Kom med på eventyr til Canadian Rockies med engelsktalende rejseleder

Canada - Vancouver, Victoria, Whistler, Blue River, Jasper, Lake Louise, Banff, Calgary
 • Sejllads til Vancouver Island
 • Vinter-OL byen, Whistler
 • Gigantiske og enestående Jasper National Park
 • Med engelsktalende rejseleder
Når du rejser rundt i det vestlige Canada bliver du konstant forkælet med udsigter til storslået natur, og uanset hvor du befinder dig, får du spændende glimt af de fascinerende vilde dyr, der bebor dette forjættede land. 

En spændende 12-dages rundrejse med engelsktalende rejseleder, som byder på højdepunkter som den gigantiske Jasper National Park og den betagende Lake Louise. Du kommer med på en naturskøn sejllads med færgen til Vancouver Island, og drager på flodsafari gennem dalen Grizzly Bear og tager en køretur langs den betagende Icefields Parkway. Uanset om du vandrer på toppen af en gletsjer eller slentrer ad de smukke gader i Whistler Village, vil du opleve nogle af de mest betagende steder i Canada.

Fysiske krav til rejsen

Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Canada

Vancouver, Victoria, Whistler, Blue River, Jasper, Lake Louise, Banff, Calgary

13 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Vancouver Whistler

Rejser til Vancouver

Vancouver er en oplagt destination for naturelskere at rejse til og var vært for Olympiaden 2010. Vancouver er én af verdens smukkeste byer at rejse til og har en ideel beliggenhed med Georgia-strædet til den ene side og storslåede bjerglandskaber til den anden.

Læs mere
Vancouver Whistler Jasper

Rejser til Whistler

Whistler er mest kendt som Nordamerikas store skisportssted og var vært for vinter OL i 2010, og Whistler-Blackcomb er Canadas og Nordamerikas største skiområde.
Læs mere
Whistler Jasper Banff

Rejser til Jasper

Når du rejser til byer som Jasper i Canada, venter der dig et overflødighedshorn af naturoplevelser og et rigt dyreliv, som du kan opleve på ganske tæt hold.
Læs mere
Jasper Banff Calgary

Rejser til Banff

Med en beliggenhed midt i Banff National Park, er scenen sat for store naturoplevelser på din rejse til Banff. Du kan tage på vandretur i den rå og uspolerede natur, sejle i de smukke søer, indtage naturen fra hesteryg eller stå på ski på nogle af verdens bedste pister.
Læs mere
Banff Calgary

Rejser til Calgary

Calgary i provinsen Alberta er én af de store økonomiske drivkræfter i det vestlige Canada og centrum for den canadiske olieindustri. Samtidig har Calgary også en lang tradition for kvægdrift og kaldes da også ”Cow Town”. Ti dage i juli forvandles byen til et stort rodeo under det årlige rodeoshow ”The Calgary Stampede”, hvor alle trækker i cowboystøvler og fejrer Det Vilde Vesten.
Læs mere
Dagsprogram
Dag 1
Vancouver
Dag 2
Vancouver - Victoria
Dag 3
Victoria
Dag 4
Victoria - Whistler
Dag 5
Whistler
Dag 6
Whistler - Blue River
Dag 7
Blue River - Jasper National Park
Dag 8
Jasper National Park
Dag 9
Jasper National Park - Lake Louise
Dag 10
Lake Louise - Banff
Dag 11
Banff - Calgary
Dag 12 - 13
Calgary - Danmark

Dag 1

Vancouver

Ankomst til Vancouver. Resten af dagen og aftenen er på egen hånd.  Der kan ankommes på hvilket som helst tidspunkt i løbet af dagen.

Overnatning: Holiday Inn Hotel & Suites Vancouver Downtown (eller lignende hotel)

Læs mere

Dag 2

Vancouver - Victoria

Oplev Stanley Park og Gastown, et af byens ældste kvarterer i Vancouver, inden turen går videre med færge til Victoria på Vancouver Island. I Victoria vil der være en byrundtur med turens guide. 

Overnatning og måltider: Quality Inn Downtown Inner Harbour (eller lignende) med morgenmad.

 

Læs mere

Dag 3

Victoria

Tilbring dagen i dag med at gå på opdagelse på egen hånd, eller deltag i de mulige aktiviteter som at tage på sejltur for at se hvaler, besøge museer og Butchart Garden eller nyde din eftermiddagste på et historisk hotel.

Overnatning og måltider: Quality Inn Downtown Inner Harbour (eller lignende) med morgenmad.

 

Læs mere

Dag 4

Victoria - Whistler

Tag færgen tilbage til fastlandet, hvorefter der køres ad den naturskønne Sea-to-Sky hovedvej til Whistler, som var værtsby for de Olympiske vinterlege i 2010.

Overnatning og måltider: Whistler Village Inn and Suites (eller lignende) samt morgenmad

Læs mere

Dag 5

Whistler

Dagen i dag er til fri disposition. Gå på opdagelse gennem landsbyen, hvor du også har mulighed for at tage svævebanen Peak2Peak, eller at vandre i den smukke natur.

Overnatning og måltider: Whistler Village Inn and Suites (eller lignende) samt morgenmad

 

Læs mere

Dag 6

Whistler - Blue River

På vores vej til Blue River passerer vi gennem Coastal Mountains og Caribou Mountains. Før vi ankommer til det lille samfund i Blue River, gør vi undervejs stop ved den smaragdfarvet Joffre Lake og Marble Canyon.

Overnatning og måltider: Mike Wiegele Heliskiing resort (eller lignende) samt morgen- og aftensmad

Læs mere

Dag 7

Blue River - Jasper National Park

Nyd en tur på floden gennem Grizzly Bear Valley og den sjældne tempererede regnskov. Oplev dyrelivet, både grizzly-bjørne, elge og ørne. Rocky Mountain krydses på vores vej til Jasper National Park, hvor du vil se Canadas højeste bjerg i de canadiske Rocky Nountains, Mount Robson, og hvor der gøres stop ved besøgscentret. 

Overnatning og måltider: Tonquin Inn (eller lignende) samt morgenmad

Læs mere

Dag 8

Jasper National Park

Dagen tilbringes på egen hånd og der er mulighed for at vandre i Maligne Canyon, nyde en sejltur eller prøve whitewater rafting. Som en inkluderet del af programmet er der om aftenen besøg ved  Miette Hot Springs.

Overnatning og måltider: Tonquin Inn (eller lignende) samt morgenmadLæs mere

Dag 9

Jasper National Park - Lake Louise

I dag køres der ad Icefields Parkway, som betragtes som en af verdens mest naturskønne ruter, til Peyto Lake. Undervejs gøres der stop ved Columbia Icefield. Gå på opdagelse på den lavtliggende Athabasca Gletscher sammen med en guide, som vil fortælle om denne aktive gletscher. Der fortsættes til Lake Louise for at opleve det smaragd blå vand.
På turen gøres mange stop, hvor der mulighed for at se det vilde dyreliv.

Overnatning og måltider: Lake Louise Inn (eller lignende) samt morgenmad

Læs mere

Dag 10

Lake Louise - Banff

Nyd morgenen i Lake Louise med mulighed for at tage på vandretur til Tea House. Der fortsættes til Banff, hvor vi rejser tilbage i tiden og går på opdagelse i den historiske by Banff sammen med en ekspert fra Whyte Museum. 

Overnatning og måltider: Rundlestone Lodge (eller lignende) samt morgenmad

Læs mere

Dag 11

Banff - Calgary

Nyd morgenen i Banff. Senere fortsættes der til Calgary, hvor der er mulighed for en kort tur rundt i byen, besøge museer, cowboy barer og den Olympiske Park. 

Overnatning og måltider: Sheraton Suites Calgary Eau Claire (eller lignende) samt morgenmad

Læs mere

Dag 12 - 13

Calgary - Danmark

Dag 12:

Din rejse er nået til ende, og turen går igen mod Danmark. Det er selvfølgeligt muligt at forlænge ture, hør vores eksperter, hvad de kan foreslå.

Dag 13:

Ankomst til Danmark

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.