Rejsemål i Canada

Rejsemål i Canada

Trek i de sneklædte bjerglandskaber og oplev vildmarkens rige dyreliv, tag en forfriskende dukkert i de mange gletschersøer eller stå på ski på nogle af verdens bedste løjper!
På en rejse i Canada møder du en spændende historie, moderne storbyer og en åben og imødekommende befolkning. Har du først tabt dit hjerte til Canada, er en enkelt rejse dertil sjældent nok! Vi hjælper dig med at planlægge den perfekte ferie i Canada, som passer lige til dine drømme og ønsker. Verdens næststørste land er et skatkammer for naturelskere, og når turen går til Canada vil du opleve masser af dramatiske naturscenarier og få mulighed for at komme helt tæt på dyrelivet.

Vælg et rejsemål på kortet herunder eller brug knapperne længere nede.

Læs mere
Vælg område
Vil du til Canada?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi har rejseeksperter med speciale i hvert deres område

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.