Oplev Canadas smukke, rå natur fra 5* luksuslodge

Canada - Vancouver, Den canadiske vildmark, Vancouver Island
 • Ophold i 5* lodge og luksustelt i Canadas vildmark
 • Vandfly eller helikopter til de to resorts
 • Oplev hvaler, ørne og grizzly-bjørne på deres hjemmebane
 • Tag med på bjørnesafari, laksefiskeri, havkajak og vandreture

Lad din indre eventyrer udfolde sig på en uforglemmelig tur, spækket med oplevelser i Canadas vildmark.

Oplev søløver, hvaler, ørne og grizzly-bjørne. Lad blikket glide over enorme skove, dybe søer, storslåede bjerge og klare fjordlandskaber, der får sindet til at slappe helt af.  På dette unikke 8-dages eventyr i et af Canadas mest naturskønne områder langs stillehavskysten venter storslåede oplevelser og 5-stjernet luksus.  Du skal bo på de to luksusresorts, Sonora Resort og Clayoquot Wilderness Resort, der begge byder på ypperlig service og smagfulde faciliteter i særklasse. 

Fra Vancouver går turen med helikopter eller vandfly til det skønne Sonora Resort, der ligger midt i British Columbias uberørte og vilde natur på øen Sonora Island. Her bor du tre nætter i lodge med udsigt over vandet og alle moderne faciliteter. Fra den opvarmede, udendørs pool er der en vidunderlig udsigt over vandet og bjergene. I restauranten kombineres spændende cuisine med økologiske råvarer fra lokalområdet. I Island Currents Spa tilbydes behandlinger for krop og sjæl. Tag også på bjørnesafari eller på laksefiskeri, sejl en tur i havkajak eller tag på vandretur i skoven. Du kan også tage et spil golf på den nærliggende bane. Hotellet og området byder på uanede muligheder for fascinerende aktiviteter i naturen. 

Fra Sonora går turen videre med jeres privatchartrede vandfly til Clayoquot Wilderness Resort, et naturparadis beliggende ved floden Bedwell River. Nyd her fire nætter i et helt fantastisk luksustelt indrettet med brændeovn, smukke tæpper, badeværelse og alle moderne bekvemmeligheder. I resortets andre luksustelte er der gourmetrestaurant, lounge, spa, massage og daglige yogatimer. Få dagenes aktiviteter i naturen personligt tilrettelagt af resortets ’activities director’.

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Canada

Vancouver, Den canadiske vildmark, Vancouver Island

9 dage

fra kr. 85.360

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Vancouver Vancouver Island

Rejser til Vancouver

Vancouver er en oplagt destination for naturelskere at rejse til og var vært for Olympiaden 2010. Vancouver er én af verdens smukkeste byer at rejse til og har en ideel beliggenhed med Georgia-strædet til den ene side og storslåede bjerglandskaber til den anden.

Læs mere
Vancouver Vancouver Island

Rejser til Vancouver Island

Vancouver Island er på størrelse med Jylland og en sand stillehavsjuvel. Rejser du hertil, finder du imponerende bjerge, grønne skove, brede sandstrande, smukke fjorde og barske klipper. Her er et helt enestående dyreliv, og du har mulighed for den samme rejse at se gråhvaler, som migrerer i store flokke forbi Vancouver Island om foråret.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Den canadiske vildmark - 3 nætter

Sonora Resort, Sunshine Coast Region

Sonora Resort, Sunshine Coast Region

Beliggenhed: Canada, Den canadiske vildmark

Sonora Resort kombinerer 5-stjernet luksus med unikke aktiviteter og fantastisk smukke omgivelser. 
Resortet, som er en del af Relais & Chateaux, ligger på en lille ø i den canadiske vildmark, og I ankommer til dette luksusresort med vandtaxi eller vandfly. Her kan I f.eks. tage på kajaktur og opleve oddere, delfiner, hvaler og ørne, nyde kokkens lækre picnickurv på en skovtur, flyve med helikopter til den lokale gletsjer eller møde grizzlybjørnene i deres naturlige revir. 
I kan også få fornyet energi og afslappende behandlinger for krop og sjæl i Island Currents Spa med den smukke udsigt og det rislende vandfald. Mulighederne er mange.
I bliver indkvarteret i egen hytte med udsigt til vandet, og alle værelser er udstyret med alle moderne faciliteter. I restauranten kombinerer de spændende cuisine med økologiske råvarer fra lokalområdet.

Læs mere her

Vancouver Island - 4 nætter

Clayoquot Wilderness Resort

Clayoquot Wilderness Resort

Beliggenhed: Canada, Vancouver Island

Clayoquot Wilderness Resort ligger ved Bedwell River på Vancouver Islands vestkyst. I bor i et af resortets 20 luksuriøse telte på pæle, som er smukt og stilfuldt indrettet med bl.a. brændeovn, overdådige tæpper, smukt porcelæn, olielamper, og badeværelset har gulvvarme samt alle moderne faciliteter. Slap af i loungeteltet, inspireret af de gamle Gentlemen’s Clubs, til de daglige yogatimer, i saunaen og hot tub, eller i spaen med en massage eller i restauranten, som har et højt niveau i både mad og vine.

Der er utallige muligheder for aktiviteter, og hver aften vil resortets Activities Director hjælpe med at tilrettelægge næste dags aktiviteter afhængig af vejr og interesser. Kom med ud og oplev naturen og dyrelivet i f.eks. kajak, rafting, på hesteryg, bådtur, fisketur, på travetur og mountainbike. Alle aktiviteter planlægges til det niveau I er på – begynder eller ekspert. Og, afhængig af årstiden, omkring Clayoquot Wilderness Resort er der rig mulighed for både at opleve bjørne, hvaler og mange andre vilde dyr på tæt hold.
Resortet er også klar til at være behjælpelig med den rette påklædning, såsom regntøj, cykelhjelme, ride hjelme, redningsveste og meget andet.

Officiel hotelkategori: TBA
Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1
Danmark - Sonora Resort
Dag 2 - 3
Sonora Resort
Dag 4
Clayoquot Wilderness Resort
Dag 5 - 7
Clayoquot Wilderness Resort
Dag 8 - 9
Vancouver - Danmark

Dag 1

Danmark - Sonora Resort

Afrejse fra Danmark til Vancouver, hvorfra den videre rejse har sin start 

Jeres luksus lodge-rejse begynder med helikopter eller vandfly fra Vancouver til Sonora Resort, som ligger på den smukke ø, Sonora Island. 
Øen er en juvel midt i den vilde og uberørte natur på British Columbias vestkyst. Efter ankomst til resortet er der mulighed for at gå på opdagelse, inden I skal nyde en skøn gourmetmiddag.

Rejserute: Vancouver - Sonora Resort

Læs mere

Dag 2 - 3

Sonora Resort

Sonora Resort, som er en del af Relais & Chateaux, kombinerer 5-stjernet luksus med unikke aktiviteter og fantastisk smukke omgivelser i den canadiske vildmark. Her kan du f.eks. tage på kajaktur og opleve sæler, søløver, delfiner, hvaler og ørne, nyde kokkens lækre picnickurv på en skovtur, flyve med helikopter til den lokale gletsjer eller møde grizzly-bjørnene i deres naturlige habitat. 

Du kan også få fornyet energi og afslappende behandlinger for krop og sjæl i Island Currents Spa med den smukke udsigt og det rislende vandfald. Mulighederne er mange.Du bliver indkvarteret i egen hytte med udsigt til vandet, og alle værelser er udstyret med alle moderne faciliteter. I restauranten kombineres spændende cuisine med økologiske råvarer fra lokalområdet.Læs mere

Dag 4

Clayoquot Wilderness Resort

Opholdet på Sonora Resort er slut og turen går videre med jeres privatchartrede vandfly, som vil tage jer på en 30 minutters tur over Vancouver Island. Her venter fantastiske oplevelser på Clayoquot Wilderness Resort ved Bedwell River. I bor i et af resortets 28 luksuriøse telte beliggende  på pæle, som er smukt og stilfuldt indrettet med bl.a. brændeovn, overdådige tæpper, smukt porcelæn, olielamper, og badeværelset har gulvvarme samt alle moderne faciliteter. Slap af i loungeteltet, inspireret af de gamle Gentlemen’s Clubs, til de daglige yogatimer, i saunaen og hot tub, eller i spaen med en massage eller i restauranten, som har et højt niveau i både mad og vine.
Rejserute: Sonora Resort til Clayoquot Wilderness Resort
Læs mere

Dag 5 - 7

Clayoquot Wilderness Resort

Der er utallige muligheder for aktiviteter, og hver aften vil resortets Activities Director hjælpe med at tilrettelægge næste dags aktiviteter afhængig af vejr og interesser. Kom med ud og oplev naturen og dyrelivet i f.eks. kajak, rafting, på hesteryg, bådtur, fisketur, på travetur og mountainbike. Alle aktiviteter planlægges til det niveau du er på – begynder eller ekspert. Og, afhængig af årstiden, omkring Clayoquot Wilderness Resort er der rig mulighed for både at opleve bjørne, hvaler og mange andre vilde dyr på tæt hold.
Resortet er også klar til at være behjælpelig med den rette påklædning, såsom regntøj, cykelhjelme, ride hjelme, redningsveste og meget andet.
Læs mere

Dag 8 - 9

Vancouver - Danmark

Dag 8:

Så bliver det tid til at sige farvel, og turen går retur til Vancouver med vandfly eller helikoper, og herfra retur til Danmark.

Det er muligt at forlænge turen med flere overnatninger i alle byer – og ønsker i ruten anderledes, så lad vores rejsekonsulenter give jer de bedste råd med på vejen.

Rejserute: Clayoquote Wilderness Resort til Vancouver

Dag 9:

Ankomst Danmark

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser