Nationalparker og ranchophold

Canada - Vancouver, Wells Gray Provincial Park, Jasper, Banff, Waterton Lakes Nationalpark

 • Canadas Icefields Parkway gennem to nationalparker
 • Jasper og Banff i Rocky Mountains
 • Cowboyliv på Sundance Guest Ranch
 • Smukke Vancouver ved Stillehavet

Canadas Icefields Parkway er 232 kilometer lang og snor sig gennem to nationalparker, Jasper og Banff i Rocky Mountains. Her venter unikke naturoplevelser og dyreliv, og under opholdet på Sundance Guest Ranch er der rig mulighed for lege cowboy et par dage. Ruten begynder og ender i Vancouver.

En helt fantastisk tur gennem Canadas vilde natur! Denne rundrejse byder på alt fra Ice Explorer udflugt på Athabasca Glacier til Capilano Suspension Bridge og sightseeing i Vancouver. 

Dette er en rejse gennem hjertet af de canadiske Rocky Mountains, en rejse hvorpå du passerer endeløse rækker af enorme bjerge, imponerende gletsjere og uberørte smaragdgrønne bjergsøer. Oplev samtidig små charmerende bjergbyer, mød cowboylivet og nyd specielt turen langs Canada's imponerende Icefields Parkway. 

Canada's Icefields Parkway er 232 kilometer lang og snor sig gennem to nationalparker, Jasper og Banff. Her er der tale om et nærmest pralende unikt landskab, rig på historie og naturlige vidundere – hold godt øje med omgivelserne, her er masser af spændende dyreliv. Disse imponerende nationalparker er helt bestemt to af rejsens mange højdepunkter. 

Et eventyr for hele familien. Tag børnene med og glæd jer blandt andet til hyggelige stunder på Sundance Guest Ranch. Ranchen byder på en spændende bid af cowboylivet og her er masser af aktiviteter, I kan blandt andet ride, vandre i den smukke natur, snuppe en tenniskamp eller bare slappe af ved poolen i den friske bjergluft (morgenmad, frokost og middag er inkluderet). 

Værsgo, ruten er lagt og forude venter oplevelser der vil give minder for livet. 

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL

Canada

Vancouver, Wells Gray Provincial Park, Jasper, Banff, Waterton Lakes Nationalpark

18 nætter / 19 dage

fra kr. 25.860

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Vancouver Wells Gray Provincial Park

Rejser til Vancouver

Vancouver er en oplagt destination for naturelskere at rejse til og var vært for Olympiaden 2010. Vancouver er én af verdens smukkeste byer at rejse til og har en ideel beliggenhed med Georgia-strædet til den ene side og storslåede bjerglandskaber til den anden.

Læs mere
Vancouver Wells Gray Provincial Park Jasper

Rejser til Wells Gray Provincial Park

Når du rejser til den vulkanske vildmark, Wells Gray Provencial Park tager du på en rejse til ét af de mest uberørte naturområder i det centrale British Columbia.
Læs mere
Wells Gray Provincial Park Jasper Banff

Rejser til Jasper

Når du rejser til byer som Jasper i Canada, venter der dig et overflødighedshorn af naturoplevelser og et rigt dyreliv, som du kan opleve på ganske tæt hold.
Læs mere
Jasper Banff Waterton Lakes

Rejser til Banff

Med en beliggenhed midt i Banff National Park, er scenen sat for store naturoplevelser på din rejse til Banff. Du kan tage på vandretur i den rå og uspolerede natur, sejle i de smukke søer, indtage naturen fra hesteryg eller stå på ski på nogle af verdens bedste pister.
Læs mere
Banff Waterton Lakes

Rejser til Waterton Lakes

Rejser du til Waterton Lakes National Park, vil du opdage, at den grænser op til den meget større amerikanske Glacier National Park i Montana. De to nationalparker blev til Waterton-Glacier International Peace Park i 1932 og symboliserer fred og venskab mellem USA og Canada. I 1995 blev den fælles fredspark optaget på UNESCO Verdensarvsliste på grund af sit rige plante- og dyreliv og naturscenerier.
Læs mere

Dagsprogram

Dag 1 - 2
Vancouver
Dag 3
Vancouver - Ashcroft, Sundance Guest Ranch (350 km)
Dag 4
Sundance Guest Ranch
Dag 5
Sundance Guets Ranch, Ashcroft - Clearwater Area (242km)
Dag 6
Clearwater Area
Dag 7
Wells Gray Provincial Park - Jasper (318km)
Dag 8
Jasper
Dag 10
Banff
Dag 9
Jasper - Banff (292km)
Dag 11
Banff - Waterton Park (375km)
Dag 12
Waterton National Park - Cranbrook (259km)
Dag 13
Cranbrook til Nelson (232 km)
Dag 14
Nelson (
Dag 15
Nelson - Osoyoos (261km)
Dag 16
Osoyoos
Dag 17
Osoyoos - Manning Provincial Park (169km)
Dag 18
Manning Provincial Park - Vancouver (230km)
Dag 19 - 20
Vancouver

Dag 1 - 2

Vancouver

Efter ankomst til Vancouver tager du på egen hånd til dit hotel i centrum, og de næste par dage kan bruges på at udforske byen. Oplev f.eks. Grouse Mountain Skyride (inkluderet) og Capilano Suspension Bridge (inkluderet). Og du bør også se Chinatown, Historical Gastown, Granville Island Public Market og det berømte shoppingdistrikt Robson Street. 

 

Læs mere

Dag 3

Vancouver - Ashcroft, Sundance Guest Ranch (350 km)

Denne morgen forlader du Vancouver og kører langs den maleriske Sea-to-Sky Highway til Whistler. Højdepunkterne på vejen omfatter Shannon Falls og Stawamus Chief Rock, hvor klatrere fra hele verden mødes for at besejre granitklipperne. Fortsæt på Duffey Lake Road, hvor du vil få en fantastisk udsigt over Joffre Glacier. (Middag er inkluderet).
Læs mere

Dag 4

Sundance Guest Ranch

Et herligt ophold på denne ranch, omgivet af masser og frisk luft og smukke scenerier.

Her er mulighed for at nyde landskabet fra hesteryg, og ranchen har mange forskellige hestetyper og ruter, så i får lige den tur der passer til jeres niveau

Læs mere

Dag 5

Sundance Guets Ranch, Ashcroft - Clearwater Area (242km)

I dag vender du tilbage til Highway 97 og følger den vej, der engang var kendt som Cariboo Wagon Road til 100 Mile House, hvor man kan se den originale Bernard Express BX Stagecoach. Derpå kører du ad Highway 24, der er berømt for de mange søer, der ligger langs vejen. Highway 24 følger den historiske Bridge Trail, der oprindeligt blev brugt som handelsrute af Shuswap indianerne, og som senere blev udviklet af Hudson’s Bay Company i det tidlige 1800-tal for at bringe pelse fra det nordlige British Columbia til Fort Kamloops. (Morgenmad er inkluderet).
Læs mere

Dag 6

Clearwater Area

I dag har du tid til at besøge det vulkanske landskab, som udgør Wells Gray Provincial Park. Udforsk parkens mineralske kilder, fredfyldte søer, sovende vulkaner og brusende vandfald. Man bør se det imponerende vandfald Helmcken Falls i nærheden af indgangen til parken. 

 

Læs mere

Dag 7

Wells Gray Provincial Park - Jasper (318km)

Kør mod Jasper ad den maleriske Yellowhead Highway og nyd de underskønne udsigtspunkter over de stejle kløfter og rivende vandfald ved North Thompson River. På dagens rejse vil du måske få et glimt af Mount Robson, der er det højeste punkt i de canadiske Rockies. Du forlader British Columbia og kører ind i Alberta and Jasper National Park. Jasper var oprindeligt en teltby, der servicerede jernbanen og er i dag en malerisk bjerglandsby.
Læs mere

Dag 8

Jasper

I dag skal du udforske den charmerende bjerglandsby, der ligger tæt ved mange maleriske højdepunkter. Tag en tur med svævebanen til Whistlers Mountain eller et cruise på Maligne Lake. Om aftenen kan du bade ved Miette Hot Springs og se solnedgangen over Pyramid og Patricia Lakes (ikke inkluderet).

 

Læs mere

Dag 10

Banff

Du har en hel dag til at udforske det omkringliggende område. I byen vil du finde butikker, caféer, natteliv og museer. Se Cave and Basin National Historic Site, Banff Gondola (inkluderet), hvor du vil få en panoramisk udsigt over Bow Valley. Derefter kan du bade i de varme mineralske pools ved Upper Hot Springs (ikke inkluderet).

 

Læs mere

Dag 9

Jasper - Banff (292km)

Oplev et uendeligt landskab af bjerge, tinder, gletsjere og uberørte, smaragdfarvede søer. På vejen har du mulighed for at se Columbia Icefield og tage et Ice Explorer Ride på gletsjeren (inkluderet). Kig også efter Sarbach Glacier, Peyto Lake, Bow Lake med Bow Glacier i baggrunden og Crowfoot Glacier, før du når Lake Louise. Fra Lake Louise tager du Bow Valley Parkway ved siden af Bow River med mulighed for at stoppe ved Johnston Canyon og gå langs stien, der fører til de nedre og øvre vandfald, før du fortsætter til Banff.

 

Læs mere

Dag 11

Banff - Waterton Park (375km)

Kør sydpå til Head-Smashed-In Buffalo Jump (inkluderet), som har været på UNESCO’s verdensarvsliste siden 1981. Stedet har været brugt af indianere, der levede på sletterne i mere end 5.500 år og er en af verdens ældste, største og bedst bevarede ”Buffalo Jumps” (Dvs. en klippe, hvorfra indianerne jagede bøflerne ud over kanten). Fortsæt sydpå til Cardston, hvor Remington Carriage Museum ligger. Museet er Nordamerikas største museum for hestetrukne transportmidler. Fra Cardston er der ca. 45 minutters køretur til Waterton Lakes National Park. Denne smukke park er et paradis for naturelskere og fotografer.
Læs mere

Dag 12

Waterton National Park - Cranbrook (259km)

Highway 6 fra Waterton Lakes vil føre dig til Pincher Creek og Kootenai Brown Pioneer Village. Gør holdt ved Frank Slide Interpretive Centre i Crowsnest Pass, hvor besøgende kan opleve historien om klippeskredet, som ødelagde byen Frank og se ruinerne og udstillingerne om kulmineindustrien, der engang var dalens livsnerve.
Læs mere

Dag 13

Cranbrook til Nelson (232 km)

På vejen mod Nelson kan du tage en kort omvej over Harrop og tilbage for at opleve Harrop-Proctor Cable Ferry. Nelson ligger meget smukt omgivet af Selkirk Mountains ved bredden af Kootenay Lake. Byen har en eventyrlig charme og en fantastisk beliggenhed. Måske kan du nyde et aften cruise ombord på S.S. Moyie paddle wheeler (ikke inkluderet).
Læs mere

Dag 14

Nelson (

Det sjælfulde samfund i Nelson ligger i de frodige Selkirk Mountains. Der er både meget roligt og meget at lave. Næsten hver restaurant og offentlige center huser et galleri. Nelsons live underholdning har førsteklasses shows året rundt.

 

Læs mere

Dag 15

Nelson - Osoyoos (261km)

I dag fortsætter turen vestpå til Osoyoos, der er Canadas eneste ørkenby, der huser et unikt besøgscenter. Her er mange plantager og vingårde med mulighed for at bade og sejle. Dette område har alt det, en besøgende kunne ønske sig.
Læs mere

Dag 16

Osoyoos

I dag har du tid til at spise frokost ved Nk’Mip Cellars, der er Nordamerikas første vingård, der ejes og drives af indianere. Her er en smuk udsigt over vinmarkerne og Osoyoos Lake fra den udendørs gårdhave. Et andet must er Nk’Mip Heritage Cultural Centre, hvor du vil få indblik i indianernes levevis med ture til en traditionel landsby og en teaterforestilling. Du kan også tage en tur til besøgscentret i ørkenen, der ligger tæt ved.

 

Læs mere

Dag 17

Osoyoos - Manning Provincial Park (169km)

I dag forlader du det sydlige ørkenområde i British Columbia og kører ind i det bjergrige landskab ved Manning Provincial Park. Du kan overnatte på Manning Park Resort, der ligger midt i parken. Dette vil give dig god tid til at udforske området og de mange vandreruter.
Læs mere

Dag 18

Manning Provincial Park - Vancouver (230km)

I dag vender du tilbage til Vancouver langs the Hope – Princeton Highway og forbi Hope Slide og de frodige marker ved Fraser Valley. Langs vejen kan du rejse tilbage i historien ved Kilby Historic Store, hvor det udklædte personale introducerer dig til en original familie i Fraser Valley. Fraser Valley fører til Mission, hvor man kan køre op til Westminster Abbey, der er et kloster, der har åbent for besøgende. Eller du kan tage et kølende, vådt og sjovt stop ved Transcanada Waterslides, der ligger ved Bridal Falls på Highway 1 (ikke inkluderet).
Læs mere

Dag 19 - 20

Vancouver

I de sidste dage kan du udforske kystbyen Vancouver. Byen er Canadas tredjestørste metropol og en travl havneby med en multikulturel befolkning. De smukke omgivelser inviterer dig udendørs, hvor du kan udforske restauranter, butikker, gallerier, museer, natteliv, underholdning og meget mere.
Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kasper, Karina, Marianne

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.