Costa Rica
  • Rejsetid

    10-15 timer

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    -6 timer

Rejser til Costa Rica

Costa Rica er en frontløber, når det kommer til øko-turisme og bæredygtighed. Oplev naturen på dens egne præmisser og et dyreliv, der ikke findes andre steder i verden.

Se alle rejser til Costa Rica

Det lille land mellem Nord- og Sydamerika rummer en forunderlig rig verden af natur og dyr. På en rejse til Costa Rica vil du fortrylles af landets mangfoldige natur med alt fra kæmpe vulkaner til dybe og fugtige regnskove og smukke sandstrande. Costa Rica rummer lidt af et skatkammer, når det kommer til dyr og planter, for på trods af sin relativt lille størrelse, rummer landet et af verdens største beholdninger af biodiversitet. Samtidig er det et utroligt sikkert land at rejse i, og uanset hvor du færdes, vil du møde den costaricanske livsfilosofi ”Pura Vida”, der kan oversættes til ”rent liv”, og som hylder det enkle, nærværende og gode liv. Og det er præcis, hvad Costa Rica står for. 

Costa Rica – naturens eget skatkammer

Det lille mellemamerikanske land med den store biodiversitet er sin værdifulde og smukke natur bevidst, og landet er på mange måder frontløber for øko-turisme, bæredygtighed og præventive tilgange på naturen og dyrenes præmisser. Det er en moderne og prisværdig måde at indrette sig på, og som også betyder, at Costa Rica som noget helt unikt har valgt at beskytte hele 25 % af landets areal i form af nationalparker.

 

Costa Rica gemmer på forunderlige oplevelser i forskellige forklædninger. På stranden ved Tortuguero Nationalpark kan du lade dig fascinere af den langsomme og dog stadig elegante hunskildpadde, der nøje udvælger et sted at begrave sine værdifulde æg, eller du kan få et sug i maven ved synet af den kæmpe stratovulkan Arenal, der for tiden er passiv, men som måske pludselig vækkes til live igen og lifligt spyr røg og aske ud af sig. Og blandt alt dette venter der i Costa Ricas mange nationalparker farvestrålende fugle med fortryllende fjerpragt, kolibrier, der suger honning ud af blomsterne og svingende, underholdende aber i trætoppene. 

Uanset om du ønsker at dyrke de mange natur- og dyreoplevelser i det grønne paradis, eller om du vil nyde tilværelsen på de lange sandstrande ud til Stillehavet, vil Costa Rica med stor sandsynlighed efterlade et stort indtryk hos dig. Det er et land, der med sin fantastiske natur og imødekommende befolkning fortryller enhver, der vover sig ind i det jungleklædte bjergland.

 

Læs mere
Anbefalet til dig

Top oplevelser

Costa Rica

Vil du til Costa Rica?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.