Totempæle og bjergtinder

Canada - Vancouver, Vancouver Island, Jasper, Banff, Whistler
 • Vancouver Island og byen Victorias charme 
 • Uberørt landskab, hvor pelsjægere og guldgravere søgte lykken
 • Bjergbyen Jasper med den turkise sø, Lake Louise
 • Gletsjeren The Columbia Icefield

Fra charmerende Victoria på Vancouver Island går ruten gennem Canadas flotteste natur, der flere steder er lige så uberørt, som dengang pelsjægere og guldgravere drog ud for at finde lykken. Fjordsejlads, bjørne, minebyer og bjergbyen Jasper med den turkise sø, Lake Louise, er også en del af rundturen i de unikke omgivelser.

Denne rejse byder på mange seværdigheder i Canada og uforglemmelige dage med smukke landskaber. 

Du kører gennem Canadas flotteste natur, der flere steder er lige så uberørt, som dengang pelsjægere og guldgravere drog ud for at finde lykken. 

Din ferie begynder i en af Canadas mest charmerende byer Victoria på Vancouver Island og inkluderer Quadra Island og Desolation Sound, et af de mest populære steder blandt sejlere og naturelskere på grund af de spektakulære fjorde og bjerge samt rige dyreliv, hvor du kan se sortbjørne i deres naturlige omgivelser. 

Du rejser til Prince George i det nordlige British Columbia og overnatter i bjerglandsbyen Jasper "The Jewel of the Rockies". Undervejs til Banff kan du besøge The Columbia Icefield og tage på en Ice Explorer tur til gletsjeren. 

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN
 • FEB

Canada

Vancouver, Vancouver Island, Jasper, Banff, Whistler

15 nætter / 16 dage

fra kr. 24.965

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Vancouver Vancouver Island

Rejser til Vancouver

Vancouver er en oplagt destination for naturelskere at rejse til og var vært for Olympiaden 2010. Vancouver er én af verdens smukkeste byer at rejse til og har en ideel beliggenhed med Georgia-strædet til den ene side og storslåede bjerglandskaber til den anden.

Læs mere
Vancouver Vancouver Island Jasper

Rejser til Vancouver Island

Vancouver Island er på størrelse med Jylland og en sand stillehavsjuvel. Rejser du hertil, finder du imponerende bjerge, grønne skove, brede sandstrande, smukke fjorde og barske klipper. Her er et helt enestående dyreliv, og du har mulighed for den samme rejse at se gråhvaler, som migrerer i store flokke forbi Vancouver Island om foråret.
Læs mere
Vancouver Island Jasper Banff

Rejser til Jasper

Når du rejser til byer som Jasper i Canada, venter der dig et overflødighedshorn af naturoplevelser og et rigt dyreliv, som du kan opleve på ganske tæt hold.
Læs mere
Jasper Banff Whistler

Rejser til Banff

Med en beliggenhed midt i Banff National Park, er scenen sat for store naturoplevelser på din rejse til Banff. Du kan tage på vandretur i den rå og uspolerede natur, sejle i de smukke søer, indtage naturen fra hesteryg eller stå på ski på nogle af verdens bedste pister.
Læs mere
Banff Whistler

Rejser til Whistler

Whistler er mest kendt som Nordamerikas store skisportssted og var vært for vinter OL i 2010, og Whistler-Blackcomb er Canadas og Nordamerikas største skiområde.
Læs mere
Dagsprogram
Dag 1
Vancouver - Victoria (68 km + færge)
Dag 2 - 3
Victoria - Quadra Island (269 km)
Dag 4
Quadra Island - Port Hardy (241 km)
Dag 5
Port Hardy - Prince Rupert (færge)
Dag 6
Prince Rupert - Smithers (364 km)
Dag 7
Smithers - Prince George (372 km)
Dag 8
Prince George - Jasper (376 km)
Dag 9
Jasper
Dag 10
Jasper - Banff (265 km)
Dag 11
Banff
Dag 12
Banff - Sun Peaks Resort (486 km)
Dag 13
Sun Peaks - Gold Bridge (327 km)
Dag 14
Tyax Lodge, Gold Bridge
Dag 15
Gold Bridge - Whistler (150 km)
Dag 16
Whistler - Vancouver (122 km)

