Rejser til Waterton Lakes

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    maj - september

  • Tidsforskel

Rejser du til Waterton Lakes National Park, vil du opdage, at den grænser op til den meget større amerikanske Glacier National Park i Montana. De to nationalparker blev til Waterton-Glacier International Peace Park i 1932 og symboliserer fred og venskab mellem USA og Canada. I 1995 blev den fælles fredspark optaget på UNESCO Verdensarvsliste på grund af sit rige plante- og dyreliv og naturscenerier.

Med sine 505 km2 er Waterton Lakes National Park den mindste nationalpark i Rocky Mountains, cirka på størrelse med Bornholm, men nationalparken er helt speciel, fordi den rummer vegetation fra både prærien og bjergene. Naturen og landskabet skifter hurtigt fra brede græsklipper til snedækkede tinder formet af gletschere i istiden. 

At rejse til Waterton Lakes National Park er som at besøge en mini-zoo. Her lever flere end 250 fuglearter, 60 pattedyrearter og mange slags fisk, padder og krybdyr, og her vokser 970 forskellige plantearter. Samtidig er Waterton Lakes National Park er det sted i Alberta, hvor der falder mest nedbør, og hvor det blæser mest. 

Parkens store trækplaster er rækken af søer, der udgør Waterton Lakes. Her ligger det historiske Prince of Wales Hotel opført i 1926-27, hvorfra der er en storslået udsigt. Du kan tage på en 2-timers sejltur fra Upper Waterton Lake og tværs over grænsen til Goat Haunt Ranger Station i Glacier National Park i USA. På bådturen passerer du klippeformationer rettet til af isen, som f.eks. dale der hænger langt oppe på en bjergvæg. 
Vil du vandre, kan du tage på en vandretur, der slynger sig gennem Red Rock Canyon, hvor du vil se farvestrålende klippeformationer i rød, grøn og gul, som stammer fra mineralerne i klipperne. En anden rute går til Cameron Lake, der ligger i en skålformet dal.
Læs mere
Vil du til Waterton Lakes Nationalpark?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.