Med luksustog gennem Canadas Rocky Mountains

Canada - Vancouver, Kamloops, Banff, Calgary
 • 2 dages eksklusiv togrejse med Rocky Mountaineer
 • Rejs på SilverLeaf-klasse fra Vancouver til Banff
 • 3 overnatninger på gode hoteller undervejs
 • Efterfulgt af 7 dages billeje med fri kilometer og forsikringer

Oplev den storslåede canadiske natur på en todages togrejse med legendariske Rocky Moutaineer. Fortsæt rejsen gennem de canadiske rockies i lejet bil.

Der venter jer en helt særlig to-dages togrejse, når I stiger ombord på det legendariske Rocky Mountaineer, der tager jer igennem et landskab, hvor man imponeres over, at det er lykkedes at konstruere en jernbane. Gennem togets store panoramavinduer er der fri udsigt til sneklædte tinder, vandfald, enorme søer og rå klipper. I rejser på SilverLeaf-klasse og har mulighed for at opleve Canadas fantastiske natur på tæt hold gennem de store panoramavinduer. Toget kører kun om dagen og sikrer optimal oplevelse, mens nætterne tilbringes på gode hoteller.

På fjerde dag fortsætter rejsen i lejet bil, og Profil Rejser hjælper jer med at sammensætte jeres videre rejse. Kom f.eks. helt tæt på naturen i Jasper Nationalpark og nyd udsigten til vilde vandfald fra Maligne Canyon. Oplev en smuk bådtur til den verdenskendte lille ø Spirit Island, der byder på uforlignelige fotomotiver og en spændende historie. Oplev den fantastiske Athabasca gletsje, og kør med ud på den kæmpe Columbia Icefield med gletsjerkøretøjet Ice Explorer.

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Canada

Vancouver, Kamloops, Banff, Calgary

12 dage

fra kr. 19.665

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Vancouver Kamloops

Rejser til Vancouver

Vancouver er en oplagt destination for naturelskere at rejse til og var vært for Olympiaden 2010. Vancouver er én af verdens smukkeste byer at rejse til og har en ideel beliggenhed med Georgia-strædet til den ene side og storslåede bjerglandskaber til den anden.

Læs mere
Vancouver Kamloops Banff

Rejser til Kamloops

Fort Kamloops blev grundlagt i 1812 og var en handelsstation, der byttede varer for skind leveret af pelsjægere og lokale shuswapindianere. I dag er Kamloops et trafikknudepunkt og et naturligt stop på din rejse i det canadiske cowboyland.
Læs mere
Kamloops Banff Calgary

Rejser til Banff

Med en beliggenhed midt i Banff National Park, er scenen sat for store naturoplevelser på din rejse til Banff. Du kan tage på vandretur i den rå og uspolerede natur, sejle i de smukke søer, indtage naturen fra hesteryg eller stå på ski på nogle af verdens bedste pister.
Læs mere
Banff Calgary

Rejser til Calgary

Calgary i provinsen Alberta er én af de store økonomiske drivkræfter i det vestlige Canada og centrum for den canadiske olieindustri. Samtidig har Calgary også en lang tradition for kvægdrift og kaldes da også ”Cow Town”. Ti dage i juli forvandles byen til et stort rodeo under det årlige rodeoshow ”The Calgary Stampede”, hvor alle trækker i cowboystøvler og fejrer Det Vilde Vesten.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Canada togrejse - 3 nætter

Start det canadiske eventyr med 2 dage ombord på Rocky Mountaineer

Start det canadiske eventyr med 2 dage ombord på Rocky Mountaineer

Beliggenhed: Canada, Canada togrejse

Med en start ombord på Rocky Mountaineer er rejsen i de canadiske rockies godt begyndt. Denne tur, First Passage to the West, har inkluderet 1 overnatning i Vancouver, 1 overnatning i Kamploops og 1 overnatning i Banff samt 2 dage ombord på toget på SilverLeaf-klasse.

Rocky Mountaineer har mange forskellige ruter, og alle kan kombineres med hinanden, med en kør-selv tur eller med et Alaska cruise. Lad Profil Rejser hjælpen med at sammensætte den helt perfekte ferie for jer.

Læs mere her

Canada rundrejse - 7 nætter

Overnatninger til egen planlægning

Overnatninger til egen planlægning

Beliggenhed: , Canada rundrejse

Planlæg jeres videre rejse i samråd med Profil Rejser. Vælg mellem afsides lodges, mindre hoteller eller storbyer hoteller. 

Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1
Danmark - Vancouver
Dag 2
Kamploops
Dag 3
Banff
Dag 4 - 9
Fra Banff til Edmonton i lejet bil
Dag 10 - 11
Calgary - Danmark

Dag 1

Danmark - Vancouver

Afrejse fra Danmar og velkommen til Vancouver  - en af verdens smukkest beliggende byer. I har mulighed for at opleve denne skønne by på egen hånd. Entré til Vancouver Lookout er inkluderet. I overnatter på Georgian Court Hotel.

Læs mere

Dag 2

Kamploops

I Vancouver stiger I ombord på den legendariske Rocky Mountaineer. Togselskabet er kåret til et af verdens bedste, og I er sikret både et fantastisk udsyn fra de store panoramavinduer, en fantastisk betjening og dejlig mad. I kører i bus fra hotellet til toget Rocky Mountaineer.
Turen går fra Vancouver gennem provinsen til den historiske by Kamploops, der ligger i hjertet af British Columbia. Langs Fraser River Valley’s flade landskaber vil I opleve smukke landskaber, bjerge, floder og dale. En af dagens højdepunkter er den brusende flod Hell's Gate i Fraser Canyon.

I overnatter på hotel i Kamploops, og transporten fra toget til hotellet arrangeres af Rocky Mountaineer.

Måltider inkluderet: Morgenmad og frokost ombord på Rocky Mountaineer

Rejserute: Vancouver - Kamploops med Rocky Mountaineer

Læs mere

Dag 3

Banff

Tilbage ombord på Rocky Mountaineer kører I nu videre mod øst til Banff. Bustransport fra hotellet til toget arrangeres af Rocky Mountaineer.

På denne del af turen kommer toget til de mægtige Rocky Mountains, og der køres gennem smukke landskaber, bjerge og tunneller. Dagens højdepunkt er Spiral Tunnels. Togrejsen slutter i Banff sidst på eftermiddagen, og Rocky Mountaineer sørger for transport til hotellet.

Måltider inkluderet: Morgenmad og frokost ombord på Rocky Mountaineer

Rejserute: Kamploops - Banff med Rocky Mountaineer 
Læs mere

Dag 4 - 9

Fra Banff til Edmonton i lejet bil

Dag 4-9:

Herfra er resten af turen til egen planlægning gennem de canadiske Rocky Mountains. Afhent jeres lejebil og kør ud på flere store oplevelser. Lad Profil Rejser hjælpe jer med at bestille og planlægge sidste del af turen, inden i flyver hjem fra Calgary eller Edmonton.

Det er også muligt at foretage togrejsen fra Calgary til Vancouver – kontakt os for afrejsedatoer.

Rejserute: Fra Banff til Calgary eller Edmonton i lejet bil 

 

Læs mere

Dag 10 - 11

Calgary - Danmark

Dag 10:

Turen slutter her, og det er selvfølgeligt muligt at forlæge med ekstra dage. Lad Profil Rejser hjælpe med at planlægge den sidste del af turen.

Der flyves fra Calgary til Danmark

Dag 11:

Ankomst til Danmark

 

Læs mere

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.