Costa Rica

  • Rejsetid

    10-15 timer

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    -6 timer

Hoteller i Costa Rica

Profil Rejsers rundrejser i Costa Rica inkluderer hoteller af forskellig standard, lige fra det enkle hotel med få faciliteter til boutique-hoteller af høj standard. Fælles for dem alle er, at de har den bedste beliggenhed i forhold til Costa Ricas unikke naturseværdigheder og/eller aktiviteter.

Vores Costa Rica-specialister kan give dig kompetente råd om overnatninger på din rundrejse i Costa Rica. Derudover har de fået skabt en god kontakt til de hoteller, vi samarbejder med og kan derfor skaffe den bedste pris til dig. 

Har du spørgsmål til hotellerne i Costa Rica, eller ønsker du generelt bare mere information, er du velkommen til at kontakte os helt uforpligtende.

Læs mere
Vil du til Costa Rica?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.