Costa Rica Boutique

Costa Rica - San José, Tortuguero National Park, Pacuare River, Puerto Viejo de Limon, Arenal Volcano, Monteverde Cloud Forest Reserve, Manuel Antonio National Park, Naranjo
 • Tågeskoven Monteverde - hængebroer og svævebaner
 • Arenal Volcano - den ikoniske vulkan
 • Pacuare River - træhytter i junglen og river rafting
 • Snorkling ved Costa Ricas største koralrev

På denne 18 dages rundrejse bor du på komfortable boutique-hoteller i Costa Ricas eksotiske natur ved nationalparker, vulkaner og i frodigt flodlandskab. Første del af rejsen er med bus og sidste del i egen lejebil.

Første spændende stop på din Costa Rica-rejse er den afsidesliggende Tortuguero National Park ved Det Caribiske Hav. Her oplever du på vandreture og sejlads i junglen de mange spændende arter af fugle, pattedyr og krybdyr, som for eksempel de grønne havskildpadder. Det er kun muligt at komme hertil med små både eller vandfly. 

Efter et par dage i Tortuguero Nationalpark går turen videre til Pacuare River, hvor du bor tre nætter midt i junglen i moderne træhytte. Du krydser floden med svævebane for at komme til hotellet i de smukke omgivelser. Herefter går turen videre i egen bil sydøst mod den caribiske kyst til Puerto Viejo de Limon ved Cahuita National Park. Brug et par dage med svømning og snorkling ved Costa Ricas største koralrev og nyd den caribisk-inspirerede mad og musik i afslappet stemning. 

Du kører videre nordpå til den ikoniske Arenal Volcano, hvor du overnatter et par dage, før turen går videre til tågeskoven Monteverde Cloud Forest Reserve. Dette er nok et af de naturfænomener Costa Rica er bedst kendt for med sin spektakulære udsigt over junglen fra oven. Det er via hængebroer og svævebane, at du når helt til tops. Du overnatter to nætter i området, før du kører endnu længere mod syd til Manuel Antonio National Park, der er et af de smukkeste og mest populære områder i Costa Rica.

Efter tre dage går turen op langs kysten over landets centrale bjergkæde til Naranjo – kaffens fødeby. Du bor to nætter med en enestående udsigt over kaffeplantager og tre vulkaner (Poás, Barva og Irazú). Her har du mulighed for at gå på opdagelse i nationalparker og gallerier og for at opleve vandfald og kaffeplantager. 

På rejsens sidste dag kører du til Juan Santamaría International Airport i San José, hvor bilen afleveres, og du rejser hjem med hovedet fyldt af smukke minder.

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Costa Rica

San José, Tortuguero National Park, Pacuare River, Puerto Viejo de Limon, Arenal Volcano, Monteverde Cloud Forest Reserve, Manuel Antonio National Park, Naranjo

19 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Tortuguero Nationalpark Puerto Viejo

Rejser til Tortuguero Nationalpark

På Costa Ricas østkyst ud til Det Caribiske Hav finder du den ganske unikke nationalpark Tortuguero.  

Læs mere
Tortuguero Nationalpark Puerto Viejo Monteverde

Rejser til Puerto Viejo

Oplev Puerto Viejo, en lille by med tilbagelænet caribisk stemning, smukke strande, koralrev og Cahuita National Park i baggrunden.

Læs mere
Puerto Viejo Monteverde Manuel Antonio National Park

Rejser til Monteverde Cloud Forest Reserve

Oplev Monteverde, Costa Ricas berømte, frodige regnskov, med den ekstremt høje biodiversitet af eksotiske dyr og fugle, de storslåede vulkaner og kaffeplantagerne, der leverer kvalitetskaffe til hele verden.

Læs mere
Monteverde Manuel Antonio National Park Naranjo

Rejser til Manuel Antonio National Park

Oplev Manuel Antonio National Park med smukke strande, frodig regnskov og eksotisk dyreliv. Gode muligheder for afslapning, snorkling eller surfing

 

Læs mere
Manuel Antonio National Park Naranjo

Rejser til Naranjo

Ikke langt fra hovedstaden San José findes den frodige og højtbeliggende dal Central Valley med byen Naranjo, der er kendt for sine mange kaffeplantager.

