Essensen af Costa Rica

Costa Rica - Naranjo, Arenal Volcano, Monteverde Cloud Forest Reserve, Manuel Antonio National Park
 • Naranjos kaffeplantager og møde med lokalbefolkningen
 • Arenal Volcano - en kegleformet vulkan
 • Monteverde Cloud Forest Reserve med hængebroer og svævebaner
 • Manuel Antonios nationalpark og strandliv 

På denne 10-dages rundrejse får du alle Costa Ricas største oplevelser i en kompakt budgetpakke. 

Turen gennem landet foregår med bus med andre gæster og du bor på små hoteller undervejs. Morgenmad er inkluderet i prisen. Denne rundrejse er perfekt til dig der gerne vil improvisere og finde dine egne foretrukne spisesteder. Du vælger også selv dine udflugter undervejs.

Den første store oplevelse på din rejse er Arenal Volcano, den ikoniske kegleformede vulkan, og Tabacón Hot Springs. Du krydser den centrale, vulkanske bjergkæde for at nå frem til La Fortuna, som ligger for foden af vulkanen. Her oplever du et landskab med tukaner, aber og andre spændende dyr efterfulgt af en eftermiddag i vandet fra de varme og mineralholdige kilder.

Næste stop på rejsen er Monteverde Cloud Forest Reserve, som er et must på din rejse til Costa Rica. Denne utrolige tågeregnskov med hængebroer og svævebaner højt over skyerne er en nærmest overjordisk oplevelse. Udsigten er i hvert fald fantastisk.
 
Sidste stop på rejsen er Manuel Antonio - en eksotisk kystregion beliggende ud til Stillehavet. Her får du mulighed for at nyde de smukke strande og deltage i de mange aktiviteter, som området byder på. Vælg f.eks. snorkling, sejlads, vandreture på hængebroer, ridning og hikes.

Denne rejsepakke er inklusiv busrejse gennem landet med andre gæster. Turen kan også skræddersyes som kør-selv, hvor bilen venter dig i lufthavnen eller som en rejse med privat chauffør, der samtidigt fungerer som din guide.

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Costa Rica

Naranjo, Arenal Volcano, Monteverde Cloud Forest Reserve, Manuel Antonio National Park

11 dage

fra kr. 14.930

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Naranjo Monteverde

Rejser til Naranjo

Ikke langt fra hovedstaden San José findes den frodige og højtbeliggende dal Central Valley med byen Naranjo, der er kendt for sine mange kaffeplantager.

Læs mere
Naranjo Monteverde Manuel Antonio National Park

Rejser til Monteverde Cloud Forest Reserve

Oplev Monteverde, Costa Ricas berømte, frodige regnskov, med den ekstremt høje biodiversitet af eksotiske dyr og fugle, de storslåede vulkaner og kaffeplantagerne, der leverer kvalitetskaffe til hele verden.

Læs mere
Monteverde Manuel Antonio National Park

Rejser til Manuel Antonio National Park

Oplev Manuel Antonio National Park med smukke strande, frodig regnskov og eksotisk dyreliv. Gode muligheder for afslapning, snorkling eller surfing

 

Læs mere
Dagsprogram
Dag 1
Danmark - San José - Naranjo
Dag 2
Naranjo – Arenal Volcano
Dag 3
Arenal Volcano
Dag 4
Arenal Volcano – Monteverde Cloud Forest Reserve
Dag 5
Monteverde Cloud Forest Reserve
Dag 6
Monteverde Cloud Forest Reserve - Manuel Antonio
Dag 7 - 9
Manuel Antonio
Dag 10 - 11
Manuel Antonio - San José - Danmark

Dag 1

Danmark - San José - Naranjo

Afgang fra Danmark og ankomst til San José lufthavn, hvor du bliver mødt af vores lokale repræsentant. Her modtager du alle de dokumenter, som du skal bruge på den videre rejse. Du bliver herfra kørt til dit hotel i Naranjo. 

Overnatning: Chayote Lodge eller lignende
Måltider inkluderet: Morgenmad
Afstand: 45 km

Læs mere

Dag 2

Naranjo – Arenal Volcano

Efter morgenmaden går turen mod nord til den ikoniske vulkan Arenal og Tabacón Hot Springs. Først krydses den centrale, vulkanske bjergkæde, og der køres gennem små landsbyer som Zarcero, San Carlos og Florencia. Undervejs kan du nyde udsigten til de maleriske bjerge og store landskaber. Vel fremme ved La Fortuna Village, som er beliggende ved foden af den mægtige og vulkan, skal området udforskes. Der er mulighed for at se blandt andet tukaner, aber og mange andre spændende dyr. 

Overnatning: Casa Luna Hotel & Spa eller lignende
Måltider inkluderet: Morgenmad
Afstand: 90km

Læs mere

Dag 3

Arenal Volcano

Dagen står i naturens tegn, og det er muligt enten af tage ud på egen hånd eller tage med på guidede udflugter i området og rundt om vulkanen. 

Overnatning:  Casa Luna eller lignende.
Måltider inkluderet: Morgenmad

 

Læs mere

Dag 4

Arenal Volcano – Monteverde Cloud Forest Reserve

Efter morgenmaden køres til tågeregnskoven Monteverde, og turen starter smukt med at krydse Lake Arenal i båd. Søen er den største i Costa Rica, og der er rig mulighed for at se både fugleliv og vulkanen. Vel ovre på den anden side af søen, fortsættes i bus mod toppen af bjergene, og temperaturen vil falde. Vejen op gennem skyerne til parken foregår af smalle grusveje, og udsigten er helt unik. Monteverde Cloud Forest Reserve er kendt for sin tågeregnskov og rige dyreliv med mange muligheder for at studere naturen, hike og zip-line.

Der overnattes på Heliconia eller lignende, hvor du bor to nætter.

Måltider inkluderet: Morgenmad
Afstand: 110 km

 

Læs mere

Dag 5

Monteverde Cloud Forest Reserve

Det kølige klima kombineret med den høje luftfugtighed bevirker, at skoven nærmest damper, og dermed dannes tågen og den helt særlige stemning. Mange planter udgør en helt ny leveform ved at bosætte sig på regnskovens træer, og i stedet for at slå rødder, suger fugt fra luften. Det skaber dermed et vildnis, som huser et rigt dyreliv.  
Brug f.eks. en del af dagen på en guidet tur for at opleve den betagende og unikke tågeregnskov i Monteverde Cloud Forest Reserve. 
Parken er et sandt fristed med over 2000 træ- og plantearter, 100 arter af pattedyr, over 400 forskellige fuglearter – inklusive den farvestrålende Quetzal, og ca. 1200 arter af padder og reptiler. Sidst, men ikke mindst, udgør parken en åbenbaring af mos, bregner og blomster, som gror på og omkring de mange træer. 
Dette kan opleves oppefra, så en tur på de 6 hængende broer er et must. Og efter vandreturen kan du fortsætte med svævebane endnu højere op, hvor udsigten er om muligt endnu mere fantastisk. Billetter til disse to ture kan eventuelt købes hjemmefra.

Overnatning: Heliconia eller lignende 
Måltider inkluderet: Morgenmad

Læs mere

Dag 6

Monteverde Cloud Forest Reserve - Manuel Antonio

Der køres fra morgenstunden mod Manuel Antonio, et af de smukkeste områder. Turen går fra de nordlige sletter og over bjergene, og undervejs kan du se den fantastiske regnskov og dens dyreliv. Efter du har krydset bjergene, kan havet ses anes fra højlandet, det er et oplagt sted at gøre fotostop. 

Der overnattes 4 nætter på Hotel Plaza Yara eller lignende.

Måltider inkluderet: Morgenmad
Afstand: 190 km

Læs mere

Dag 7 - 9

Manuel Antonio

Nyd opholdet i Manuel Antonio med et besøg i nationalparken (lukket om mandagen), som er en charmerende kombination af tropisk skov, fantastiske strande og indbydende badevand. Oplev regnskov, mangrove-sump, laguner og ikke mindst nogle af de 109 pattedyr og 184 fuglearter, som lever her. Og efter en vandretur kan du slappe af og nyde strandlivet. 
I området omkring Manuel Antonio er der masser af muligheder for aktiviteter. Nyd stranden, besøg de omkringliggende små byer eller begiv dig ud på hesteryg, rafting, i kajak, på bådtur, snorkling eller zip-lining – mulighederne er mange, og vi hjælper dig gerne med at finde de udflugter som passer til dig.

Overnatning: Hotel Plaza Yara eller lignende
Måltider inkluderet: Morgenmad

Læs mere

Dag 10 - 11

Manuel Antonio - San José - Danmark

Dag 10: 

Rejsen har nået sin afslutning, og der køres retur til Juan Santamaría International Airport i San José, hvorfra der flyves retur til Danmark.

Det er muligt at forlænge rejsen med yderligere overnatninger.

Dag 11:

Ankomst til Danmark.

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.