Rejser til Wrangell - St. Elias Nationalpark

  • Rejsetid

    12

  • Bedste årstid

    maj - september

  • Tidsforskel

    10

Wrangell - St. Elias Nationalpark er den største af parkerne i Det Nationale Park System. Det er hjemsted for de fleste bjergtoppe over 4.880 meter Nordamerika, herunder det anden højeste, Mount St. Elias.

Det enorme areal er meget varieret med forrygende bjerge, gletsjere, ådale, tundra og kystlinje. Wrangell - St. Elias National Park er et mekka for backcountry rejsende. Folk fra hele verden kommer til parken for at bestige de enorme toppe eller udforske de dybe vildnisdale. Med Kennicott Mine har parken også en særlig kobber minedrift historie, og mange af de historiske bygninger står stadig. 

Wrangell - St. Elias’ sommersæsonen er tidlig juni til begyndelsen af september. Det største besøgscenter er placeret i Copper Center og er åben året rundt, i sommerperioden holder de åben mellem ca. 08:00 til 18:00 dagligt. Der er også et besøgscenter i Kennicott, de holder åben om sommeren mellem ca. 9:30 til 17:00. Kennicott Mine er en historisk milepæl, der trækker mange besøgende hver sommer. Andre kommer til området for den fantastiske udsigt over Kennicott Glacier. Guidet gletsjer trekking og flightseeing ture er meget populære her. 

Wrangell - St. Elias kan nås med bil via landevejen. Daglige flyvninger og busture tilbydes fra byen Chitina. Det anbefales ikke at køre til Kennicott, da det er en dårligt vedligeholdt vej - flade dæk og skader på køretøjet er almindelige. McCarthy/Kennicott området giver adgang til parken. Kennicott Glacier Lodge nås almindeligvis via bush fly fra Chitina. 

Kennicott Glacier Lodge giver gæsterne den bedste adgang til Kennicott Mine og Glacier. Den er beliggende i en forladt mineby med mange historiske bygninger. Gletsjer vandreture og historieture tilbydes fra lodgen. Hvis du foretrækker en mere fjerntliggende Lodge oplevelse, kan vi anbefale Ultima Thule Lodge. Denne lodge er beliggende i The Mountain Wilderness af Wrangell - St. Elias og ejes/drives af langtids Alaska eventyrere. Lodgen tilbyder nogle af de bedste backcountry skiløb i verden gennem vinter- og forårsmåneder. Sommersæsonen tilbyder vandreture, fiskeri, rafting, bjergvandring, og flightseeing. Perfekt til alle med en eventyrlysten livsstil eller ånd.

Læs mere
Vil du til Wrangell - St. Elias Nationpark?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina, Mogens, Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.