Totempæle og sneklædte bjergtinder

Canada - Vancouver, Vancouver Island, Jasper, Banff, Whistler
 • Vancouver Island og fjordlandskabet
 • Uberørt landskab i Rocky Mountains
 • Bjergbyen Jasper med den turkisblå Lake Louise
 • Gletsjeren The Columbia Icefield

Luften er let og frisk, da du skubber din pagaj ned gennem det ustyrligt blå vand. Du er kørt hele vejen fra Vancouver for at opleve den lysende blå Lake Louise og besøge en gammel mineby. Du spotter en ørn, der kredser på himmelen og føler et stik af misundelse over for de lokale

Rejsen går gennem Canadas flotteste natur, der flere steder er lige så uberørt, som dengang pelsjægere og guldgravere drog ud for at finde lykken. Oplev fjordsejlads, bjørne, minebyer og Jasper Nationalpark med den turkisblå Lake Louise. 

Vancouver – naturoplevelser og storbytrends

Når du for første gang sætter foden i Vancouver, føler du ret hurtigt en umiskendelig misundelse over for byens beboere. Vancouver ligger med en tropisk regnskov i sit umiddelbare bagland, og weekenderne her står på fluefiskeri, hiking og kajaksejlads om sommeren, mens vinteren byder på snowboarding og skiture. Vancouver har desuden en smuk havnefront og parker, hvor du kan ligge i græsset, tage på picnic eller bare nyde pulsen fra den store by. Fra Vancouver afgår der ture til seværdigheder i området, som Capilano Canyon og Suspension Bridge (hængebro). Tag med og nyd den betagende udsigt fra toppen af Grouse Mountain, når du kigger fra svævebanen. Du kan også tjekke, hvilke events storbyen har på programmet i løbet af dit ophold. Juni for eksempel, byder på børnefestivaller, mens juli står i musikkens tegn.

Victoria – hvor spækhuggere bor

På den anden side af sundet ligger Victoria, spækhuggernes hjemsted. De bor simpelthen her i farvandet, og derfor er sandsynligheden for at opleve dem rigtig stor. Den hyggelige, lille havneby er udgangspunktet for de helt store naturoplevelser. Tag for eksempel på hvalsafari med båden Orca Spirit for at iagttage spækhuggere, gråhvaler eller spættede sæler i deres naturlige omgivelser. Du kan også tage en tur til regnskovens varme kilder eller fiske laks fra en båd med guide. Som en vaskeægte naturelsker er det et must at besøge Vancouver Islands nordøstlige kyst, hvor du kan opleve det storslåede landskab i total stilhed, kun med naturens egne lyde. På en sejlads nær småøerne i Johnson-strædet er der stor sandsynlighed for at spotte grizzly- og sorte bjørne, når de stiller sulten med friskfangede laks.

Kør selv til store naturoplevelser

Du kører rundt i det skønne fjordlandskab med ophold på forskellige lodges undervejs og får mulighed for at opleve både indianerkultur og en gammel mineby, før du når frem til den utrolige, lysende blå sø, Lake Louise ved bjerglandsbyen Jasper i nationalparken af samme navn.

Canadas Rockies - ørne, bjørne og guldgraverbyer

Nu er du på rygraden af de storslåede canadiske Rockies - i den natur som British Columbia er berømt for: Sneklædte tinder, ørne og majestætiske bjørne. Vejen fra Jasper til Banff er din ultimative chance for at få et indblik i Canadas vilde natur og dyrene, der bor her. Herfra kører du fra nationalpark til nationalpark, den ene mere overvældende end den anden, Banff, YoHo og Glacier og Rogers Pass. Efter Sun Peaks tager ruten dig forbi den gamle guldgraverby, Cache Creek og området ved Gold Bridge, hvor guldfeberen for alvor rasede.

Sidste del af din kør selv-ferie tager dig forbi Whistler, som er sidste stop, før du er tilbage i Vancouver, hvor rejsen slutter.

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Canada

Vancouver, Vancouver Island, Jasper, Banff, Whistler

17 dage

fra kr. 23.155

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Vancouver Vancouver Island

Rejser til Vancouver

Vancouver er en oplagt destination for naturelskere at rejse til og var vært for Olympiaden 2010. Vancouver er én af verdens smukkeste byer at rejse til og har en ideel beliggenhed med Georgia-strædet til den ene side og storslåede bjerglandskaber til den anden.

