Det autentiske Vestcanada

Canada - Vancouver, Wells Gray Provincial Park, Jasper, Banff, Mount Revelstoke, Kamloops
 • En af verdens smukkest beliggende byer, Vancouver
 • Rocky Mountains med søer, gletsjere, vandfald og varme kilder
 • Ophold på ranches og lodges undervejs
 • Inklusive spændende udflugter

Vancouver er en af verdens smukkest beliggende byer. Den er også udgangspunktet for en rejse gennem Rocky Mountains med søer, gletsjere, vandfald, varme kilder, dyreliv og ufattelige konstruktioner af veje, broer og jernbanen, der skærer sig gennem landskabet. Og med ophold på ranches og lodges undervejs er setup'et komplet.

Denne rundrejse begynder og ender i Vancouver, en af verdens smukkest beliggende storbyer. Undervejs bevæger du dig gennem hjertet af British Columbia til de spektakulære Rockies. 

Naturoplevelser uden lige. Sådan kan rundturen gennem de canadiske Rocky Mountains bedst beskrives. Sceneriet skal du selv opleve for at forstå det. De mægtige bjerge danner rammen om søer, gletsjere, vandfald, varme kilder, dyreliv og ufattelige menneskelige konstruktioner som veje, broer og jernbanen, der skærer sig gennem landskabet. 

I 11 dage er du en del af det autentiske Vestcanada. Nogle af højdepunkterne på turen er det brusende vandfald Shannon, Stawamus Chief Rock som er en udfordring for mange bjergklatrere, den betagende Joffee Glacier, overnatning på klassiske Sundance Guest Ranch, hvor du kan tage på spændende rideture. 

Du ser også Mount Robson, den højeste bjergtinde i de canadiske Rockies, den charmerende bjergby Jasper, varme kilder ved Banff, de majestætiske bjerge i Yoho National Park, og ikke mindst kan du nyde at overnatte på det smukke Lac Le Jeune Resort. 

En fantastisk blanding af ranches, lodges og storslåede nationalparker som Jasper og Banff. Sæt cowboyhatten og grib en lasso, Vesten venter.

Husk, at det altid vil være muligt for gangbesværede at deltage på alle de rejser, som også er egnet for kørestolsbrugere.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Canada

Vancouver, Wells Gray Provincial Park, Jasper, Banff, Mount Revelstoke, Kamloops

10 nætter / 11 dage

fra kr. 18.585

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Vancouver Wells Gray Provincial Park

Rejser til Vancouver

Vancouver er en oplagt destination for naturelskere at rejse til og var vært for Olympiaden 2010. Vancouver er én af verdens smukkeste byer at rejse til og har en ideel beliggenhed med Georgia-strædet til den ene side og storslåede bjerglandskaber til den anden.

Læs mere
Vancouver Wells Gray Provincial Park Jasper

Rejser til Wells Gray Provincial Park

Når du rejser til den vulkanske vildmark, Wells Gray Provencial Park tager du på en rejse til ét af de mest uberørte naturområder i det centrale British Columbia.
Læs mere
Wells Gray Provincial Park Jasper Banff

Rejser til Jasper

Når du rejser til byer som Jasper i Canada, venter der dig et overflødighedshorn af naturoplevelser og et rigt dyreliv, som du kan opleve på ganske tæt hold.
Læs mere
Jasper Banff Mount Revelstoke

Rejser til Banff

Med en beliggenhed midt i Banff National Park, er scenen sat for store naturoplevelser på din rejse til Banff. Du kan tage på vandretur i den rå og uspolerede natur, sejle i de smukke søer, indtage naturen fra hesteryg eller stå på ski på nogle af verdens bedste pister.
Læs mere
Banff Mount Revelstoke Kamloops

Rejser til Mount Revelstoke

Rejser du mod nordøst finder du Mount Revelstoke National Park med bjergtinder, højtliggende enge, dybe dale og tætte, lavtliggende skove. Dele af verdens eneste tempererede indlands regnskov ligger her. Arealmæssigt fylder Mount Revelstoke nationalparken ikke meget, men de forrevne bjergtinder, de dybe dale og udsigten fra Mount Revelstoke er fantastisk.
Læs mere
Mount Revelstoke Kamloops

Rejser til Kamloops

Fort Kamloops blev grundlagt i 1812 og var en handelsstation, der byttede varer for skind leveret af pelsjægere og lokale shuswapindianere. I dag er Kamloops et trafikknudepunkt og et naturligt stop på din rejse i det canadiske cowboyland.
Læs mere

Dagsprogram

Dag 1
Vancouver - Ashcroft/Sundance Guest Ranch (350 km)
Dag 2
Ashcroft/Sundance Guest Ranch
Dag 3
Ashcroft - Clearwater Area (242 km)
Dag 4
Wells Gray Provincial Park
Dag 5
Wells Gray Provincial Park - Jasper (318 km)
Dag 6
Jasper
Dag 7
Jasper - Exshaw (342 km)
Dag 8
Banff
Dag 9
Banff - Revelstoke (283 km)
Dag 10
Revelstoke - Kamloops (283 km)
Dag 11
Kamloops - Vancouver (362 km)

Dag 1

Vancouver - Ashcroft/Sundance Guest Ranch (350 km)

Ved ankomsten til Vancouver får du udleveret din lejebil. Herefter går turen ad Sea to Sky Highway til bjergbyen Whistler. Seværdigheder på turen er Shannon Falls og Stawamus Chief Rock, hvor bjergklatrere fra hele verden mødes for at bestige granit siderne. Fortsæt ad Duffey Lake Road, hvor du kan opleve den imponerende udsigt over Joffee Glacier.
Læs mere

Dag 2

Ashcroft/Sundance Guest Ranch

Nyd opholdet på Sundance Guest Ranch i British Columbia's højland, i naturskønne omgivelser omgivet af ren og frisk luft. Her vil du opleve det ægte gamle Vesten, med mulighed for ridning på en af ranchens smukke heste.

 

Læs mere

Dag 3

Ashcroft - Clearwater Area (242 km)

I dag går turen tilbage til Highway 97, ad den gamle Cariboo Wagon Road til 100 Mile House, hvor du kan se det originale Barnard Express tog. Derfra går turen til Highway 24, kendt for de mange søer, der omgiver vejen. Highway 24 går forbi den historiske Bridge Trail, der tidligere blev benyttet som handelsrute af Shuswap-folket. I det tidlige 1800-tal blev ruten udviklet af Hudson Bay Company for at forbedre områdets eksport af pels.
Læs mere

Dag 4

Wells Gray Provincial Park

Dagen er din til at udforske det spændende vildnis omkring Wells Gray Provincial Park, der er udformet af vulkaner. Oplev parkens mineral vandløb, idylliske søer, udslukte vulkaner og hurtige vandfald. Glem ikke det imponerende Helmcken Falls tæt på indgangen til parken.

Læs mere

Dag 5

Wells Gray Provincial Park - Jasper (318 km)

Turen går mod Jasper ad Yellowhead Highway. Det er en lang køretur, men ruten er så uendelig smuk, at afstanden næsten bliver ubetydelig. Oplev Thompson River vandfaldene og bjerget, Mount Robson, som er det højeste bjerg i de canadiske Rocky Mountains. Du forlader British Colombia og ankommer til Alberta og Jasper National Park. Sidst på dagen er du fremme i Jasper, hvor du skal bo i smukke omgivelser.
Læs mere

Dag 6

Jasper

Jasper National Park er et storslået naturområde, hvor du kan opleve Maligne Lake, en af verdens mest fotograferede søer. Tag en sejltur på søen med stop på Spirit Island, eller hop på toget til toppen af Whistler's Mountain. Eller hvorfor ikke opleve solnedgangen fra en af de varme kilder, som naturen har velsignet dette område med?

 

Læs mere

Dag 7

Jasper - Exshaw (342 km)

Køreturen går i dag gennem centrum af de canadiske Rocky Mountains. Oplev det endeløse syn af bjerge, gletsjere og farverige søer. På ruten vil du se Columbia Icefield, en af de største forekomster af is og sne syd for polarcirklen. Inkluderet i prisen er en tur ud på gletsjeren. Herefter går turen til Exshaw tæt på Banff National Park, hvor du skal overnatte.

 

Læs mere

Dag 8

Banff

Tag den 50 km lange vej for at udforske Banff og området herom. I byen har du mulighed for shopping, cafébesøg, natteliv og museumsbesøg. Oplev Cave and Basin National Historic Site eller svævebanen Banff Gondola (inkluderet i prisen) hvor du fra toppen kan nyde den fantastiske panoramaudsigt over bjergene og Bow Valley. Oplev også de varme kilder ved Upper Hot Springs.

 

Læs mere

Dag 9

Banff - Revelstoke (283 km)

Dagens køretur bringer dig gennem nogle af de mest spektakulære motorvejsstrækninger i Canada. Kør gennem bjergpasset, Kicking Horse Pass, der vil bringe dig til Rogers Pass.
Læs mere

Dag 10

Revelstoke - Kamloops (283 km)

Kort efter Revelstoke ankommer du til Craigellachie og starten på Shuswap-folkets område i Britisk Columbia. Indenfor en 1000 kilometers strækning ligger sandstrande, maritime parker og smalle kanaler. Du vil opleve at området lever op til sit navn som "the Houseboating Capital of Canada". Fortsæt til Kamloops, hvor du skal bo på en fredfyldt lodge, Lac Le Jeune Resort. Her vil du opleve det ægte Canada - et magisk, stille område ved en fredelig sø og et glimt af det canadiske dyreliv i ny og næ. 
Læs mere

Dag 11

Kamloops - Vancouver (362 km)

I dag er sidste dag på turen. Følg Coquihalla Highway de 1224 meter opad, hvor der kan falde op til 10 meter sne årligt. Kør igennem Great Bear tunnelen, kryds Dry Gulch Bridge (over 280 meter lang og 175 meter høj) og se områdets fantastiske landskab. Oplev det dramatiske vejrskifte på ruten, fra skinnede sol på toppen, til tågede kystområder, på bare en halv time. Når du nærmer dig kysten, afløses bjergene af den store åbne Fraser Valley, hvor du ikke bør gå glip af et besøg i Minter Garden.Turen er slut, men du har naturligvis mulighed for at forlænge opholdet ved Stillehavskysten og Vancouver.
Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Martin, Karina, Marianne

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.