Rejser til Yoho Nationalpark

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    maj - september

  • Tidsforskel

    9

På rejser til Canada kan du besøge Yoho National Park, som er cirka dobbelt så stor som Bornholm. Mod øst grænser parken op til Banff National Park, og mod syd deler den grænse med Kootenay National Park. Yoho er kendt for sine mange vandfald - Laughing Falls, Twin Falls, Wapta Falls og især Takakkaw Falls på 254 meter, der er Canadas tredje højeste vandfald.

Yoho National Park blev udnævnt som nationalpark i 1886 og ligger på den vestlige side af Rocky Mountains. Yoho betyder ”noget imponerende og frygtindgydende” på Cree, og naturen får indgyder automatisk respekt. Her er høje bjerge, stejle bjergsider, sneklædte bjergtinder, der rager flere tusinde meter op over de høje vandfald i Yoho Valley og gletchernes smeltevand i smaradsøen ”Emerald Lake”. 

Det er derfor oplagt at trække i vandrestøvlerne og udforske de 400 km vandrestier og smaragdgrønne, dybe smeltevandssøer, søjleformede sandstensklipper, kaldet ”Hoodoos” og klippebroer.
Læs mere
Vil du til Yoho Nationalpark?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.