Rejser til Cape Breton Highlands National Park

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    april - oktober

  • Tidsforskel

    5

Ferien i Canada kan blandt andet omfatte en tur til Cape Breton Highlands National Park, som er ét af Canadas mest særprægede områder.

Her findes storslåede klipper, en spektakulær natur, et rigt dyreliv og en historie, der går tilbage til sidste istid. Parken er kendt for den berømte Cabot Trail, 301 km af storslåede scenerier på stribe og regnes blandt de smukkeste i Nordamerika. 

Du kan gå en længere tur i parken, der har 27 afmærkede vandrestier. En af de bedste er Skyline Trail, hvor du kan opleve parkens storslåede klipper, spektakulære natur, det rige dyreliv og en historie, der går tilbage til sidste istid. Blandt andet kan du se prærieulve eller ”coyotes”, som de hedder lokalt.
Læs mere
Vil du til Cape Breton Highlands Nationalpark?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.