Læs mere
Vancouver Vancouver Island Jasper

Rejser til Vancouver Island

Vancouver Island er på størrelse med Jylland og en sand stillehavsjuvel. Rejser du hertil, finder du imponerende bjerge, grønne skove, brede sandstrande, smukke fjorde og barske klipper. Her er et helt enestående dyreliv, og du har mulighed for den samme rejse at se gråhvaler, som migrerer i store flokke forbi Vancouver Island om foråret.
Læs mere
Vancouver Island Jasper Banff

Rejser til Jasper

Når du rejser til byer som Jasper i Canada, venter der dig et overflødighedshorn af naturoplevelser og et rigt dyreliv, som du kan opleve på ganske tæt hold.
Læs mere
Jasper Banff Whistler

Rejser til Banff

Med en beliggenhed midt i Banff National Park, er scenen sat for store naturoplevelser på din rejse til Banff. Du kan tage på vandretur i den rå og uspolerede natur, sejle i de smukke søer, indtage naturen fra hesteryg eller stå på ski på nogle af verdens bedste pister.
Læs mere
Banff Whistler

Rejser til Whistler

Whistler er mest kendt som Nordamerikas store skisportssted og var vært for vinter OL i 2010, og Whistler-Blackcomb er Canadas og Nordamerikas største skiområde.
Læs mere
Dagsprogram
Dag 1
Danmark - Victoria
Dag 2 - 3
Quadra Island
Dag 4
Port Hardy
Dag 5
Prince Rupert
Dag 6
Smithers
Dag 7
Prince George
Dag 8
Jasper
Dag 9
Jasper
Dag 10
Banff
Dag 11
Banff
Dag 12
Sun Peaks Resort
Dag 13
Gold Bridge
Dag 14
Tyax Lodge, Gold Bridge
Dag 15
Whistler
Dag 16 - 17
Vancouver - Danmark

Dag 1

Danmark - Victoria

Afrejse fra Danmark mod Vancouver, hvor udlejningsbilen afhentes.
 
Din destination den første dag er byen Victoria på Vancouver Island. Fra Vancouver kører du mod Tsawwassen færgeterminal og sejler ca. halvanden time til Victoria (færgebillet inkluderet). Fra Vancouver Island er der en kort og smuk tur til Butchart Gardens (entré inkluderet) - 55 tønder land med blomster og planter i fantastiske farver, før du kommer til den charmerende havneby Victoria.

Rejserute: Vancouver - Victoria (68 km + færge) 

 

Læs mere

Dag 2 - 3

Quadra Island

Dag 2:

Du kører nordpå ad Island Highway og gennem byen Duncan, kaldet ”City of Totems” pga. de mere end 80 totempæle, der står i og omkring byen. Hvis du har tid, bør du også besøge Quw’utsun’ Heritage Village og få indblik i indianerlivet langs nordvestkysten (entré ikke inkluderet). Længere nordpå er kunstnerkolonien Chemainus, kendt for sine enorme vægmalerier, der pryder murene i hele byen. Sen eftermiddag ankommer du til Campbell River, går ombord på færgen (færgebillet inkluderet) og sejler til Quadra Island. Herfra kører du til April Point Restort, hvor du tilbringer 2 nætter.

Rejserute: Victoria - Quadra Island (269 km) 

Dag 3 - Eco Wilderness Tour:

I dag skal du på en sejltur i det betagende sund Desolation Sound og i den spektakulære fjord Toba Inlet, hvor du kan opleve sortbjørne i deres naturlige omgivelser (inkluderet). Du besøger også Mitlenatch Island Marine Park med fuglereservat, søløver, delfiner, ørne, ulve, hjorte og andre dyr (inkluderet).

Læs mere

Dag 4

Port Hardy

Om morgenen tager du færgen tilbage til Vancouver Island og fortsætter din rejse nordpå. Ved Port McNeil kan du vælge at tage på en spækhuggersafari gennem Johnson strædet. Dagen slutter i havnebyen Port Hardy.

Rejserute: Quadra Island - Port Hardy (241 km)

Læs mere

Dag 5

Prince Rupert

Du stiger ombord på færgen på en heldags sejltur gennem beskyttede farvande i Canadas Inside Passage (færgebillet inkluderet). Under den 15 timer lange sejltur danner smukke snedækkede bjergtoppe og tætbevoksede skove baggrundskulisse for flere fantastiske fjorde.

Rejserute: Port Hardy - Prince Rupert (færge)

Læs mere

Dag 6

Smithers

I dag følger du den snoede og snævre Yellowhead Highway langs Skeena River det meste af turen og kører gennem minebyen Terrace, før du når til Smithers. I centrum af Bulkey Valley ved foden af det 2.621 meter høje Hudson Bay Mountain, er der gode muligheder for udendørs aktiviteter. 
 

Rejserute: Prince Rupert - Smithers (364 km)

Læs mere

Dag 7

Prince George

Du forlader Smithers og fortsætter ad Yellowhead Highway. Kør gennem Houston kendt som the Steelhead Capital og hjemsted for verdens største fluestang, som er over 18 meter lang. Herefter kører du gennem Burns Lake – fiskerlandsbyen Vanderhoof, naturelskernes paradis - og til Prince George. Prince George er det største service center i den nordlige del af Britisk Colombia, perfekt beliggende på skillevejen af to store motorveje og to jernbaner. 
 

RejseruteSmithers - Prince George (372 km)

Læs mere

Dag 8

Jasper

I dag vil du opleve endnu en uforglemmelig dag med smukke landskaber. Følg bjergpassene og de brusende floder til du er fremmed ved dit overnatningssted i Jasper , hvor den lysende turkise sø Lake Louise, omgivet af sneklædte bjerge, har givet byen tilnavnet ”The Jewel of the Rockies”.
 
RejserutePrince George - Jasper (376 km)
Læs mere

Dag 9

Jasper

Gå på opdagelse i den charmerende bjerglandsby, som ligger tæt ved mange fantastiske naturlandskaber. Tag sporvognen til Whistler- bjerget og nyd den flotte udsigt til dalen, Athabasca-floden og Jasper by eller besøg Maligne Lake, én af verdens mest fotograferede søer og nyd den halvanden times sejltur til den sydlige del af de poskort-agtige omgivelser (Maligne Lake sejltur er ikke inkluderet). Du vil blive forbavset over den storslåede kystlinje med tætbevokset skov og gletsjere, der hæver sig brat ved vandkanten. Stop ved Spirit Island verdens mest fotograferede sø.

 

Læs mere

Dag 10

Banff

Dagens flotte tur bringer dig til rygraden af de Canadiske Rockies. Her er udsigt til endeløse rækker af enorme bjerge, forrevne bjergtinder, over 100 gletsjere og uberørte smaragdgrønne bjergsøer. Undervejs kan du besøge seværdigheder som the Columbia Icefield og tage på en Ice Exlplorer Ride til gletsjeren (inkluderet) og fra 2020 vil en tur på den berømte Glacier Skywalk også være inkluderet. Hold også øje med Sabach Glacier, Peyto Lake, Bow Lake med the Bow Glacier som baggrund og Crowfoot Glacier, før du når frem til Lake Louise. Fra Lake Louise kører du via Bow Valley Parkway langs Bow River, hvor du har mulighed for at stoppe ved Johnston Canyon og vandre ad den asfalterede gangsti til enten de nedre eller øvre vandfald, før du fortsætter til Banff.

Rejserute: Jasper - Banff (265 km)
Læs mere

Dag 11

Banff

Du har en hel dag til at udforske Banff og omegn. Besøg the Cave og Basin National Historic Site, Banff svævebane (inkluderet), hvor du kan nyde panoramaudsigten over Bow Valley og herefter få en dukkert i de varme kilder ved Upper Hot Springs. 

Muligt tilvalg: 
Sundance Loop Horse Back Trail Ride (2 timers varighed) 
Fra Warner Stables vil cowboys guide dig gennem Cave & Bassin – de autentiske varmekilder langs Bow River. Omgivet af et fantastisk landskkab, klatrer du op ad Sulphur Mountain rundt om Windy Knoll Viewpoint. Turen bugter sig om marsken langs Bow River, og bringer dig tilbage til staldene.

Læs mere

Dag 12

Sun Peaks Resort

Så går turen fra Banff National park mod YoHo National park, Glasier National Park og Rogers Pass - og på hele turen er der imponerende bjerge til alle sider. Fortsæt gennem Monashee Mountain Range og oplev fantastiske Shuswap Lake.

Rejserute: Banff - Sun Peaks Resort (486 km)

Læs mere

Dag 13

Gold Bridge

Dagenstarter langs Logan Lake ruten til guldfeber byen Cache Creek. Fortsæt rejsen mod syd til Lillooet kendt som Gold Rush Trail landet, som var Mile Zero i Old Caribou Wagon Road i årene, da guldfeberen rasede. I dag er området hjemsted for den største canadiske producent af ginseng. I forlader Lillooet og kører 2 timer langs den velholdte grusvej til Tyax Mountail Lake Resort, som ligger på Tyaughton Lakes bredder. 

 

Rejserute: Sun Peaks - Gold Bridge (327 km)

Læs mere

Dag 14

Tyax Lodge, Gold Bridge

I Tyax er der en stribe af tilbud for rejsende i alle aldre bl.a. ridning, kurser i fluefiskeri, ægte guldvaskning, mountainbikecykling i bjergene eller en tur ud med vandflyveren over Chilcotin Wilderness, der kan lande på nogle af de mere afsidesliggende søer. Og der er safarier langs gamle minestier, som fører dig til enge overdækket med vilde blomster. Andre tilbud er fri benyttelse af kanoer, robåde og tennisbaner. 

Læs mere

Dag 15

Whistler

Turen går nu fra Gold Bridge og tilbage til Lilloot ad The Duffey Lake Road til Whistler. Øverst oppe kan du nyde den betagende udsigt til Joffee Glacier og snedækkede Mount Currie, som når op i 2.596 meters højde. Fortsæt til Whistler, (én af Canadas mest berømte skisportssteder), hvor der overnattes.

Rejserute: Gold Bridge - Whistler (150 km)

Læs mere

Dag 16 - 17

Vancouver - Danmark

Dag 16:

Du forlader Whistler, når det er belejligt og rejser langs den smukke Sea to Sky Highway til Vancouver. Turens højdepunkter er bl.a. det brusende Shannon Fall og den berømte klippeside Stawamus Chief Rock, hvor bjergklatrere fra hele verden kommer for at klatre i granitklipperne. Du ankommer til Vancouver, bilen afleveres og flyves retur til Danmark. 

Rejserute: Whistler - Vancouver (122 km) 

Det er selvfølgeligt muligt at forlænge turen med ekstra overnatninger og oplevelser - lad Profil Rejser hjælpen med at finde det helt rigtige til jer,

Dag 17:

Ankomst Danmark

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser