Oplev de Canadiske Rockies med Rocky Mountaineer

Canada - Vancouver, Jasper, Banff, Calgary
 • Eksklusiv togrejse med Rocky Mountaineer gennem Canadas Rocky Mountains
 • Nyd smukke Jasper Nationalpark
 • Tur med gletsjerkøretøj på gletsjeren Columbia Icefield
 • Oplev en tur med Banff Gondola og helikoptertur

Oplev de fascinerende canadiske Rockies på en todages eksklusiv togrejse med legendariske Rocky Moutaineer. Rejsen fortsætter i bus, og der kan opleves vandfald, gletsjersøer og en bådtur til Spirit Island.

På denne enestående 10-dages tur fra Vancouver til Calgary oplever du det bedste af de naturskønne og dramatiske Rocky Mountains på 1. klasse. 

Der venter dig en helt speciel 2-dages togrejse, når du stiger ombord på det legendariske Rocky Mountaineer, der tager dig igennem et landskab, hvor man imponeres over, at det er lykkedes at konstruere en jernbane. Gennem togets store panoramavinduer er der fri udsigt til sneklædte tinder, vandfald, enorme søer og rå klipper. Du rejser på SilverLeaf-klasse, og maden og betjeningen er i verdensklasse. Toget kører kun om dagen og sikrer optimal oplevelse, mens nætterne tilbringes på hoteller.

På tredjedagen fortsætter du eventyret fra Jasper gennem de spektakulære landskaber i bus. Kom helt tæt på naturen i Jasper Nationalpark, en del af UNESCO World Heritage og den største nationalpark i The Rockies. Nyd udsigten til vilde vandfald fra Maligne Canyon. Køreturen på Icefield Parkways er utrolig smuk, og turen ud på Athabasca gletsjeren er en helt unik oplevelse. 

På turen kommer du forbi den smaragdgrønne Lake Louise og andre smukke gletsjersøer, og du får endnu en spektakulær udsigt over Banff Nationalpark, når du svæver i gondol på vejen op til Sulphur Mountain. Og på vejen til Calgary kan bjergkæderne opleves fra helikopter.

Læs mere

Rejseoverblik

 • NOV
 • DEC
 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT

Canada

Vancouver, Jasper, Banff, Calgary

11 dage

fra kr. 32.885

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Vancouver Jasper

Rejser til Vancouver

Vancouver er en oplagt destination for naturelskere at rejse til og var vært for Olympiaden 2010. Vancouver er én af verdens smukkeste byer at rejse til og har en ideel beliggenhed med Georgia-strædet til den ene side og storslåede bjerglandskaber til den anden.

Læs mere
Vancouver Jasper Banff

Rejser til Jasper

Når du rejser til byer som Jasper i Canada, venter der dig et overflødighedshorn af naturoplevelser og et rigt dyreliv, som du kan opleve på ganske tæt hold.
Læs mere
Jasper Banff Calgary

Rejser til Banff

Med en beliggenhed midt i Banff National Park, er scenen sat for store naturoplevelser på din rejse til Banff. Du kan tage på vandretur i den rå og uspolerede natur, sejle i de smukke søer, indtage naturen fra hesteryg eller stå på ski på nogle af verdens bedste pister.
Læs mere
Banff Calgary

Rejser til Calgary

Calgary i provinsen Alberta er én af de store økonomiske drivkræfter i det vestlige Canada og centrum for den canadiske olieindustri. Samtidig har Calgary også en lang tradition for kvægdrift og kaldes da også ”Cow Town”. Ti dage i juli forvandles byen til et stort rodeo under det årlige rodeoshow ”The Calgary Stampede”, hvor alle trækker i cowboystøvler og fejrer Det Vilde Vesten.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Canada rundrejse - 9 nætter

Oplev de Canadiske Rocky Mountains

Oplev de Canadiske Rocky Mountains

Beliggenhed: , Canada rundrejse

De canadiske Rockies strækker sig fra Vancouver ved Stillehavet og langt mod øst til Calgary. Ruten mellem de to byer er en af verdens smukkeste. Ophold i Jasper, Lake Louis og Banff undervejs med mulighed for masser af oplevelser, bl.a. en tur med svævebane til toppen af Sulphur Mountain.

Ombord på Rocky Mountaineer toget køres på SilverLeaf, og der overnattes turistklasse undervejs. Det er muligt at opgradere til GoldLeaf.

 
Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1
Danmark - Vancouver
Dag 2
Kamloops
Dag 3
Jasper
Dag 4
Jasper
Dag 5
Lake Louise
Dag 6
Lake Louise
Dag 7
Banff
Dag 8
Banff
Dag 9
Calgary
Dag 10 - 11
Calgary - Danmark

Dag 1

Danmark - Vancouver

Afrejse fra Danmark og ankomst til Vancouver. Afhængig af ankomsttidspunktet, er det muligt at begive sig ud i denne skønne og smukt beliggende by. Tag evt. i Vancouver Lookout og nyd den imponerende udsigt over byen (entre inkluderet i turen).