Læs mere
Dagsprogram
Dag 1
Danmark - San José
Dag 2
Tortuguero National Park
Dag 3
Tortuguero National Park
Dag 4
Pacuare River
Dag 5 - 6
Pacuare River
Dag 7
Puerto Viejo de Limon
Dag 8
Cahuita National Park, Puerto Viejo de Limon
Dag 9
Arenal Volcano
Dag 10
Arenal Volcano
Dag 11
Monteverde Cloud Forest Reserve
Dag 12
Monteverde Cloud Forest Reserve
Dag 13
Manuel Antonio National Park
Dag 16
Naranjo
Dag 17
Naranjo
Dag 18 - 19
San José - Danmark

Dag 1

Danmark - San José

Afgang fra Danmark og ankomst til San José. I San José lufthavn bliver i mødt af vores lokale repræsentant og modtager alle de dokumenter, som I skal bruge på den videre rejse. I bliver herfra kørt til jeres hotel i San José.

Der overnattes på hotel Grano de Oro eller lignende. 

 
 

Læs mere

Dag 2

Tortuguero National Park

Tidlig morgenafgang mod det nordlige, caribiske lavland. På første del af turen kan I beundre de smukke grønne bjerge og landskaber i Braulio National Park. Fremme ved Guapiles bliver der tid til at nyde en lokal morgenmad. Herfra sejles nu ind i regnskoven gennem kanaler overdækket af træer og andre planter. På den cirka to timer lange tur kan I nyde den unikke fauna og flora. Ved ankomst bliver der serveret frokost og briefet om hotellet og området. Om eftermiddagen er der mulighed for at gå på opdagelse i Tortuguero by.

Tortuguero National Park er afsidesliggende ud til Det Caribiske hav og et vigtigt udklækningssted for blandt andet den grønne havskildpadde, der lægger sine æg fra juli til september. Parken er kendt for sine mange, smukke kanaler og vandveje i junglen, og det er kun muligt at kommer hertil med små både eller med fly. Her overnattes to nætter.

Der overnattes på Tortuga Lodge & Gardens eller lignende. 

Måltider inkluderet: Morgenmad, frokost og aftensmad

 
Rejserute: San José – Tortuguero National Park (90 km + bådtur)

 
Læs mere

Dag 3

Tortuguero National Park

Brug dagen på at opleve dette unikke paradis, hvor I afhængigt af vejret kan vandre i junglen eller sejle på kanalerne. Hele området inviterer til store dyreoplevelser - se de mange forskellige arter af pattedyr, fugle og krybdyr, og oplev hvordan dyr og insekter interagerer med skovens planter. 

Der overnattes på Tortuga Lodge & Gardens eller lignende.

Måltider inkluderet: Morgenmad, frokost og aftensmad

 
Læs mere

Dag 4

Pacuare River

Efter morgenmaden sejler I nu retur og undervejs kan I endnu en gang beundre det rige dyreliv, mens I fortsætter mod Pacuare River. Her bliver floden krydset i svævebane til hotellet. Der venter jer en unik oplevelse, hvor I bor midt i junglen i moderne træhytter. Her overnatter I tre nætter.

Der overnattes på Pacuare Lodge eller lignende. 

Måltider inkluderet: Morgenmad, frokost og aftensmad

Rejserute: Tortuguero – Pacuare River (båd + 60 km i bus)

 
Læs mere

Dag 5 - 6

Pacuare River

Nyd dagene med hotellets aktiviteter på dette smukke sted ved Pacuara River i junglen.

Der overnattes på Pacuare Lodge eller lignende.

Måltider inkluderet: Morgenmad og frokost

 

 

 

Læs mere

Dag 7

Puerto Viejo de Limon

Dagen står på masser af aktivitet og adrenalin! Ved flodbredden venter en guide klar med udstyr til en spændende raftingtur. En tur fuld af fart, smukke vandfald, grotter og krystalklart vand. Undervejs bliver der serveret frokost midt på flodbredden, og når turen er slut, klædes der om til tørt tøj.
Nu står jeres bil klar, og der køres mod sydøst til den caribiske kyst, hvor der overnattes de næste to nætter.

Der overnattes på Le Cameleon eller lignende.

Måltider inkluderet: Morgenmad og frokost

 
Rejserute: Pacuare River – Puerto Viejo de Limon (140 km i lejet bil)

 

Læs mere

Dag 8

Cahuita National Park, Puerto Viejo de Limon

Brug dagen til at udforske Cahuita National Park. I vandrer gennem den tropiske regnskov ned til kysten med det hvide sand og det turkisblå vand. Undervejs er der mulighed for at se unikke regnskov og den mange dyr. Måske vil I få mulighed for at brøleaber og leguaner. Området er kendt for sit rige dyreliv, og der er rig mulighed for at svømme og snorkle med de farvestrålende fisk ved det velbevarede koralrev. I går på opdagelse i området, og her er et væld af aktiviteter at vælge iblandt. Det er selvfølgelig også muligt bare at slappe af og nyde de smukke omgivelser ligesom den caribisk inspirerede mad og musik.

Der overnattes på Le Cameleon eller lignende.

Måltider inkluderet: Morgenmad

 

Læs mere

Dag 9

Arenal Volcano

Nu køres der mod nord og mod den ikoniske vulkan Arenal, som på klare dage kan ses på lang afstand. Der overnattes to nætter her.

Der overnattes på Arenal Springs Resort & Spa eller lignende.

Måltider inkluderet: Morgenmad

 
Rejserute: Puerto Viejo de Limon – Arenal Volcano  (300 km i lejet bil)
 

 
Læs mere

Dag 10

Arenal Volcano

Mulighederne er mange, men vi anbefaler at I udforsker regnskoven fra toppen. På Arenal Hanging Bridges, beliggende i et 250 hektar stort område med 15 hængebroer, som varierer i længde fra 5 til 100 meter, vil I kunne opleve regnskovens dyreliv. Prøv eventuelt at tage endnu højere op med svævebanen. Heroppefra er der en enestående udsigt på de klare dage. Det er selvfølgelig også muligt at slappe af ved Tabacon Hot Springs, hvor badetøjet findes frem, og de varme kilder får alle muskler til at slappe af. Hele området byder på et væld af udflugter og aktiviteter.

Der overnattes på Arenal Springs Resort & Spa eller lignende.

Måltider inkluderet: Morgenmad

 

 

 

 
Læs mere

Dag 11

Monteverde Cloud Forest Reserve

Nu kører I mod syd og den smukke tågeskov Monteverde Cloud Forest Reserve. Vejen op gennem skyerne til parken foregår ad smalle grusveje, og udsigten er helt unik. Her overnatter I to nætter.

Der overnattes på Hotel Belmar eller lignende.

Måltider inkluderet: Morgenmad

Rejserute: Arenal Volcano – Monteverde Cloud Forest Reserve (110 km i lejet bil)

 

 

 
Læs mere

Dag 12

Monteverde Cloud Forest Reserve

Det kølige klima kombineret med den høje luftfugtighed gør, at skoven nærmest damper, og dermed dannes tågen og den helt særlige stemning. Mange planter har skabt en helt ny leveform ved at bosætte sig på regnskovens træer, og i stedet for at slå rødder, nu suger fugt fra luften. Det skaber et sandt vildnis, som huser et rigt dyreliv. Dette kan opleves oppefra, så en tur på de 6 hængende broer, er et must. Efter vandreturen kan I fortsætte med svævebane endnu højere op, hvor udsigten er om muligt endnu mere fantastisk. Brug eventuelt eftermiddagen på at gå på opdagelse i den lille by Santa Elena, hvor I kan opleve et serpentarium.

Der overnattes på Hotel Belmar eller lignende.

Måltider inkluderet: Morgenmad

Læs mere

Dag 13

Manuel Antonio National Park

I kører endnu længere mod syd til et af de mest populære og smukke steder i Costa Rica. Her overnatter I tre nætter.

Der overnattes på Makanda by the Sea eller lignende.

Måltider inkluderet: Morgenmad

 
Rejserute: Monteverde Cloud Forest Reserve - Manuel Antonio National Park (195 km i lejet bil)

Læs mere

Dag 16

Naranjo

Køreturen går nu langs kysten og over Central Mountain Range til Naranjo. Tjek ind og nyd dette højt beliggende hotel med den enestående udsigt over kaffeplantager, landsbyer og til vulkanerne Poás, Barva og Irazú. Her overnatter I to nætter.

Der overnattes på Chayote Lodge eller lignende.

Måltider inkluderet: Morgenmad

 
Rejserute: Manuel Antonio National Park - Naranjo (170 km i lejet bil)

Læs mere

Dag 17

Naranjo

Benyt dagen til at gå på opdagelse i området, hvor der er mulighed for at opleve nationalparker, vandfald, kaffeplantager og lokale gallerier. 

Der overnattes på Chayote Lodge eller lignende.

Måltider inkluderet: Morgenmad

Læs mere

Dag 18 - 19

San José - Danmark

Dag 18: 

Turen er ved sin afslutning, og I kører retur til Juan Santamaría International Airport i San José, hvor bilen afleveres og hvorfra i flyver retur til Danmark.

Det er muligt at forlænge rejsen med yderligere overnatninger.

Dag 19:

Ankomst til Danmark.

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.