Oplev tre skønne storbyer og Canadas vilde natur

Canada - Toronto, Niagara Falls, Algonquin Provincial Park, Ottawa, Montréal
 • Storbyerne Toronto, Ottawa og Montreal
 • De brølende og brusende Niagara Falls
 • Kanosejlads i kæmpemæssige Algonquin Park
 • Inklusiv spændende udflugter
To uger, hvor Østcanada udfolder sig med sine storbyer Toronto, Ottawa og Montreal, Niagara Falls og den kæmpemæssige Algonquin Park, hvor kano er det bedste transportmiddel. Desuden bjørne og bjerge i Omega Park og Mont Treblanc. Undervejs en del overnatninger på hyggelige bed&breakfasts.
Drømmer du om det østlige Canada, og synes du, det lyder herligt med små charmerende B&Bs? 

Vi har kombineret historiske byer med fantastiske naturoplevelser, du får alt fra kanoture og ulvehyl til powershopping og storbycharme.

Oplev Canadas største by Toronto som byder på et væld af kulturelle oplevelser. Udforsk et af verdens største naturfænomer Niagara Falls og kom helt tæt på vandfaldene. Kør gennem den canadiske vildmark og tag på en kanotur i Algonquin Park. 

Besøg Canadas fascinerende hovedstad Ottawa, der med en hybrid af fransk og engelsk kultur er både moderne, højtidelig og afslappet. Besøg Omega Park i Montobello, hvor du kan se sorte bjørne i Kenauk reservatet og oplev den smukke by Quebec City, som er en Nordamerikas ældste. 

Følg St. Lawrence floden gennem skovområder, hvor små hyggelige landsbyer ligger som perler på en snor. Montreal byder på et kunststykke af religiøs arkitektur med Notre Dame Basilicaen i den gamle bydel. På vej mod Kingston i den nordlige ende af Lake Ontario, bør du stoppe i Gananoque og sejle en tur til de 1000 øer. Fra Kingston returnerer du til Toronto efter 2 uger mættet med kultur, natur og historie.
Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Canada

Toronto, Niagara Falls, Algonquin Provincial Park, Ottawa, Montréal

16 dage

fra kr. 21.835

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Toronto Niagara Falls

Rejser til Toronto

Rejser til Canada fører ofte til Canadas største by, Toronto, der summer af liv døgnet rundt. Toronto er én af verdens mest multikulturelle metropoler og ét af de vigtigste finans- og handelscentre i Canada og Nordamerika. Du kan se byen fra oven fra høje tårne, hænge ud på den livlige havnefront, nyde det urbane strandliv og byens små getaways, gå på kulørte markeder, besøge hippe kvarterer og se imponerende kunst.
Læs mere
Toronto Niagara Falls Algonquin Provincial Park

Rejser til Niagara Falls


Niagara Falls er den samlede betegnelse for tre vandfald, der danner bro ved den internationale grænse mellem den canadiske provins, Ontario, og den amerikanske stat, New York. De udgør den sydlige ende af Niagara Kløften.
Læs mere
Niagara Falls Algonquin Provincial Park Montréal

Rejser til Algonquin Provincial Park

Naturreservatet er det ældste i Canada og ligger cirka 3 timers kørsel fra Toronto mod nord. Den er lidt større end Sjælland og huser både vilde bjørne, ulve, elge og bævere. Gennem parken snor Highway 60 sig og der er et væld af kortlagte ruter, som er omhyggeligt afmarkerede.
Læs mere
Algonquin Provincial Park Montréal

Rejser til Montréal

Går turen til Canada og mod øst, er Montréal én af Canadas vigtigste havnebyer til trods for, at byen ligger 1.600 km fra Atlanterhavet! Montréal ligger på en ø i St. Lawrence floden med det 233 m høje Mont Royal som det højeste punkt. Parc du Mont Royal bliver brugt til mange former for rekreative aktiviteter, og her finder du også det livlige og kunstneriske kvarter Plateau Mont-Royal.
Læs mere
Dagsprogram
Dag 1
Danmark - Toronto
Dag 2
Toronto
Dag 3
Niagara Falls
Dag 4
Algonquin Park
Dag 5
Algonquin Park
Dag 6
Ottawa
Dag 7
Ottawa
Dag 8
Mont Tremblant
Dag 9
Quebec
Dag 10
Quebec
Dag 11
Montreal
Dag 12
Montreal
Dag 13
Kingston
Dag 14
Toronto
Dag 15 - 16
Toronto - Danmark

Dag 1

Danmark - Toronto

Afrejse fra Danmark og ankomst til Toronto samme dag,
Ved ankomst til Toronto afhenter du din lejede bil og fortsætter til dit hotel. Resten af dagen udforsker du Toronto på egen hånd.

 

Læs mere

Dag 2

Toronto

Endnu en dag til fri disposition. Nyd byens havnefront, der er en af Amerikas største, en smuk baggrund for Ontario Place, Skydome, CN Tower og Toronto Islands. I centrum af Toronto finder du museer og gallerier, der inkluderer Ontario Science Centre, Royal Ontario Museum - et af verdens 10 bedste museer og Art Galley of Ontario, Canadas ældste kunstgalleri. Gå ikke glip af CN Tower (inkluderet), der er verdens højeste fritstående konstruktion.

 

Læs mere

Dag 3

Niagara Falls

Rejs langs Lake Ontarios kyst, og gennem Niagara halvøens plantager og vingårde til Niagara-on-the-Lake, det nordlige Canadas første hovedstad, som er en af de bedst bevarede byer fra det 19. århundrede i Nordamerika. Fortsæt ad Niagara Parkway mod Niagara Falls, der er et af verdens vidundere. Her vil du opleve de fantastiske brøl fra vandfaldene ombord på båden Maid of the Mist (inkluderet), der sejler til kanten af den 167 fod høje mur af vand. Resten af dagen kan du benytte til at besøge nogle af Niagara Falls berømte seværdigheder som Casino Niagara, Butterfly Conservatory (fyldt med over 40 forskellige og sjældne sommerfuglearter) og Skylon Tower, hvorfra du har udsigt til vandfaldene fra 775 fods højde.

Rejserute: Toronto til Niagara Falls (130km)
Læs mere

Dag 4

Algonquin Park

Dagens køretur tager dig nordpå forbi Toronto og ind i Ontarios 'hytteland' til Algonquin Park. Tag en omvej for at se seværdigheder som 'Marie Among the Hurons near midland', et historisk område med et fort fra det 17. århundrede. Du kan også vælge at køre gennem Muskokas Lake-regionen, der byder på en utrolig smuk udsigt. Området er kendt for sine 1600 ferskvandssøer og de bemærkelsesværdige granitklipper, og har været et yndet ferieområde siden det 19. århundrede. Afslut din dag i Algonquin Park og nyd freden.

Rejserute; Niagara Falls til Algonquin Park (375km)
Læs mere

Dag 5

Algonquin Park

Tag på vandretur, nyd dyrelivet eller tag en kanotur. (kanoer fra lodgen). Det anbefales at besøge Algonquin skovmuseum og parkens besøgscenter. 

 

Læs mere

Dag 6

Ottawa

Denne morgen kan du nyde parken før du køre videre til nationens hovedstad Ottawa. 

Rejserute: Algonquin Park - Ottawa (422 km)

 

Læs mere

Dag 7

Ottawa

I hjertet af Ottawa rejser parlamentsbygningerne sig dramatisk over Ottawa River. Disse bygninger huser "National Assembly", og står som symbol på hovedstaden, et centrum, der er en fantastisk blanding af engelsk og fransk, historie og modernitet, ceremonielt og skødesløst. Mange af byens attraktioner ligger i synsfeltet af Paliament Hill. Nogle af de attraktioner du kan besøge er Confederation Square, National War Memorial, National Arts Centre, Sparks Street Mall og By Ward Market, der er et populært område med cafeer, butikker, kunsthåndværk og markedsboder samt natklubber. I kort afstand fra centrum ligger Ottawa Locks of the Rideau Canal. Du må ikke gå glip af Canadian Museum of Civilization, der ligger på den anden side af floden direkte overfor Parliament Hill. Museet fortæller om Canadas spændende kultur og historie. (Entre inkluderet)

 

Læs mere

Dag 8

Mont Tremblant

Denne dag kører du østpå til Mont Tremblant, et feriested i europæisk stil. Skulle du være gået glip af dyrelivet i Algonquin Park, bør du helt sikkert besøge Omega Park i Montebello (på vej til Mont Tremblant), hvor du kan se et dyreliv, der er knyttet til netop dette afgrænsede område. Tæt ved Montebello, i Kenauk-reservatet, kan du vælge at tilslutte dig en guided tur for at se den sorte bjørn (ikke inkluderet). Du kan også bruge din tid i området på hiking, cykling, ridning, kajaksejlads, rafting eller tage en tur med helikopter. Hvis du foretrækker at slappe af, kan vi anbefale et af de mange spas, der ligger i Mont Tremblant.

Rejserute: Ottawa - Mont Tremblant (153km)

Læs mere

Dag 9

Quebec

Udforsk den gammeldags charme i Vieux Quebec med en guidet rundtur til fods (inkluderet). Med byens brostensbelagte gader, den befæstede bymur (den eneste i Nord Amerika af sin slags) og byens syttenhundredetalsarkitektur er dette område blevet erklæret verdenskulturarv af UNESCO. Her findes også kunsthåndværk, cafeer, parker og utallige monumenter. Spadser ad Plains of Abraham og besøg det historiske Chateau Frontenac. Besøg evt. et eller flere af de lokale museer, eller nyd blot byens højdepunkter i dit eget tempo.

Rejserute: Mont Tremblant - Quebec (368km)

Læs mere

Dag 10

Quebec

Udforsk den gammeldags charme i Vieux Quebec med en guidet rundtur til fods (inkluderet). Med byens brostensbelagte gader, den befæstede bymur (den eneste i Nord Amerika af sin slags) og byens syttenhundredetalsarkitektur er dette område blevet erklæret verdenskulturarv af UNESCO. Her findes også kunsthåndværk, cafeer, parker og utallige monumenter. Spadser ad Plains of Abraham og besøg det historiske Chateau Frontenac. Besøg evt. et eller flere af de lokale museer, eller nyd blot byens højdepunkter i dit eget tempo.

 

Læs mere

Dag 11

Montreal

Denne dag kører du langs St. Lawrence River, mens du ser landskabet ændre sig fra forstadsbyggeri til landområde med skove, frodige græsgange og små landsbyer hele vejen til Montreal. I Drummondville kan du eventuelt besøge landsbyen Quebecois d'Antan, en rekonstruktion af en fransk landsby

Rejserute: Quebec City - Montreal (252km)

Læs mere

Dag 12

Montreal

I Montreal er der hundredvis af spændende seværdigheder at bruge dagen på, heriblandt Det franske Kvarter og Notre Dame Basilica, - et mesterværk indenfor religiøs arkitektur. Du kan også besøge det finansielle distrikt, Olympic Site, McGill University og nyde udsigten fra toppen af Mount Royal. Montreal byder på en fascinerende blanding af engelsk og fransk kultur, og på noget af det fineste og bedste indenfor restauranter og shopping. Du kan evt, vælge at tage på en gå- eller cykeltur gennem byen, eller se byen fra vandsiden (ikke inkluderet).

 

Læs mere

Dag 13

Kingston

Kør sydpå til Kingston. På vejen kan du besøge Upper Canada Village (inkluderet) i Morrisburg, en rekonstruktion af en landsby fra 1860. . Her møder du en masse folk fra fortiden, mens du udforsker over 40 bygninger der inkluderer møller, butikker, gårde, kirker, private boliger, fabrikker og oven i købet en skole med kun ét rum. Før du når Kingston, bør du stoppe ved Gananoque, hvor du kan tage på "cruise of the 1000 islands" (inkluderet). Kingston er kendt for sin smukke kalkstensarkitektur fra det 19. århundrede. Byen var engang Canadas hovedstad (1841-1843) og ligger, hvor Lake Ontario flyder sammen med St. Lawrence River, og i den sydlige ende af Rideau Canal. Besøg Kingston Mills Lock station, der er den sydlige indgang til Rideau kanalsystemet, og der hvor besøgende kan se de fire sluser hæve både 14 meter.

Rejserute: Montreal - Kingston (288km)

Læs mere

Dag 14

Toronto

Afsæt tid til at besøge Fort Henry National Historic Site nær Kingston (entre ikke inkluderet). Højrøde uniformer, trommerytmer og affyring af geværild sender besøgende tilbage i tiden. Fort Henry, der er den største militære bygning i Nordcanada, blev bygget mellem 1832 og 1834 for at afværge en amerikansk invasion, der aldrig kom. I dag er fortet et levende museum for militærhistorie, hvor du kan få et glimt af soldaternes liv, som det var på den tid. Højdepunktet og den mest farverige optræden bliver udført af den internationalt anerkendte Fort Henry Guard, der er en specialtrænet enhed bestående af canadiske universitetsstuderende, der laver opvisninger lig det 19. århundredes infanterieksercitser. Stop også i Peterbourough, der praler af "verdens højeste løftesluser". Du har mulighed for at se, hvordan sluserne virker på Peterbourough Lift Lock Visitor Center. (entre ikke inkluderet)

Rejserute: Kingston - Toronto (265km)
Læs mere

Dag 15 - 16

Toronto - Danmark

Dag 15:

Turen afsluttes denne dag. Du kan vælge at flyve hjem fra Toronto eller forlænge dit ophold.

Dag 16:

Ankomst til Danmark

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.