Rejser til Kejimkujik National Park

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    april - oktober

  • Tidsforskel

    5

Kejimkujik National Park (ofte kaldet Keji) er den eneste flodpark i Canada. Her vil du på din rejse opleve en park fyldt med skove, søer og floder med masser af mulighed for friluftsaktiviteter langs vandrestier eller sejlads på floden.

Parken består af to geografisk adskilte områder med hver sine karakteristika: den største del af parken er beliggende i højlandet i det indre af Nova Scotia halvøen og grænser op mod Queens og Annapolis amterne, og den meget mindre Kejimkujik Seaside del ligger på Atlanterhavskysten i Queens County. Parken dækker et areal på 404 km2. Hele den indre del er desuden udpeget som et 'National Historic Site of Canada', hvilket gør Kejimkujik enestående i idet det er den eneste nationalpark, som også er et National Historic Site. 

De frodige skove og bølgende landskaber er hjemsted for et mangfoldigt dyreliv. Her er mange smukke vandrestier, og du har mulighed for at sejle i kano på parkens søer.
 
Parken er opkaldt efter Kejimikujik søen, den største sø i den højt beliggende del af parken. De mange søer og floder danner indvendige vandveje, der var vigtige kanoruter mellem 'Bay of Fundy' og Atlanterhavet for forfædrene til Mi'kmaq indianerne. Parken indeholder også helleristninger efterladt af disse indbyggere. Søens Mi'kmaqs navn er blevet oversat som "forsøger at flygte" eller "opsvulmede vande", muligvis er relateret til fiskeriet på søen. 

Den mindre Kejimkujik Seaside omfatter hvide sandstrande og kystnære vådområder. Parken omfatter et levested for truede kystfuglearter.

Læs mere
Vil du til Kejimkujik Nationalpark?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.