Nationalparker

Canadas smukke nationalparker

Rejser du til Canadas nationalparker, vil du finde et skattekammer af naturoplevelser. Her er storslåede scenerier på stribe, kilometer af vildmark, vandrestier og vandfald. Du har udsigt til høje sneklædte bjerge, dybe dale, hvide gletsjere, uberørt skov, grønne enge, brusende floder og fine strande. Du vil opleve et rigt dyreliv og se både bjørn, ulv, rensdyr og hundredvis af fuglearter. 

Du finder ikke mindre end 41 nationalparker i Canada, som byder på fantastiske trekking ruter i en enorm og overvældende natur. Du kan gå i dagevis uden at møde en sjæl, eller du kan vælge de mere befolkede stier, hvor du kan mødes og følges med andre vandreglade naturelskere. 

Du vil under alle omstændigheder komme helt tæt på naturen og måske møde bjørne og ørne, i hvert fald vil du nyde udsigten over snedækkede bjergtoppe og skønne søer, der genspejler det omkringliggende landskab.

Brug knapperne herunder for at læse mere om Canadas forskellige nationalparker.

Skal I besøge flere nationalparker, anbefaler vi, at I køber et Discovery Pass. Det giver adgang til alle nationalparker, hvor entré opkræves, for et helt år. Børn under 18 år er gratis. 
Overhold reglerne i parkerne – efterlad ikke papir, flasker eller andet skrald og tag ikke noget med jer, der hører hjemme i parken. Gå kun på afmærkede stier og lad være med at fodre dyrene. På denne måde kan I hjælpe med at værne om parkerne. 
Parks Canada: http://www.pc.gc.ca/en/index 

Læs mere
Vil du til Canada?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi har rejseeksperter med speciale i hvert deres område

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.