Rejser til Prince Albert National Park

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    maj - september

  • Tidsforskel

    7

Vil du se bjørne i Canada, kan du rejse til naturparken Prince Albert National Park i det centrale Saskatchewan, hvor du vil opleve en park, der ligger på overgangen mellem prærie og nåleskov i et istidslandskab med mange fiskerige søer.

Parken ligger 200 km nord for Saskatoon og består af mange nåletræsskove. Her er mere end 200 fuglearter, bl.a. store kolonier af hvid pelikan, foruden vilde dyr som sortbjørn, bison, elg og ulv. Parken blev oprettet 1927 og dækker 3875 km2 med masser af vandrestier og kanoruter. De fleste vandreture i den velbesøgte park udgår fra turistcentret i Waskesiu.
Læs mere
Vil du til Prince Albert Nationalpark?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.