Rejser til Prince Edward Island National Park

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    april - oktober

  • Tidsforskel

    5

En ferie i Canada bør inkludere en tur til én af Canadas mindste nationalparker, hvor du vil se en storslået kystlinje med 40 kilometer af de fineste strande i Canada. En blanding af sandklitter og røde sandstensklipper har gjort denne park populær.

Prince Edward Island National Park er en nationalpark beliggende i Prince Edward Island. Parken er beliggende langs øens nordkyst, ud mod bugten St. Lawrence, den måler ca. 60 km i længden og spænder fra flere hundrede meter til flere kilometer i bredden. Parken blev etableret i 1937, og parkens beskyttelse omfatter mange brede sandstrande, klitter og både ferskvandsområder og marskområder. Parkens beskyttede strande giver rugepladser for truede fuglearter, parken er blevet udpeget som et vigtigt canadisk fuglereservat. Parken har desværre de seneste år oplevet en alvorlig kysterosion som følge af vinterstorme og dens sårbare kystlinje. 

Kom og nyd stedet hvor himmel og hav mødes over en blanding af sandklitter, røde sandstensklipper og strande, som har gjort denne park populær og indbyder til svømmeture. Samtidig hører parken til én af mange seværdigheder i Canada på grund af områdets 200 fuglearter, så husk en kikkert!
Læs mere
Vil du til Prince Edward Island Nationalpark?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.