Store og små vidundere

Costa Rica - San José, Tortuguero National Park, Sarapiqui, Arenal Volcano, Rincon de la Vieja, Monteverde Cloud Forest Reserve, Manuel Antonio National Park
 • Flodsejlads i Tortuguero nationalpark
 • Fuglekig og øko-turisme ved Braulio Carrillo Nationalpark
 • Vulkaner, gejsere og vandfald i Rincon de la Vieja Nationalpark
 • Regnskov, mangrovesump og skønne laguner i Manuel Antonio
Kan du se det storslåede i både de helt store såvel som de bittesmå naturoplevelser? Har du lyst til at opleve alt lige fra ikoniske vulkaner til insekters fascinerende liv i regnskovens eksotiske planteverden?

Så vil denne 2-ugers rundrejse helt sikkert give dig unikke øjeblikke i naturen.

Første særlige oplevelse bliver dit besøg i det nordlige, caribiske lavland, hvor du fra Guapiles sejler ind i regnskoven gennem kanaler til byen Tortuguero og nationalparken af samme navn. Afhængigt af vejret kan du vandre i junglen eller sejle på kanalerne, hvor du møder mange forskellige arter af pattedyr, fugle og krybdyr.

I Costa Ricas nordlige del bevæger du dig blandt grønne bjerge, banan- og ananasplantager ved “krydset” af de to floder Rio Puerto Viejo og Rio Sarapiqui. Området er et godt udgangspunkt for at se fugle og samtidigt er det indgangen til Braulio Carrillo Nationalpark. Aktiviteter som rafting, ridning og rappeling er oplagte her.

En af de storslåede oplevelser på din tur til Costa Rica er helt sikkert besøget ved den kegleformede Arenal Volcano der ligger i landets nordlige del. En lokal guide fører dig gennem skoven og over flere af de 15 hængebroer, mens han fortæller om stedets flora og fauna. Ved Tabacón Hot Springs får du mulighed for at slappe af i de varme, mineralholdige kilder.

Den næste nationalpark, du kommer til, er Rincón de la Vieja beliggende på Stillehavskysten i Guanacaste. Den er kendt for sin vulkanske aktivitet med varme kilder og gejsere. Her står den på et par dage med vandreture til vulkanen, hesteridning, zip-lining og mudderbade. 

I løbet af to uger i Costa Rica skal du selvfølgelig også opleve Monteverde Cloud Forest Reserve, der som navnet lyder, damper, danner tåge og har en ganske særlig, nærmest overjordisk stemning. Du når helt op til de høje trækroner via hængebroer og svævebane.

Rejsen sidste vigtige stop er i Manuel Antonio. Her kombineres tropisk skov med fantastiske strande og skønt badevand. Her kommer du helt ned i gear og nyder strandlivet, mens du tager på udflugter til regnskov, mangrovesump og laguner. Nyd også livet fra hesteryg, rafting, kajaksejlads, bådture og snorkling.

Denne rejse indeholder flytransport og busrejse gennem landet med andre gæster. Turen kan også skræddersyes som kør-selv, hvor bilen venter dig i lufthavnen eller som en rejse med privat chauffør, der samtidigt fungerer som din guide.

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Costa Rica

San José, Tortuguero National Park, Sarapiqui, Arenal Volcano, Rincon de la Vieja, Monteverde Cloud Forest Reserve, Manuel Antonio National Park

16 dage

fra kr. 21.370

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Tortuguero Nationalpark Sarapiqui

Rejser til Tortuguero Nationalpark

På Costa Ricas østkyst ud til Det Caribiske Hav finder du den ganske unikke nationalpark Tortuguero.  

Læs mere
Tortuguero Nationalpark Sarapiqui Rincón de la Vieja

Rejser til Sarapiqui

Sarapiqui er et naturskønt flodlandskab beliggende inde i landet i det nordøstlige hjørne af Costa Rica, omkring 30 km syd for grænsen til Nicaragua.

Læs mere
Sarapiqui Rincón de la Vieja Monteverde

Rejser til Rincón de la Vieja

Nationalparken Ricón de la Vieja ligger smukt omgivet af den naturskønne bjergkæde Guanacaste med en helt utrolig kombination af flora og fauna, to vulkaner, smukke vandfald, varme kilder, boblende mudderbade og 32 brusende floder. 

Læs mere
Rincón de la Vieja Monteverde Manuel Antonio National Park

Rejser til Monteverde Cloud Forest Reserve

Oplev Monteverde, Costa Ricas berømte, frodige regnskov, med den ekstremt høje biodiversitet af eksotiske dyr og fugle, de storslåede vulkaner og kaffeplantagerne, der leverer kvalitetskaffe til hele verden.

Læs mere
Monteverde Manuel Antonio National Park

Rejser til Manuel Antonio National Park

Oplev Manuel Antonio National Park med smukke strande, frodig regnskov og eksotisk dyreliv. Gode muligheder for afslapning, snorkling eller surfing

 

Læs mere
Dagsprogram
Dag 1
Danmark - San José
Dag 2
San José – Tortuguero
Dag 3
Tortuguero
Dag 4
Tortuguero – Sarapiqui
Dag 5
Sarapiqui
Dag 6
Sarapiqui – Arenal Volcano
Dag 7
Arenal Volcano
Dag 8
Arenal Volcano – Rincon de la Vieja National Park
Dag 9
Rincon de la Vieja
Dag 10
Rincon de la Vieja National Park – Monteverde Cloud Forest Reserve
Dag 11
Monteverde Cloud Forest Reserve
Dag 12
Monteverde Cloud Forest Reserve – Manuel Antonio National Park
Dag 13 - 14
Manuel Antonio National Park
Dag 15 - 16
Manuel Antonio National Park - San José - Danmark

Dag 1

Danmark - San José

Afgang fra Danmark og ankomst til San José lufthavn, hvor I bliver mødt af vores lokale repræsentant. Her modtager I alle de dokumenter, som I skal bruge på den videre rejse. I bliver herfra kørt til jeres hotel i San José.

Der overnattes på hotel Presidente eller lignende. 

 
 

Læs mere

Dag 2

San José – Tortuguero

Tidlig morgenafgang mod det nordlige, caribiske lavland. På den første del af turen kan de smukke grønne bjerge og landskaber i Braulio Nationalpark beundres. Og fremme ved Guapiles bliver der tid til at nyde en lokal morgenmad. Herfra sejles nu ind i regnskoven gennem kanaler overdækket af regnskoven, turen varer cirka to timer. Fra båden vil der være mulighed for at nyde den unikke fauna og flora. Ved ankomst til hotellet bliver der serveret frokost og fortalt om området. Om eftermiddagen er der mulighed for at gå på opdagelse i Tortuguero by.

Tortuguero Nationalpark er afsidesliggende ud til Det Caribiske Hav, og et vigtigt udklækningssted for blandt andre de grønne havskildpadder, der lægger sine æg fra juli til september. Parken er desuden kendt for sine mange smukke kanaler og vandveje i junglen, og der er kun muligt at kommer hertil med små både eller med fly. 

Der overnattes på Laguna Lodge eller lignende.
Måltider inkluderet: Morgenmad, frokost og aftensmad

Afstand: 65 km + bådsejlads

 
Læs mere

Dag 3

Tortuguero

Brug dagen på at opleve dette unikke paradis, og afhængigt af vejret kan I vandre i junglen eller sejles på kanalerne. Hele området inviterer til store dyreoplevelser, se de mange forskellige arter af pattedyr, fugle og krybdyr, og oplev hvordan de forskellige dyrearter og insekter interagerer med skovens planter. 

Der overnattes på Laguna Lodge eller lignende.  
Måltider inkluderet: Morgenmad, frokost og aftensmad 
Læs mere

Dag 4

Tortuguero – Sarapiqui

Efter morgenmaden går turen retur først med båd og derefter med bus til Sarapiqui.
Byen er, med sin smukke beliggenhed mellem grønne bjerge, banan- og annanasplantager ved ”krydset” af de to floder Rio Puerto Viejo og Rio Sarapiqui, blevet et mekka for eco-turisme og et godt udgangspunkt for at se fugle. Byen er ligeledes indgangen til Braulio Carrillo National Park.

Der overnattes på La Quinta de Sarapiqui eller lignende. 
Måltider inkluderet: Morgenmad og frokost


Rejseform: bådsejlads + bus

Læs mere

Dag 5

Sarapiqui

Dagen er til aktiviteter i området, så gå på oplevelse i byen, hvor det blandt andet er muligt at se hvordan chokolade produceres. 

Der overnattes på La Quinta de Sarapiqui eller lignende.
Måltider inkluderet: Morgenmad

 

 

Læs mere

Dag 6

Sarapiqui – Arenal Volcano

Om formiddagen køres mod vest nord til den ikoniske Arenal Volcano og Tabacón Hot Springs. Eftermiddagen nydes ved Tabacón Hot Springs, hvor de varme og mineralholdige kilder kan nydes. Der spises middag her, og bussen kører retur til hotellet.

Der overnattes på Casa Luna Hotel & Spa eller lignende. 
Måltider inkluderet: Morgenmad og aftensmad

Afstand: 95 km

 

Læs mere

Dag 7

Arenal Volcano

Dagen i dag skal bruges på at udforske regnskoven fra toppen. Denne halvdags udflugt går til Arenal Hanging Bridges, som er beliggende i et 250 hektar stort område og har 15 hængebroer, som varierer i længde mellem 5 til 100 meter. En lokal guide vil vise vej gennem skoven og fortælle om stedets flora og fauna.

Der overnattes på Casa Luna Hotel & Spa eller lignende.
Måltider inkluderet: Morgenmad

Læs mere

Dag 8

Arenal Volcano – Rincon de la Vieja National Park

Turen fortsætter mod vest til den næste storslåede nationalpark, beliggende i Guanacaste-provinsen. På den første del af turen kan Arenal Lake nydes, og herefter køres mod det varme og tørre klima. Rincon de la Vieja National Park er kendt for sin vulkanske aktivitet, som kan ses ved de mange varme kilder og gejsere. Her overnattes to nætter.

Der overnattes på Hacienda Guachipelin eller lignende. 
Måltider inkluderet: Morgenmad
Afstand: 146 km

Læs mere

Dag 9

Rincon de la Vieja

Nyd dagen i dette dejlige område med vandreture til vulkanen, hesteridning, zip-lining eller mudderbade.

Der overnattes på Hacienda Guachipelin eller lignende.

Læs mere

Dag 10

Rincon de la Vieja National Park – Monteverde Cloud Forest Reserve

Efter morgenmaden er der mulighed for at nyde det sidste af Rincon De la Vieja, og sidst på formiddagen køres mod tågeregnskoven Monteverde Cloud Forest Reserve. Den sidste del af turen går ad hullede grusveje op gennem skyerne mod hotellet, hvor der overnattes to nætter. Om eftermiddagen kan den lille by Santa Elena besøges, og her er der blandt andet mulighed for at se serpentariummet og gallerier.

Der overnattes på Trapp Family Lodge eller lignende.
Måltider inkluderet: Morgenmad
Afstand: 140 km

Læs mere

Dag 11

Monteverde Cloud Forest Reserve

Det kølige klima kombineret med den høje luftfugtighed bevirker, at skoven nærmest damper, og dermed dannes tågen og den helt særlige stemning. Mange planter har skabt en helt ny leveform ved at bosætte sig på regnskovens træer, og i stedet for at slå rødder, nu suger fugt fra luften. Det skaber dermed et vildnis, som huser et rigt dyreliv. Og dette skal selvfølgelig opleves oppefra, så en tur på de 6 hængende broer er et must. Og efter vandreturen kan der fortsættes med svævebane endnu højere op, hvor udsigten er om muligt endnu mere fantastisk.

Der overnattes på Trapp Family Lodge eller lignende.
Måltider inkluderet: Morgenmad

 

 
Læs mere

Dag 12

Monteverde Cloud Forest Reserve – Manuel Antonio National Park

Så går rejsen mod syd til en af landets mest populære destinationer og nationalparker. Vejen går gennem maleriske bjerge mod kysten. Og vel fremme ved hotellet, hvor der overnattes de næste tre nætter, kan området og hotellet nydes.

Der overnattes på Plaza Yara eller lignende .
Måltider inkluderet: Morgenmad

Afstand: 200 km

Læs mere

Dag 13 - 14

Manuel Antonio National Park

Opholdet i Manuel Antonio begynder med en guidet halvdags udflugt i nationalparken, som er en charmerende kombination af tropisk skov, fantastiske strande og dejligt badevand. Oplev regnskov, mangrove-sump og laguner og ikke mindst nogle af de 109 pattedyr og 184 fuglearter, som lever her. Efter vandreturen er der mulighed for på egen hånd at slappe af og nyde strandlivet. 
I området omkring Manuel Antonio National Park er der masser af muligheder for aktiviteter. Nyd stranden, besøg de omkringliggende små byer eller begiv jer ud på hesteryg, rafting, i kajak, på bådtur, snorkling eller zip-lining – muligheder er mange.
Vær opmærksom på, at nationalparken er lukket om mandagen.

Der overnattes på Plaza Yara eller lignende. 
Måltider inkluderet: Morgenmad

 

Læs mere

Dag 15 - 16

Manuel Antonio National Park - San José - Danmark

Dag 15: 

Turen er ved sin afslutning, og der køres retur til Juan Santamaría International Airport i San José (155 km).

Det er muligt at forlænge rejsen med yderligere overnatninger.

Fly fra San José og retur til Danmark. 

Dag 16:

Ankomst til Danmark. 

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.