Rejser til Toronto

 • Rejsetid

 • Bedste årstid

  april - oktober

 • Tidsforskel

  6

Rejser til Canada fører ofte til Canadas største by, Toronto, der summer af liv døgnet rundt. Toronto er én af verdens mest multikulturelle metropoler og ét af de vigtigste finans- og handelscentre i Canada og Nordamerika. Du kan se byen fra oven fra høje tårne, hænge ud på den livlige havnefront, nyde det urbane strandliv og byens små getaways, gå på kulørte markeder, besøge hippe kvarterer og se imponerende kunst.

Torontos mange serværdigheder

Du kan starte med et fabelagtigt vue ud over Torontos skyskrabere fra det 533 m høje CN Tower. Det tager kun et minut at køre op med elevatoren til toppen af verdens næsthøjeste fritstående bygning (det højeste er det 750 m høje Bujr Dubai). Panoramaudsigten over Toronto og Lake Ontario fra Look Out Level er fantastisk og for $10 ekstra kan du komme helt op til Sky Pod, som svajer, når det blæser. Iført sikkerhedsdragt og seletøj kan du klatre rundt ude på tårnet på det, der kaldes en Edge Walk. På toppen er der også en restaurant, der drejer 360 grader på 72 minutter. Om aftenen kan du se lysene fra de omkringliggende bygninge og lyskeglerne fra bilerne på de store motorveje. CN Tower ligger på Front. St. hvor du også finder det enorme stadion SkyDome, der har verdens største tv-skærm og er hjemmebane for baseball-holdet Toronto Blue Jay. 

Hovedgaden Yonge Street er verdens længste gade og strækker sig fra havnen og 1.896 km ud i det canadiske landskab. Gadebilledet er en cocktail af hudfarver og forskellige sprog, og der findes mere end 100 forskellige etniske grupper i byen. Toronto har flere spændende bydele med etnisk præg, bl.a. Greektown, Litte Italy og Chinatown. 

Hyggelig havnefront og dejlige bystrande

Toronto’s havnefront har hvert år millioner af besøgende, som drages af de flotte pakhuse og moderne arkitektur, kulturlivet og shopping centre. Her finder du canadierne om sommeren og et stort udendørs marked. Du kan også se Toronto fra søsiden på en havnerundfart – både dag og aften. 

Bystrande finder du også i Toronto, men på grund af forurening kan man ikke bade i vandet, Om sommeren mødes canadierne derfor i Torontos skønne bydel, The Beach, hvor de løber på rulleskøjter og hænger ud på caféerne langs Queen Street East. Vil du opleve det urbane strandliv i Toronto, kan du hoppe på færgen ud til Toronto Islands gyldne sandstrand og nyde den smukkeste udsigt til Torontos skyline fra det lille bilfri samfund med blot 800 beboere.

Shopping og byliv i Toronto 

St. Lawrence Market er Torontos oprindelige markedsplads og stadig populær, specielt om lørdagen, og de mange gamle lagerbygninger huser i dag restauranter, pubber og lejligheder. Er du vil med at gå på markeder, er Kensington Market også oplagt. Det var her, immigranterne landede, og stedet var i mange år var kendt som Jewish Market. Er du mere til store centre kan du bruge tid i det store shoppingcenter Toronto Eaton Center. Læg også vejen forbi Underground City - et enormt system af underjordiske gågader med mere end 1.200 butikker og forretninger. 
Gå en tur igennem byens spændende mosaik af små samfund. Det cool Toronto finder du i Queen Street West, som har gallerier, trendy restauranter, butikker med designertøj designere og trendy unge. Det gamle Drake Hotel er blevet forvandlet til Torontos in-sted med en restaurant-lounge og oplyst tagterrasse og en udendørs café. I King St. West er der masser af teatre.

Kunst og kultur i Toronto 

Torontos kunstmuseum, Art Gallery of Ontario, er tegnet af Frank Gehry og huser en stor og interessant samling værker af bl.a. smukke inuit-skulpturer og store værker af Canadas mest berømte kunstnergruppe, The Group of Seven, syv mandlige kunstnere, der i 1920'erne fandt sammen om deres kærlighed til Canadas vilde natur. Mange af deres motiver er inspireret af Algonquin nationalparkens vildmark. 

Toronto har også én af verdens mest pulserende musikscener og har mange festivaler, bl.a. Downtown Jazz Festival og Toronto Bluesfest. 
Samtidig er Toronto det ideelle udgangspunkt for ture i Great Lakes regionen på grænsen mellem Canada og USA.

Læs mere

Top oplevelser

Toronto

Rejseforslag til Toronto

Oplev tre skønne storbyer og Canadas vilde natur

Canada - Toronto, Niagara Falls, Algonquin Provincial Park, Ottawa, Montréal

  • Storbyerne Toronto, Ottawa og Montreal
  • De brølende og brusende Niagara Falls
  • Kanosejlads i kæmpemæssige Algonquin Park
  • Inklusiv spændende udflugter
 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

16 dage fra kr. 21.835

Vil du til Toronto?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.