Der overnattes i Vancouver.

 

Læs mere

Dag 2

Kamloops

Dagen startes tidligt med bustransport fra hotellet og til Rocky Mountaineers station, hvor der stiges ombord på det legendariske tog. Togselskabet er kåret til et af verdens bedste, og denne tur er på SilverLeaf klassen, og I er sikret både et perfekt udsyn fra de store panoramavinduer, en fantastisk betjening og mad i topklasse – alt i alt uovertruffen oplevelse. Turen går fra Vancouver gennem provinsen til den historiske by Kamloops, beliggende i hjertet af British Columbia. Turen går langs Fraser River Valley’s flade landskaber, langs Thompson River og gennem spektakulære landskaber. 

Der overnattes på standard hotel i Kamloops, og transporten dertil og retur til toget arrangeres af Rocky Mountaineer.

Måltider inkluderet: Morgenmad og frokost ombord på toget.

Rejserute: Vancouver til Kamloops med Rocky Mountaineer

 

 

Læs mere

Dag 3

Jasper

Tidligt tilbage ombord på Rocky Mountaineer, der kører nu videre mod nordøst til Jasper. Turen går langs Thompson River, med kig til Monashee Mountains sneklædte bjergtoppe, Pyramid Falls og den stadigt voksende gletsjer fra Albreda Icefields. Der køres i en højde af 3900 meter forbi Mount Robson, den højeste bjergtinde i Canadian Rockies.

Der er ankomst til Jasper sidst på eftermiddagen, hvor busser vil kører til hotellet.

Måltider inkluderet: Morgenmad og frokost ombordpå toget.

Rejserute: Kamloops til Jasper med Rocky Mountaineer
Læs mere

Dag 4

Jasper

Oplev Jasper National Park.

Der er afsat en havl dag til at en bus sightseeingtur hvor nationalparken skal ses. Resten af dagen kan der slappes af i Jasper og området omkring byen. Jasper er beliggende i Athabasca Valley, som er en del af Jasper National Park. Det er Canadas største nationalpark og indbefatter nogle af de mest enestående scenerier.

Læs mere

Dag 5

Lake Louise

Nu fortsætter turen i nye og moderne busser til en af Nordamerikas mest spektakulære og naturskønne ruter – Icefield Parkway. Her ligger også Columbia Icefield, en kæmpe gletsjer, hvor der køres med specialbussen Ice Explorer ud på isen. Her gøres stop ved Glacier Skywalk, hvor der er mulighed for at komme ud på den berømte glasbro og se den fantastiske udsigt fra 280 meters højde. 

Turen fortsætter langs Icefield Parkway og der vil blive flere stop undervejs til Lake Louise

Måltider inkluderet: Frokost ved Columbia Icefield

Rejserute: Jasper til Lake Louise med bus

 

Læs mere

Dag 6

Lake Louise

Benyt denne dag til at gå på opdagelse i og omkring Lake Louise.

Der overnattes i Lake Louise.

 

Læs mere

Dag 7

Banff

Start dagen med at nyde Lake Louise inden der om eftermiddagen køres til  YoHo National Park med besøg ved både Spiral Tunnels og den smukke Emerald Lake inden turen går til Banff.

Der overnattes i Banff.

Rejserute: Lake Louise til Banff med bus

 

Læs mere

Dag 8

Banff

Nyd dagen med afslapning og gå på opdagelse i den hyggelige by bjergby Banff. Der er mulighed for at vandre i området, så husk vandreskoene. Eller hop i de varme Hot Springs, og lad kroppen slappe af mens de sidste dages indtryk falder på plads.

Der overnattes i Banff.

 

 

Læs mere

Dag 9

Calgary

Dagen starter med en bustur i området omkring Banff, og det bliver muligt at se Bow Falls, Surprise Corner og Hoodoos, inden der fortsættes til Banff Gondola, en svævebane som efter 8 minutter er på toppen, hvorfra der er et fantastisk 360 graders view over de imponerende bjerge og Banff. (Entre inkluderet).

Herfra går det mod Calgary, og undervejs gøres stop for at komme med på en 12-minutters helikoptertur. (helikopterturen er inkluderet)

I Calgary vil der blive tid til at komme en tur i Calgary Tower, og også herfra er der en imponerende udsigt fra de store panoramavinduer. (Entre inkluderet).

Der overnattes i Calgary.

Rejserute: Banff til Calgary med bus

Læs mere

Dag 10 - 11

Calgary - Danmark

Dag 10

Turen er slut og der rejses fra Calgary til Danmark. 

Det er selvfølgeligt muligt at forlænge turen med ekstra overnatninger og oplevelser - lad Profil Rejser hjælpen med at finde det helt rigtige til jer,

Dag 11

Ankomst til Danmark

Læs mere

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.