Dag 1

Vancouver - Victoria (68 km + færge)

Din destination den første dag er byen Victoria på Vancouver Island. Fra Vancouver kører du mod Tsawwassen færgeterminal og sejler ca. halvanden time til Victoria (færgebillet inkluderet). Fra Vancouver Island er der en kort og smuk tur til Butchart Gardens (entré inkluderet) - 55 tønder land med blomster og planter i fantastiske farver, før du kommer til den charmerende havneby Victoria.
Læs mere

Dag 2 - 3

Victoria - Quadra Island (269 km)

Du kører nordpå ad Island Highway og gennem byen Duncan, kaldet ”City of Totems” pga. de mere end 80 totempæle, der står i og omkring byen. Hvis du har tid, bør du også besøge Quw’utsun’ Heritage Village og få indblik i indianerlivet langs nordvestkysten (entré ikke inkluderet). Længere nordpå er kunstnerkolonien Chemainus, kendt for sine enorme vægmalerier, der pryder murene i hele byen. Sen eftermiddag ankommer du til Campbell River, går ombord på færgen (færgebillet inkluderet) og sejler til Quadra Island. Herfra kører du til April Point Restort, hvor du tilbringer 2 nætter.

Dag 3 - Eco Wilderness Tour

I dag skal du på en sejltur i det betagende sund Desolation Sound og i den spektakulære fjord Toba Inlet, hvor du kan opleve sortbjørne i deres naturlige omgivelser (inkluderet). Du besøger også Mitlenatch Island Marine Park med fuglereservat, søløver, delfiner, ørne, ulve, hjorte og andre dyr (inkluderet).

Læs mere

Dag 4

Quadra Island - Port Hardy (241 km)

Om morgenen tager du færgen tilbage til Vancouver Island og fortsætter din rejse nordpå. Ved Port McNeil kan du vælge at tage på en spækhuggersafari gennem Johnson strædet. Dagen slutter i havnebyen Port Hardy.
Læs mere

Dag 5

Port Hardy - Prince Rupert (færge)

Du stiger ombord på færgen på en heldags sejltur gennem beskyttede farvande i Canadas Inside Passage (færgebillet inkluderet). Under den 15 timer lange sejltur danner smukke snedækkede bjergtoppe og tætbevoksede skove baggrundskulisse for flere fantastiske fjorde.
Læs mere

Dag 6

Prince Rupert - Smithers (364 km)

I dag følger du den snoede og snævre Yellowhead Highway langs Skeena River det meste af turen og kører gennem minebyen Terrace, før du når til Smithers. I centrum af Bulkey Valley ved foden af det 2.621 meter høje Hudson Bay Mountain, er der gode muligheder for udendørs aktiviteter. 
Læs mere

Dag 7

Smithers - Prince George (372 km)

Du forlader Smithers og fortsætter ad Yellowhead Highway. Kør gennem Houston kendt som the Steelhead Capital og hjemsted for verdens største fluestang, som er over 18 meter lang. Herefter kører du gennem Burns Lake – fiskerlandsbyen Vanderhoof, naturelskernes paradis - og til Prince George. Prince George er det største service center i den nordlige del af Britisk Colombia, perfekt beliggende på skillevejen af to store motorveje og to jernbaner. 
Læs mere

Dag 8

Prince George - Jasper (376 km)

I dag vil du opleve endnu en uforglemmelig dag med smukke landskaber. Følg bjergpassene og de brusende floder til du er fremmed ved dit overnatningssted i Jasper , hvor den lysende turkise sø Lake Louise, omgivet af sneklædte bjerge, har givet byen tilnavnet ”The Jewel of the Rockies”.
Læs mere

Dag 9

Jasper

Gå på opdagelse i den charmerende bjerglandsby, som ligger tæt ved mange fantastiske naturlandskaber. Tag sporvognen til Whistler- bjerget og nyd den flotte udsigt til dalen, Athabasca-floden og Jasper by eller besøg Maligne Lake, én af verdens mest fotograferede søer og nyd den halvanden times sejltur til den sydlige del af de poskort-agtige omgivelser (Maligne Lake sejltur er ikke inkluderet). Du vil blive forbavset over den storslåede kystlinje med tætbevokset skov og gletsjere, der hæver sig brat ved vandkanten. Stop ved Spirit Island verdens mest fotograferede sø.

