Naturens eget kaleidoskop

Costa Rica - Arenal Volcano, Guanacaste, Monteverde Cloud Forest Reserve, Nicoya Peninsula, San José
 • Arenal Volcano: en kegleformet vulkan
 • Guanacaste: Stillehavskystens strandliv og naturreservat
 • Monteverde Cloud Forest Reserve med hængebroer og svævebaner
 • Nicoya Peninsula: snorkeling, mangrovesejlads og hængebroer

På denne 12-dages rundrejse i Costa Ricas alsidige natur oplever du et kaleidoskop af eksotiske farver fra den dybgrønne regnskov med purpurrøde papegøjer til det turkisblå vand ved Stillehavskysten i Guanacaste.

Den første store oplevelse på din rejse er Arenal Volcano, den ikoniske kegleformede vulkan, og Tabacón Hot Springs. Du krydser den centrale, vulkanske bjergkæde for at nå frem til La Fortuna, som ligger for foden af vulkanen. Her oplever du et landskab med tukaner, aber og andre spændende dyr efterfulgt af en eftermiddag i vandet fra de varme og mineralholdige kilder.

Næste stop på rejsen er Guanacaste, Costa Ricas smukke provins på Stillehavskysten. Guanacaste er synonym med palmer, lange, skønne strande og afslappende strandliv med surfing og udflugter til det nærliggende naturreservat.

Efter Guanacaste går turen videre til Monteverde Cloud Forest Reserve, som er et must på din rejse til Costa Rica. Denne utrolige tågeregnskov med hængebroer og svævebaner højt over skyerne er en nærmest overjordisk oplevelse. Udsigten er i hvert fald fantastisk.
 
Sidste stop på din farverige rejse er Nicoya Peninsula, hvor Stillehavets bølger brydes med halvøens vilde kyst, og de smukke strande ligger gemt blandt skovklædte klipper. Her kan du deltage i de mange aktiviteter, som området byder på, så som snorkling, mangrove-sejlads, hængebroer, ridning og hikes.

Denne rejse indeholder flytransport og busrejse gennem landet med andre gæster. Turen kan også skræddersyes som kør-selv, hvor bilen venter dig i lufthavnen eller som en rejse med privat chauffør, der samtidigt fungerer som din guide.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Costa Rica

Arenal Volcano, Guanacaste, Monteverde Cloud Forest Reserve, Nicoya Peninsula, San José

11 nætter / 12 dage

fra kr. 18.945

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Guanacaste Monteverde

Rejser til Guanacaste

Guanacaste er synonym med lange, smukke sandstrande ved Stillehavskysten, tørt og varmt klima og et varieret naturlandskab med imponerende vulkaner.

Læs mere
Guanacaste Monteverde

Rejser til Monteverde Cloud Forest Reserve

Oplev Monteverde, Costa Ricas berømte, frodige regnskov, med den ekstremt høje biodiversitet af eksotiske dyr og fugle, de storslåede vulkaner og kaffeplantagerne, der leverer kvalitetskaffe til hele verden.

Læs mere

Dagsprogram

Dag 1
San José
Dag 2
San José – Arenal Volcano
Dag 3
Arenal Volcano
Dag 4
Arenal Volcano – Guanacaste
Dag 5
Guanacaste
Dag 6
Guanacaste – Monteverde Cloud Forest Reserve
Dag 7
Monteverde Cloud Forest Reserve
Dag 8
Monteverde Cloud Forest Reserve – Nicoya Peninsula
Dag 9 - 10
Nicoya Peninsula
Dag 11
Nicoya Peninsula – San José
Dag 12
San José

Dag 1

San José

Ankomst til lufthavnen, hvor I bliver mødt af vores lokale repræsentant. Her modtager I alle de dokumenter, som I skal bruge på den videre rejse. I bliver herfra kørt til jeres hotel i San José.

Der overnattes på Hotel Presidente eller lignende.
Afstand: 20 km

 
 

Læs mere

Dag 2

San José – Arenal Volcano

Efter morgenmaden går turen mod nord til den ikoniske vulkan Arenal og Tabacón Hot Springs. Først krydses den centrale, vulkanske bjergkæde, og der gøres stop i den lille maleriske by Sarchi, kendt for sin lokale kunst og sit costarikanske håndværk. Frokosten indtages på en lille lokal restaurant, inden bussen kommer frem til La Fortuna beliggende ved foden af vulkanen. Her skal området udforskes, og de er mulighed for at se blandt andet tukaner, aber og mange andre spændende dyr. Dagen afsluttes ved Tabacón Hot Springs, hvor de varme og mineralholdige kilder kan nydes. Der spises middag her, og bussen kører retur til hotellet.

Der overnattes på Casa Luna Hotel & Spa eller lignende.
Måltider inkluderet: Morgenmad, frokost og aftensmad
Afstand: 135 km

 
Læs mere

Dag 3

Arenal Volcano

Dagen står i naturens tegn, og den guidede heldagsudflugt starter med bådsafari ved The Caño Negro Wildlife Refuge, som sammen med Río Frío er et rigt vådområde med en stor biologisk diversitet,  særligt uden for regnsæsonen kan man opleve mange fuglearter. Og langs flodbanken kan I være heldige at se de tretåede dovendyr, brøleaber, karimaner og leguaner. Efter turen vil der være frokost på en lokal restaurant, og der køres retur til hotellet sidst på eftermiddagen.

Der overnattes på Laguna Lodge eller lignende.
Måltider inkluderet: Morgenmad og frokost
 
Læs mere

Dag 4

Arenal Volcano – Guanacaste

I dag køres der mod vest og Stillehavet. Første del af turen køres langs Arenal Lake, og når I når kysten, byder palmetræer og smukke strande jer velkommen. Her overnattes to nætter.

Der overnattes på Bahia del Sol eller lignende.
Måltider inkluderet: Morgenmad
Afstand: 170 km

 
Læs mere

Dag 5

Guanacaste

Dagen er til afslapning, og der er rig mulighed for at nyde strandlivet eller tage på en af de mange udflugter, der findes til naturreservatet, eller prøve nogle af de mange aktiviteter området byder på. 

Der overnattes på Bahia del Sol eller lignende.
Måltider inkluderet: Morgenmad

 

 

Læs mere

Dag 6

Guanacaste – Monteverde Cloud Forest Reserve

Efter morgenmaden er der mulighed for at nyde det sidste af Guanacaste, og midt på dagen køres mod tågeregnskoven i Monteverde Cloud Forest Reserve. Den sidste del af turen går ad hullede grusveje op gennem skyerne mod hotellet, hvor der overnattes to nætter.

Der overnattes på Trapp Family Lodge.
Måltider inkluderet: Morgenmad

Afstand: 165 km

 

 

Læs mere

Dag 7

Monteverde Cloud Forest Reserve

Det kølige klima kombineret med den høje luftfugtighed bevirker, at skoven nærmest damper, og dermed dannes tågen og den helt særlige stemning. Mange planter udgør en helt ny leveform ved at bosætte sig på regnskovens træer, og i stedet for at slå rødder suger de fugt fra luften. Det skaber dermed et vildnis, som huser et rigt dyreliv. Dette skal selvfølgelig opleves oppefra, så en tur på de 6 hængende broer er et must. Efter vandreturen fortsættes med svævebane endnu højere op, hvor udsigten er om muligt endnu mere fantastisk. Eftermiddagen kan bruges på at gå på opdagelse i den lille by Santa Elena, som blandt andet huser et serpentarium. 

Der overnattes på Trapp Family Lodge.
Måltider inkluderet: Morgenmad

 

 
Læs mere

Dag 8

Monteverde Cloud Forest Reserve – Nicoya Peninsula

Om formiddagen begynder nedstigningen fra Monteverde Cloud Forest mod Stillehavskysten. Den første del af turen går ned ad grusevejen, indtil Pan-American Highway rammes, og det sidste stykke til Puntarenas køres på gode asfalterede veje. Der sejles med færge fra Puntarenas til Nicoya-halvøen, hvor der overnattes tre nætter.

Der overnattes på Hotel Trópico Latino.
Måltider inkluderet: Morgenmad

Afstand: 75 km + færgeturen

 

 
Læs mere

Dag 9 - 10

Nicoya Peninsula

Nyd hotellet eller deltag i de mange aktiviteter, som området byder på, for eksempel snorkling, mangrove-sejlads, hængebroer, ridning og hikes.

Der overnattes på Trópico Latino.
Måltider inkluderet: Morgenmad

 

 
Læs mere

Dag 11

Nicoya Peninsula – San José

Så går turen retur mod San José, hvor I har mulighed for at gå på opdagelse i hovedstaden, inden turen slutter.

Der overnattes på Hotel Presidente eller lignende.
Måltider inkluderet: Morgenmad
Afstand: 90 km

 

 

 
Læs mere

Dag 12

San José

Rejsen har nået sin afslutning, og der køres retur til Juan Santamaría International Airport. Det er muligt at forlænge rejsen med yderligere overnatninger.

Måltider inkluderet: Morgenmad

Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Mark, Jakup

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.