Rejser til Edmonton

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    maj - september

  • Tidsforskel

Byen er et spejl af Canadas multikulturelle samfund og tosprogede indbyggere og er et overflødighedshorn af etniske, kulturelle og sportslige aktiviteter.

Fantastisk rejsemål med oplevelser for enhver

Rejser du til Edmonton, vil du opleve verdens største indkøbscenter, Formel 1 løb, et populært skisportsområde og den by i Canada, hvor solen skinner mest. 
I vintermånederne er Edmonton én af verdens koldeste storbyer med en gennemsnitstemperatur på -15 grader. Om sommeren derimod, er det meget moderne centrum meget grønt. I skarp konkurrence med Calgary, har byen erklæret sig til Albertas festivalby og er vært for 9 store festivaler 13 uger hver sommer. Den største festival er ”Klondyke Days” i slutningen af juli. For de fartglade er Edmonton en del af den internationale Grand Prix serie i Formel 1, der afholdes hvert år i juli.

Shopping i særklasse og verdens største badeland  

Vil du shoppe på din rejse, er West Edmonton Mall fyldt med fristelser. Det enorme indkøbs- og forlystelsescenter er verdens største med 800 butikker og er i Guinness Book of Records. Her er 11 stormagasiner, over 100 restauranter og 26 biografer. Midt i centret er verdens største indendørs badeland med både bølgebassiner og vandrutchebaner og med plads til 5.000 badegæster. I centret finder du også verdens største indendørs sø, hvor du kan sejle rundt i ubåde blandt hajer, skildpadder og tropefisk, se delfin- og søløveshows og dykke. Centret er meget polpulært og har cirka 22 millioner besøgende hvert år.

Rejs gennem Edmontons omkringsliggende smukke natur

Uden for byen er der masser af naturoplevelser i bjergene, og Edmonton er forpost til den imponerende Jasper National Park. Her er mulighed for riverrafting, golf og vandreture om sommeren og ski om vinteren.

Læs mere
Vil du til Edmonton?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.