Canada & Hawaii - to store oplevelser i én

Canada - Vancouver, Vancouver Island, Maui, Oahu
 • Bilrundrejse i British Columbia og ø-hop i Hawaii
 • Storby, prægtig natur og dyreliv på Canadas vestkyst
 • Store naturoplevelser og surfing på Oahu og Maui
 • Inkl. 15 overnatninger og billeje i Canada

British Columbia i Canada og Hawaii i USA har flere ting til fælles – deres natur er vild, smuk og fascinerende og begge stater er påvirket af det store stille hav, The Pacific Ocean.

British Columbia er provinsen, hvor De Canadiske Rockies møder Stillehavet, og på en rejse dertil får du muligheden for at opleve fascinerende, storslåede natureventyr til lands og opdage de søfarendes historie og traditioner. Her finder du den helt perfekte blanding af spænding og total sjælefred. Oplevelser med vilde dyr som bjørne og spækhuggere kan ikke undgå at skabe ærefrygt og minder for livet.

Vancouver – vilde dyr, naturvidundere og totempæle

På den bjergrige North Shore kan du opleve det ene fantastiske natursceneri efter det andet ved Capilano-floden, der leverer det meste af Vancouvers drikkevand. Capilano Suspension Bridge, der blev bygget i 1889 byder på en 137 meter lang gåtur over floden i bedste Indiana Jones-stil. Vancouver er blandt verdens bedste hvalsafari-destinationer. Turselskaberne er tæt på at garantere oplevelse af spækhuggere i højsæsonen fra marts til oktober. Når du udforsker farvandene i Stillehavet enten i en zodiac eller en overdækket båd kan du også opleve søløver, marsvin og skarv.
Fra hockey og ski til sushi og totempæle bugner spektakulære Vancouver også med sportslige, kulinariske og kulturelle eventyr. 

Tofino – strande og dramatiske bølger

Tofino er ved at transformere sig til et city-escape for Vancouvers beboere. Den lille resortby har dejlige strande, store surferbølger og masser af aktiviteter for surferfolk og familier.

Victoria – boheme-butikker og caféliv

Victoria er beliggende på Vancouver Island's sydlige spids. Med en befolkning, der nærmer sig 380.000, var denne postkortby i mange år Nordamerikas mest engelske by. Heldigvis repræsenterer den ikke det gammeldags England mere. I dag fremstår byen med lystmalede boheme-butikker, kaffebarer og innovative restauranter, der ville gøre enhver by stolt. Du kan opleve byen til fods, men er du den aktive type, bør du også hoppe på en cykel. Victoria har flere cykelruter end nogen anden canadisk by. Byen huser også British Columbias bedste museum, en park med strandpromenade og udendørs aktiviteter fra kajakroning til hvalsafari.

Fra kanten af Stillehavet til midt i Stillehavet

Efter syv dage i det vestlige Canada fortsætter din rejse til Hawaii-øerne, hvor du tilbringer de næste otte dage med eksotiske oplevelser på øerne Maui og Oahu.

Maui – Hawaiis måske bedste ø

Legenden siger, at halvguden Maui trak Hawaii-øerne op fra havet, fangede solen med en lasso og bandt den fast til toppen af Haleakala, Mauis højeste punkt. Øen, opkaldt efter halvguden, byder på et frodigt, naturskønt indland og nogle af verdens bedste strande. På ’Road to Hana’ kan du nyde øens mange vandfald, mens du snor dig gennem 600 kurvede sving og over 54 broer på en af verdens smukkeste vejstrækninger. I den charmerende kystby Lahaina finder du restauranter, butikker og underholdning. Et must blandt mange uforglemmelige oplevelser på din rejse til Hawaii vil være et besøg i Haleakala National Park, hvor du kan se solopgangen fra toppen af Haleakala Crater, før du cykler ned af bjerget.

Honolulu – Hawaiis bankende hjerte

Honolulu er Hawaii-øernes største by og bliver ofte kaldt statens ’bankende hjerte’. Oahu har utallige naturvidundere og et energisk, spændende byliv i Honolulu. Du vil helt sikkert nyde at sole dig på de hvide sandstrande og bade i det turkisblå vand ved Waikiki eller slappe af i en af de små maleriske byer på øens mere stille kyster. Blandt Oahus øvrige højdepunkter finder du Pearl Habor, det historiske landemærke fra japanernes luftangreb i 1941 og Iolani Palace, som er det eneste kongelige palads i USA.

En rejse for alle sanser

Naturen skal ikke kun betragtes på afstand. Du skal ud og mærke, dufte og nyde de fantastiske scenerier. Vandreture, cykelture eller måske sejlture - her er utallige udflugtsmuligheder og de vil alle sammen begejstre dig.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Canada

Vancouver, Vancouver Island, Maui, Oahu

17 dage

fra kr. 19.345

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Vancouver Vancouver Island

Rejser til Vancouver

Vancouver er en oplagt destination for naturelskere at rejse til og var vært for Olympiaden 2010. Vancouver er én af verdens smukkeste byer at rejse til og har en ideel beliggenhed med Georgia-strædet til den ene side og storslåede bjerglandskaber til den anden.

Læs mere
Vancouver Vancouver Island Maui

Rejser til Vancouver Island

Vancouver Island er på størrelse med Jylland og en sand stillehavsjuvel. Rejser du hertil, finder du imponerende bjerge, grønne skove, brede sandstrande, smukke fjorde og barske klipper. Her er et helt enestående dyreliv, og du har mulighed for den samme rejse at se gråhvaler, som migrerer i store flokke forbi Vancouver Island om foråret.
Læs mere
Vancouver Island Maui Oahu

Rejser til Maui

Der er utallige grunde til, at Maui gang på gang bliver kåret som 'Den Bedste Ø'.
Læs mere
Maui Oahu

Rejser til Oahu

Oahu, som undertiden også kaldes "Samlingsstedet", lever helt sikkert op til sit navn. Den tredje største af Hawaii-øerne er hjemsted for størstedelen af Hawaiis mangfoldige befolkning. Her er en sammensmeltning af østlige og vestlige kulturer med dybe rødder til værdier og traditioner fra den indfødte hawaiianske befolkning.

Læs mere
Overnatningsmuligheder

Vancouver - 3 nætter

Rosedale on Robson Suite Hotel
Se kort

Rosedale on Robson Suite Hotel

Beliggenhed: Canada, Vancouver

Et dejligt hotel i downtown Vancouver, ideelt beliggende i forhold til byens kulturelle tilbud. Alle suiter har køkken faciliteter, tv, telefon, radio, gratis internetadgang, aircondition, strygefaciliteter og hårtørrer. Derudover er der restaurant, bar, lounge, kaffebar, delikatessebutik, indendørs pool, fitnesscenter og massage. Hotellet er handicapvenligt og har parkering mod betaling.

Officiel hotelkategori: TBA
Læs mere her

Vancouver Island - 2 nætter

Middle Beach Lodge
Se kort

Middle Beach Lodge

Beliggenhed: Canada, Vancouver Island

Oplev den helt særlige stemning, når i bor bor på dette skønne sted på Vancouver Islands vestkyst. Middle Beach Lodge er beliggende ud til havet, og bygget med fin respekt for naturen. Hotellet består af to lodges og 20 rustikke hytter. Stedet egner sig perfekt, til dig som ønsker at opleve naturens ro, havets uendelighed, og med perfekt beliggenhed for at opleve Tofino, Vancouver Island og hele området omkring hotellet.

Der er mulighed for at deltage i masser af aktiviteter, så som Stand Up Paddle Boarding, yoga på stranden, kajakture, vandreture til Hot Springs Cove, samt hval- og bjørneture.

Middle Beach Lodge har en restaurant, som benytter lokale produkter, og morgenmaden er inkluderet i prisen.

De mange forskellige værelsestyper/hytter er individuelt og enkelt indrettet (der er ikke TV og telefon på værelserne), nogen med lille te-køkken og pejs.

 

Officiel hotelkategori: TBA 

 

Læs mere her

Vancouver Island - 2 nætter

Inn at Laurel Point
Se kort

Inn at Laurel Point

Beliggenhed: Canada, Vancouver Island

Hotel helt ud til havnefronten med byens flotteste udsigt, tæt på byens seværdigheder og shopping. 200 røgfri værelser med balkon, sofa, telefon, v m/filmkanaler, internetadgang, aircondition, kaffemaskine, køleskab, værdiboks, allergivenlige dyner/puder, strygefaciliteter og hårtørrer.

Hotellet har restaurant, cafe, pianolounge, souvenirbutik, japansk have, indendørs swimmingpool, jacuzzi, 24-timers roomservice, gratis bustransport til Royal BC Museum, Tillicum Centre og Great Canadian Casino samt parkering mod betaling. Hotellet har været præmieret flere gange, blandt andet af Condé Nast Traveller.

Officiel hotelkategori: TBA
Læs mere her

Maui - 4 nætter

The Royal Lahaina Resort Hale Pau Hana Beach Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

The Royal Lahaina Resort

Beliggenhed: Hawaii, Maui

Rigtig dejligt turistklasse hotel beliggende på den nordlige del af Kaanapali Beach, et område, der ofte kåres som en af øgruppens absolut bedste strande. Receptionen er i hawaiiansk stil, og ud mod vandet ligger hotellets restaurant og åbne bar med udsigt til en af de tre små pools. 

Hotellet er delt op i en hovedbygning og huse i haven.  Værelserne er i ældre hawaiiansk stil, men hyggelige og holdt i lys farver med balkon, TV, telefon, wi-fi, air condition, mini køleskab, kaffemaskine, værdiboks og hårtørrer.

Der tilbydes room service, hot tubs, cabanas, Kaanapali Golf, 11 tennisbaner, vaskeri, spa. Der er mulighed for snorkling, dykning og andre vandsports aktiviteter, fitness, parkering og minibus service til Lahaina mod betaling.

Interesseret i golf? Så kontakt Profil Rejser Golf, her får du den bedste vejledning.

Læs mere her
The Royal Lahaina Resort Hale Pau Hana Beach Resort
Se kort

Hale Pau Hana Beach Resort

Beliggenhed: Hawaii, Maui

Hale Pau Hana Beach Resort ligger på sydkysten af Maui, direkte ud til den dejlig sandstrand Kamaole Beach II og er et favorit hotel blandt vores mange gæster.

Resortet tilbyder 2- og 3-værelses lejligheder, der alle har udsigt over Stillehavet enten fra privat terrasse eller balkon. Lejlighederne er privatejet og er derfor indrettet i hver sin stil. Alle lejligheder har køkkener, air condition, strandhåndklæder, WiFi, telefon, tv, værdiboks, hårtørrer samt strygejern.

Desuden er der opvarmet swimmingpool, vaskeri, gratis parkering og restauranter, barer og butikker i gåafstand fra hotellet.

Læs mere her

Oahu - 4 nætter

Outrigger Reef Waikiki Beach Resort Courtyard by Marriott Waikiki Beach
Billigste hotelmulighed
Se kort

Outrigger Reef Waikiki Beach Resort

Beliggenhed: Hawaii, Oahu

Hotellet ligger kun få skridt fra Waikiki stranden og er omgivet af alle former for shopping, restauranter samt kulturelle oplevelser herunder Hawaiian Surf Museum, Lassen museet, og den amerikanske hærs Museum of Hawaii. Knap 2 km. væk ligger Honolulu Zoo, Kapiolani Park, og Waikiki Aquarium. 

De 635 værelser er indrettet, så det giver en følelse af Hawaii, og har terrasse eller balkon, et lille the-køkken med kaffemaskine og mini køleskab, WiFi, aircondition, pengeskab, TV og roomservice. Hotellet har flere forskellige værelsestyper.

Hotellet tilbyder desuden flere restauranter, barer, café, parkering mod betaling, vaskemaskineservice, swimmingpool med pool bar, jacuzzi og spa. Der er desuden 24-timers reception, gavebutik/aviskiosk, et fitnessrum samt spabad.

Læs mere her
Outrigger Reef Waikiki Beach Resort Courtyard by Marriott Waikiki Beach
Se kort

Courtyard by Marriott Waikiki Beach

Beliggenhed: Hawaii, Oahu

Dette hotel ligger 5 minutter fra Waikiki strand og Waikiki Shopping Plaza. Hotellets gode beliggenhed giver gæsterne mulighed for at besøge turistattraktioner så som Old Stadium Park, Honolulu Zoo og Ala Wai Golf Course. Fra centrum af Honolulu er der kun 10 minutters kørsel til hotellet.

Der er 404 velindrettede store familievenlige værelser udstyret med alt tænkeligt for at gøre dit ophold komfortabelt og lækkert. Værelserne tilbyder aircondition, kabel/satellit-tv, the-køkken med køleskab, mikroovn og kaffemaskine, pengeskab og fladskærmstv. Hvis man ønsker det vil der være mulighed for gratis high speed internetopkobling.

Hotellet tilbyder desuden 24-timers reception, italiensk restaurant, roomservice på værelset, spa- og fitnesscenter, udendørs swimmingpool, renseri samt hæveautomat.
Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1
Danmark - Vancouver
Dag 2 - 3
Vancouver
Dag 4
Vancouver - Tofino
Dag 5
Tofino
Dag 6
Tofino - Victoria, Vancouver Island
Dag 7
Victoria, Vancouver Island
Dag 8
Vancouver - Maui, Hawaii
Dag 9 - 11
Maui, Hawaii
Dag 12 - 12
Maui - Honolulu, Hawaii
Dag 13 - 14
Honolulu, Hawaii
Dag 15 - 16
Honolulu - Danmark

Dag 1

Danmark - Vancouver

Afrejse fra Danmark, og ankomst til Vancouver samme dag


Læs mere

Dag 2 - 3

Vancouver

Velkommen til en af verdens smukkeste byer, Vancouver.
Hop i en taxa, tag til hotellet og nyd byen de næste to dage. Byen kan let opleves til fods eller på cykel med udsigt til byen i den smukke Stanly Park.

Vancouver har flere spændende bydele, og tur over Capilano Suspension Bridge - verdens længste hængebro - er en en flot oplevelse. 

 


Læs mere

Dag 4

Vancouver - Tofino

Afhentning af udlejningsbilen, og afsted mod Tofino på Vancouver Island's vestkyst. Der sejles fra fastlandet til Vancouver Island, og herfra er der ca. 3 timers kørsel tværs over øen. Fra hotellet er der utallige aktivitetsmuligheder, både på land og til vands. Og dyreriget byder på både bjørne og spækhuggere.
Læs mere

Dag 5

Tofino

Nyd den smukke og rå natur i Tofino, og tag ud på nogle af de mange ture i den fantastiske natur og på havet.
Læs mere

Dag 6

Tofino - Victoria, Vancouver Island

Så går turen mod sydspidsen af Vancouver Island til byen Victoria også kaldet "The City of Gardens", smukt beliggende omkranset af havet. 
Læs mere

Dag 7

Victoria, Vancouver Island

Nyd byen med de brostensbelagte gader, den britiske stil med pubber, pladser og parker, og gå på opdagelse i den kendte botaniske have, Butchart Gardens.

 
Læs mere

Dag 8

Vancouver - Maui, Hawaii

Der sejles og køres retur til Vancouver International Airport, hvorfra du flyver til Honolulu, Hawaii

Læs mere

Dag 9 - 11

Maui, Hawaii

Velkommen til Maui - øen som har alt! Nyd de næste dage på dette smukke sted med den storslåede og frodige natur. Og snyd ikke dig selv for en køretur rundt på øen.

 

Læs mere

Dag 12 - 12

Maui - Honolulu, Hawaii

Opholdet på Maui slutter og der flyves videre til Honolulu.

Læs mere

Dag 13 - 14

Honolulu, Hawaii

De sidste dage skal bruges på at opleve og nyde Honolulu og resten af øen, Oahu, som er den tredje største af af Hawaii-øerne. 
I Honolulu finder du en pulserende storby med shopping og højhuse, og øen byder på masser af store seværdigheder, som feks. historiske Pearl Harbor og surferparadiset North Shore.

Vi kan anbefale at leje en bil, og selvfølgelig også behjælpelig med det.

 

Læs mere

Dag 15 - 16

Honolulu - Danmark

Dag 15:

Når turen slutter er det selvfølgelig muligt at forlænge med ekstra nætter eller besøg på en af de andre øer - hør din rejsekonsulent om forslag.

Ellers er det nu dagen, hvor der er afrejse mod Danmark.

Dag 16:

Ankomst Danmark

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.