med guide

Oplev den frodige og berømte tågeregnskov, som med sin høje biodiversitet, storslåede vulkaner og spektakulære mikroklima. I skoven er der fundet fire forskellige økosystemer for hundredvis af fugle, sommerfugle, pattedyr, krybdyr, insekter og et stort udvalg af planter og træer. 

Varighed: ca. 4 timer
Afgang: Hverdag

Voksen fra kr. 541
Barn fra kr. 389

De hængende broer i Monteverde | Monteverde Cloud Forest Reserve

Oplev tågeregnskoven fra toppen

Oplev parkens 3 km vandrestier, som inkluderer de 7 hængebroer, alle med forskellig højde og længde. På turen får du mulighed for at opleve regnskoven og dens mange indbyggere. Du guides hele vejen af en specialist i flora og fauna i netop dette område.

Varighed: ca. 2 timer
Afgang: Hverdag

Voksen fra kr. 228
Barn fra kr. 191

Puerto Viejo de Limon

Vandre- og snorkletur i Cahuita National Park | Puerto Viejo de Limon

Oplev nationalparken til vands og til lands

Tag med ombord på en 12-personers båd med kaptajn og guide, og sejl til det største koralrev langs Costa Ricas caribiske kyst. Her er der mulighed for at nyde to timer med snorkling omgivet af smukke koraller, et væld af tropiske fisk og skildpadder. Der er mulighed for at se harmløse småhajer og rokker. Der sejles retur til den smukke strand med parkens indgang til den ene side og Punta Cahuita til den anden, og her er der mulighed for at nyde lidt frisk frugt og koldt vand. Herfra starter den 5 kilometer lange vandretur. Undervejs vil det være muligt at se parkens dyreliv; dovendyr, slanger, aber, fugle, vaskebjørne, sommerfugle og mange andre dyr og planter.

Husk at medbringe hat, solcreme, insektspray, badetøj, sko der kan tåle at blive våde, håndklæde, kamera og kikkert. Prisen inkluderer transport fra Caribe Sur, Puerto Viejo & Cahuita. Minimumsalder for børn er 6 år.

Varighed:
Afgang:

Voksen fra kr. 412
Barn fra kr. 305