Udflugter i Whistler

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i Whistler

Nedenfor kan du se et lile udvalg af de udflugter, Profil Rejser tilbyder, når turen går til Whistler. Kontakt os for yderligere informationer om priser og lad en af vores rejsespecialister skræddersy et tilbud til dig!
Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Aktiv naturoplevelse for den eventyrlystne | Whistler

På denne tur bevæger du dig ad kabelbaner og hængebroer og udforsker Fitzsimmons Creeks uberørte skønhed og de maleriske skov dale mellem Whistler og Blackcomb Mountains.

Minimum alder: 6 år

Min. vægt 30 kg – max. vægt 125 kg

Varighed: 2,5 time
Afgang: Dagligt

Bjerglandskaber på ATV | Whistler

Ønsker du en unik kulinarisk oplevelse? Så tag med ATV til Crystal Hut på toppen af Blackcomb Mountain.
Fra terrassen kan du nyde et imponerende vue udover det omkringliggende bjerglandskab, Coast Mountain Range. Mens kokken tilbereder en fantastisk middagen, kan du bade i de varme bassiner eller lade dig underholde af diverse optrædende. Menuen står bl.a. på friskfanget laks, salater og udsøgte desserter.

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 16.00

Flodeventyr på River of Golden Dreams | Whistler

Denne tre timers kanotur fører dig fra Alta Lake til Green Lake ad en rolig, krystalklar flod, som er nem at ro på.

Mens du bevæger dig nedad floden, mødes du ad en fantastisk udsigt over bjergene og det vådområde du kommer igennem. Ydermere er der en mangfoldighed af fugleliv. Du vælger selv, om du vil sejle i kajak eller kano, og om du vil på en tur med guide eller om du vil afsted på egen hånd. Turen egner sig specielt godt til familier og grupper, som gerne vil på et afslappende flod-eventyr.

Minimumsalder: 5 år.

Varighed: 3 timer
Afgang: Dagligt hver time mellem 9.30-15.30

Helikoptertur: Oplev Whistler i fugleperspektiv | Whistler

På denne tur får du set områdets højdepunkter.
I fugleperspektiv får du set Whistler Resort, Blackcomb og Whistler Mountains og Garibaldi Park. Så langt øjet rækker kan du se kystnære områder med flydende gletsjere, bjergtinder, floder og gletsjer søer.

Varighed: 12 minutter
Afgang: Dagligt hver halve time mellem 9.00-17.00

Kom på safari i kano | Whistler

På denne tur er der gode chancer for at se bjørne, bævere, oddere, ørne, fiskeørne, fisk, flagermus, fugle, mink, vaskebjørne og mange andre dyr.
Minimum alder: 5 år

Varighed: 3-4 timer
Afgang: Dagligt kl. 5.00 eller 6.00

Oplev Whistler både til lands og vands | Whistler

En af vores mest populære udflugter! Her kombineres mountainbiking med sejlads for at give dig den ultimative oplevelse af Whistler til lands og til vands.

Først padler du rundt i en gletsjersø og ind i River of Golden Dreams. Dernæst er det ud på mountainbike og ud på stier med duftende cedertræer og over gletjserfloder. Forfriskninger, cykel, cykelhjelm, båd og guide er inkluderet i prisen.

Minimumsalder: 5 år.

Varighed: 5 timer
Afgang: Dagligt kl. 9.30 og 10.30

Trekking i skovens trætoppe | Whistler

En sjældent udbudt tur, der kombinerer en spændende tur gennem skovens trætoppe med lærerig information om miljøhensyn og bæredygtighed.

TreeTrek Ecotours følger stier og luftbroer højt over Fitzsimmons Creeks brusende vande. 

Forestil dig selv nyde udsigten, naturen og dyrelivet fra en platform bygget højt oppe i trætoppene. Du bevæger dig lige fra bunden af skoven til de allerøverste trætoppe. Du forkæles med bjergtagende udsigter mens du lærer om den kystnære tempererede regnskov og Whistlers anstrengelser for at bevare et naturligt bæredygtigt økosystem.

Minimumsalder: 5 år.

Varighed: 1,5-2 timer
Afgang: Dagligt kl. 11.45 og 13.45