 

Læs mere

Dag 10

Jasper - Banff (265 km)

Dagens flotte tur bringer dig til rygraden af de Canadiske Rockies. Her er udsigt til endeløse rækker af enorme bjerge, forrevne bjergtinder, over 100 gletsjere og uberørte smaragdgrønne bjergsøer. Undervejs kan du besøge seværdigheder som the Columbia Icefield og tage på en Ice Exlplorer Ride til gletsjeren (inkluderet). Hold også øje med Sabach Glacier, Peyto Lake, Bow Lake med the Bow Glacier som baggrund og Crowfoot Glacier, før du når frem til Lake Louise. Fra Lake Louise kører du via Bow Valley Parkway langs Bow River, hvor du har mulighed for at stoppe ved Johnston Canyon og vandre ad den asfalterede gangsti til enten de nedre eller øvre vandfald, før du fortsætter til Banff.

 
Læs mere

Dag 11

Banff

Du har en hel dag til at udforske Banff og omegn. Besøg the Cave og Basin National Historic Site, Banff svævebane (inkluderet), hvor du kan nyde panoramaudsigten over Bow Valley og herefter få en dukkert i de varme kilder ved Upper Hot Springs. 

Muligt tilvalg: 
Sundance Loop Horse Back Trail Ride (2 timers varighed) 
Fra Warner Stables vil cowboys guide dig gennem Cave & Bassin – de autentiske varmekilder langs Bow River. Omgivet af et fantastisk landskkab, klatrer du op ad Sulphur Mountain rundt om Windy Knoll Viewpoint. Turen bugter sig om marsken langs Bow River, og bringer dig tilbage til staldene.

Læs mere

Dag 12

Banff - Sun Peaks Resort (486 km)

Så går turen fra Banff National park mod YoHo National park, Glasier National Park og Rogers Pass - og på hele turen er der imponerende bjerge til alle sider. Fortsæt gennem Monashee Mountain Range og oplev fantastiske Shuswap Lake.
Læs mere

Dag 13

Sun Peaks - Gold Bridge (327 km)

Dagenstarter langs Logan Lake ruten til guldfeber byen Cache Creek. Fortsæt rejsen mod syd til Lillooet kendt som Gold Rush Trail landet, som var Mile Zero i Old Caribou Wagon Road i årene, da guldfeberen rasede. I dag er området hjemsted for den største canadiske producent af ginseng. I forlader Lillooet og kører 2 timer langs den velholdte grusvej til Tyax Mountail Lake Resort, som ligger på Tyaughton Lakes bredder. 

 

Læs mere

Dag 14

Tyax Lodge, Gold Bridge

I Tyax er der en stribe af tilbud for rejsende i alle aldre bl.a. ridning, kurser i fluefiskeri, ægte guldvaskning, mountainbikecykling i bjergene eller en tur ud med vandflyveren over Chilcotin Wilderness, der kan lande på nogle af de mere afsidesliggende søer. Og der er safarier langs gamle minestier, som fører dig til enge overdækket med vilde blomster. Andre tilbud er fri benyttelse af kanoer, robåde og tennisbaner. 

Læs mere

Dag 15

Gold Bridge - Whistler (150 km)

Turen går nu fra Gold Bridge og tilbage til Lilloot ad The Duffey Lake Road til Whistler. Øverst oppe kan du nyde den betagende udsigt til Joffee Glacier og snedækkede Mount Currie, som når op i 2.596 meters højde. Fortsæt til Whistler, (én af Canadas mest berømte skisportssteder), hvor der overnattes.
Læs mere

Dag 16

Whistler - Vancouver (122 km)

Du forlader Whistler, når det er belejligt og rejser langs den smukke Sea to Sky Highway til Vancouver. Turens højdepunkter er bl.a. det brusende Shannon Fall og den berømte klippeside Stawamus Chief Rock, hvor bjergklatrere fra hele verden kommer for at klatre i granitklipperne. Du ankommer til Vancouver og fortsætter til dit hotel.
Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina, Marianne, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser