Den ultimative Pacific Coast-oplevelse

Canada - Vancouver, Whistler, Vancouver Island, Pacific Rim Nationalpark
 • Bjergbyen Whistler og uanede muligheder for aktiviteter i naturen
 • Hvalsafari ved Victoria Island
 • Storbyen Vancouver med den unikke beliggenhed
 • Inklusive spændende udflugter

Efter et par dage i bjergbyen Whistler med uanede muligheder for aktiviteter i naturen går ruten langs Canadas afvekslende vestkyst. Sejl i fjorde, kør gennem uberørte skove, få uforglemmelige naturoplevelser i Pacific Rim National Park, se hvaler ved Victoria Island og oplev storbyen Vancouver med den unikke beliggenhed.

Her er turen der forkæler alle sanserne, fra action i Whistler til luksuøs afslapning på solskinskystens Rockwater Secret Cover Resort og herefter venter uforglemmelige naturoplevelser i Pacific Rim National Park.

Oplev Canadas overvældende naturskatte, nyd de mange seværdigheder og lad de små unikke bjergbyer begejstre dig med deres charme. 

Duften af salt fylder luften, og overalt langs Candas vestkyst fornemmer du havet. Her er storslåede skærgårdslandskaber med vilde klippekyster, uberørte skove og små fiskerlejer med sit eget tempo. Her kan du slentre i de små havne og se, når fiskerbådene bringer fangsten ind fra Stillehavet og glæde dig til dagens fiskeret. 

Charmerende Whistler byder velkommen med en lang række sommeraktiviteter. Fire championship golfklubber, et stort udvalg af vandaktiviteter, ridning samt adrenalinpumpende action med Ziplining og Bungee Jumping. Du kan naturligvis også bare sætte dig med et glas i hånden, slappe af og nyde livet på en af de mange gode cafeer eller restauranter. 

En vandretur langs den berømte Long Beach med kilometer af uberørte sandstrande og en brusende brænding er et absolut højdepunkt når du ankommer til Pacific Rim National Park. Glæd dig også til en hvalsafari gennem Clayoquot Sound med fantastiske landskaber og et dyreliv som byder på gråhvaler, søløver, marsvin og spækhuggere. Området er også kendt for sine mange fugle, heriblandt søpapegøjer og hvidhovedet havørne. 

En fascinerende rejse som tager dig med på eventyr i den storslåede Canadiske natur.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR

Canada

Vancouver, Whistler, Vancouver Island, Pacific Rim Nationalpark

10 nætter / 11 dage

fra kr. 22.300

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Vancouver Whistler

Rejser til Vancouver

Vancouver er en oplagt destination for naturelskere at rejse til og var vært for Olympiaden 2010. Vancouver er én af verdens smukkeste byer at rejse til og har en ideel beliggenhed med Georgia-strædet til den ene side og storslåede bjerglandskaber til den anden.

Læs mere
Vancouver Whistler Vancouver Island

Rejser til Whistler

Whistler er mest kendt som Nordamerikas store skisportssted og var vært for vinter OL i 2010, og Whistler-Blackcomb er Canadas og Nordamerikas største skiområde.
Læs mere
Whistler Vancouver Island Pacific Rim Nationalpark

Rejser til Vancouver Island

Vancouver Island er på størrelse med Jylland og en sand stillehavsjuvel. Rejser du hertil, finder du imponerende bjerge, grønne skove, brede sandstrande, smukke fjorde og barske klipper. Her er et helt enestående dyreliv, og du har mulighed for den samme rejse at se gråhvaler, som migrerer i store flokke forbi Vancouver Island om foråret.
Læs mere
Vancouver Island Pacific Rim Nationalpark

Rejser til Pacific Rim Nationalpark

I toppen af et træ sidder den amerikanske nationalfugl, en kæmpestor havørn, klar til at gå på jagt efter de store laks, som den griber med sine spidse kløer. Rejser du til Pacific Rim National Park, kan du få fantastiske naturoplevelser, og du har mulighed for at opleve dyrelivet på land og langs kysten.
Læs mere
Dagsprogram
Dag 1
Vancouver - Whistler (122 km)
Dag 10
Victoria
Dag 2
Whistler
Dag 3
Whistler - Sunshine Coast (244 km)
Dag 4
Sunshine Coast
Dag 5
Sunshine Coast - Quadra Island (78 km)
Dag 6
Eco Wilderness Cruise - Desolation Sound
Dag 7
Quadra Island - Tofino (225 km)
Dag 8
Tofino
Dag 9
Tofino - Victoria (313 km)
Dag 11
Victoria- Vancouver (69 km + færge)

Dag 1

Vancouver - Whistler (122 km)

På turens første dag kører du ad den maleriske Sea to Sky Highway mod skisportsstedet Whistler. Undervejs kan du nyde de brusende Shannon Falls og Stawamus Chief Rock, hvor bjergklatrere fra hele verden kommer for at klatre i granitklipperne. Du ankommer i Whistler tidligt om eftermiddagen.

 

Læs mere

Dag 10

Victoria

Hele dagen kan benyttes til at udforske Victoria og byens arkitektur fra århundredskiftet, britiske traditioner så som eftermiddagsthe og butikker fulde af tweed og porcelæn. Entré til den botaniske have Butchart Gardens er inkluderet, hvor du finder 55 tønder land med blomster og planter i fantastiske farver.

 

Læs mere

Dag 2

Whistler

Det charmerende skiresort ligger mellem det nyrenoverede Whistler og Blackcomb Mountains. Her er en lang række af sommer aktiviteter - fra golf på én af de 4 championship designer golfklubber, vand aktiviteter på én af de 5 søer eller utallige floder til middage på bjergtinder. Eller du kan bare slappe af og nyde livet på én af de mange gode cafeer eller restauranter i den europæisk inspirerede skilandsby. Oplev Whistlers betagende skiområde ved Blackcomb fra Peak Adventure på Peak Mountain. Du kan tage svævebanen Peak 2 Peak Gondola til Whistler Mountains sub-alpine område og køre videre til op over 2100 meter med Whistlers skilift. På toppen af Peak Chair er der en fantastisk udsigt til bl.a. gletsjere, udslukte vulkaner og snedækkede tinder. Svævebanerne kører fra maj-september, men sommerdatoerne kan blive ændret pga. vejr- og sneforhold. Hvis svævebanen ikke er åben, vil beløbet blive refunderet.

 

Læs mere

Dag 3

Whistler - Sunshine Coast (244 km)

Du kører ad Sea to Sky Highway til Horseshoe Bay, hvor du skal ud på en 45 minutter lang sejltur til Sunshine Coast. Det er en smuk sejltur gennem smukke fjordlignende landskaber med høje skovklædte bjerge og gletsjerdækkede tinder. I Langdale kører du fra borde og videre langs den smukke kyst gennem uberørte skove og fiskerlejer til Rockwater Secret Cove Resort, hvor du skal overnatte.
Læs mere

Dag 4

Sunshine Coast

DDet smukke naturlandskab på Canadas Pacific Coast gør det muligt at deltage i masser af udendørsaktiviteter. 

 

Læs mere

Dag 5

Sunshine Coast - Quadra Island (78 km)

I dag kører du nordpå til Earls Cove og tager på en 50 minutters sejlads (inkluderet) til øen Saltery Bay. Herfra kører du langs kysten til Powell River for at tage endnu en færge (færgebillet inkluderet) tværs over Georgia-strædet til Vancouver Island. Fortsæt nordpå til byen Campbell River og til din destination Quadra Island.
Læs mere

Dag 6

Eco Wilderness Cruise - Desolation Sound

I motoriserede gummibåde (Zodiac) sejles ud mellem øerne på betagende Desolation Sound og ind i den fantastiske fjord Toba Inlet for at opleve sortbjørne i deres naturlige omgivelser (inkluderet).

 

Læs mere

Dag 7

Quadra Island - Tofino (225 km)

Du forlader Quadra Island og sejler den korte tur med færgen (inkluderet) til Vancouver Island. Du fortsætter sydvest mod havnebyen Tofino på den forrevne Vestkyst. Du bør lave fotostop undervejs ved Cathedral Grove og nyde den pragtfulde udsigt til den 800 år gamle Douglas Fir and Cedar. Stop også ved Sprout Lake og se Mars Water Bombers, verdens to største vandbombefly, hvis eneste formål var at slukke skovbrande. Herefter kører du videre over det majestætiske bjergpas Sutton Pass og Cascade Mountains Sawtooth Range, inden du ankommer i Tofino midt på eftermiddagen.
Læs mere

Dag 8

Tofino

Du kan tage på en vandretur langs den berømte Long Beach med kilometer af uberørte sandstrande og en brusende brænding. Eller du kan udforske skovene omkring byerne på én af de velafmærkede stier. Midt på eftermiddagen starter en 3 timers hvalsafari (inkluderet) gennem Clayoquot Sound med fantastiske landskaber og dyreliv såsom gråhvaler, søløver, marsvin og spækhuggere. Området er også kendt for sine mange fugle, heriblandt søpapegøjer og hvidhovedet havørne.

 

Læs mere

Dag 9

Tofino - Victoria (313 km)

I dag kører du tilbage til Vancouver Islands østkyst og kører sydpå mod Victoria. Du bør stoppe undervejs ved kunstnerkolonien Chemainus, kendt for sine enorme vægmalerier, der pryder murene i hele byen og Duncan, kaldet ”City of Totems” pga. de mere end 80 totempæle, der står i og omkring byen. Hvis du har tid, så besøg Quw’utsun’ Heritage Village, som giver dig indblik i indianernes liv på nordvestkysten (entré ikke inkluderet). Sidst på dagen ankommer du til Victoria, British Colombias charmerende hovedstad.

Læs mere

Dag 11

Victoria- Vancouver (69 km + færge)

På turens sidste dag forlader du Victoria og kører nordpå til Swartz Bay færgeterminal. Under den halvanden time lange sejltur (færgetold inkluderet) til Tsawwassen kan du nyde Gulf Islands smukke landskaber, mens du krydser Georgia-strædet. Fra Tswwassen fortsætter du til Vancouver centrum, hvor din kør selv ferie slutter.
Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina, Marianne, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser