Oplev Alaskas fascinerende natur før eller efter et krydstogt

Alaska - Anchorage, Denali Nationalpark
 • Udforsk naturen og dyrelivet i Denali National Park
 • Oplev alt fra bjørne til bjerge
 • Bo i den smukke by Anchorage
 • Perfekt før eller efter et krydstogt

Tag på en rejse gennem Alaskas majestætiske landskaber og oplev det magiske dyreliv. Denne rejse er perfekt for dig, der blot har fem dage til rådighed eller er krydstogtsgæst og ønsker at udforske Alaskas ødemark nærmere.

Alaska er et paradis for de eventyrlystne. Dit eventyr starter i byen Anchorage, der er smukt placeret mellem bjergkæden Chugach og fjorden Cook. Her lever de lokale sammen med bjørne, elge foruden små ulveflokke, og du vil således opleve en by, der er både vild, smuk og urban på en og samme tid.

Storslået natur med floder, vilde dyr og høje bjerge

Herefter venter Denali National Park. Læn dig tilbage, mens du kører gennem Alaskas storslåede natur på din vej til og fra parken. Iagttag imponerende bjerge skyde op i horisonten og betragt den hvide is i kontrast til de grønne farver, hvor floder, vilde dyr og landsbyer sommetider bryder billedet. På rejsen vil der være enkelte interessante stop i blandt andet Wasilla og minesamfundet Talkeetna.

Denali National Park

Denali National Park, også kendt som "Ødemarkens dyrerige skatkammer", er en vigtig brik i ethvert Alaska-eventyr. Det sub-arktiske økosystem gør det nemlig muligt at opleve "The Big 5" bestående af Grizzly-bjørne, Dall-får, rensdyr, elge og ulve. Foruden det spektakulære dyreliv er parken hjemsted for Nordamerikas højeste bjerg, Mt McKinley. Hvert år besøger godt 400.000 parken for at fotografere dette 6194 meter høje vidunder, der stolt tårner over de andre bjerge i Alaska-bjergkæden.

Kombiner rejsen med et krydstogt

Og har du ikke oplevet nok? Udvid din rejse med et krydstogt og oplev også Alaska fra søsiden. Krydstogtet afgår fra byen Anchorage, hvilket gør det muligt enten at starte eller afslutte din rejse med et spændende krydstogt. Se de mange muligheder her


Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Alaska

Anchorage, Denali Nationalpark

6 dage

fra kr. 16.025

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Anchorage Denali Nationalpark

Rejser til Anchorage

Anchorage er Alaskas største by og "gatewayen" til en stat fuld af eventyr. Byen er en levende metropol og ligger lige i hjertet af Alaskas vildmark, omgivet af af 6 store bjergkæder.

Læs mere
Anchorage Denali Nationalpark

Rejser til Denali Nationalpark

Denali National Parks sub-arktiske økosystem understøtter et rigt dyreliv, herunder "The Big 5" som udgør Grizzly bjørne, Dall får, rensdyr, elge og ulve. 
Læs mere
Dagsprogram
Dag 1
Danmark - Anchorage
Dag 2
Denali
Dag 3
Denali National Park
Dag 4
Anchorage
Dag 5
Anchorage
Dag 6
Det er muligt at fortsætte turen herfra med et krydstogt

Dag 1

Danmark - Anchorage

Afrejse fra Danmark og ankomst til Anchorage, hvor en overnatning venter, inden turen går mod Denali.
Transporten til hotellet foregår på egen hånd, hvorefter du vil have resten af dagen fri til at lave det, du ønsker.Læs mere

Dag 2

Denali

Denne morgen kan du nyde en times sightseeing i Anchorage med Anchorage Trolley Tour. En lokal guide vil tage dig med på en tur rundt i byen og vise dig de mest interessante spots, heriblandt Lake Hood, der er verdens største base for vandflyvere, den mystiske jordskælvspark og fjorden Cook, hvor forskellen mellem lavvande og højvande når helt op til 10 meter. Om eftermiddagen går turen med bus mod Denali nationalpark. Der vil være et enkelt stop i byen Talkeetna, inden ankomst om aftenen til Denali og hotellet hvor der overnattes.

Rejserute: Anchorage - Denali


 

 

 

Læs mere

Dag 3

Denali National Park

Der køres med bus ca. 8 timer til Denali National Park, og ca. 55 kilometer ind i parken, undervejs spises der en let frokost.
Nationalparken er beboet af mange forskellige dyrearter, og med lidt held kan du se både bjørne, rensdyr, elge, Dall-får, ulve og utallige fuglearter. Hvis vejret tillader det, får du også mulighed for at opleve Mt. McKinley, der er Nordamerikas højeste bjerg. Efter busturen er resten af dagen til fri disposition. Der kan slappes af på hotellet eller nogle af parkens aktiviteter kan afprøves.

Læs mere

Dag 4

Anchorage

Sug indtrykkene af Denali ind en sidste gang denne morgen, inden turen går retur til Anchorage. Nyd togturen mod syd gennem det forunderlige landskab, heriblandt Matanuska-Susitna Valley. Undervejs holdes nogle interessante stops blandt andet i Wasilla og i det lille minesamfund Talkeetna, der er kendt for sin helt specielle charme. Du ankommer til Anchorage om aftenen, hvorefter du på egen hånd tager til hotellet.

Rejserute: Denali National Park - Anchorage

Læs mere

Dag 5

Anchorage

Denne del af turen slutter i dag, men der er mulighed for at fortsætte turen på et krydstogt med afrejse fra Anchorage eller du kan tage videre ud på eventyr. Lad Profil Rejser hjælpe med at finde den helt rigtige rejse til dig. 
Læs mere

Dag 6

Det er muligt at fortsætte turen herfra med et krydstogt

Mulighederne er mange, så lad Profil Rejser hjælpe med at finde det helt rigtige til jer.

Se her vores krydstogter her

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser